Autumn Tag – Zašto volim jesen?

nedjelja , 23.10.2016.




U našoj grupi Aktivni blogeri jedna blogerica je pozvala ostale blogere na ispunjavanje malog jesenskog ‘upitnika’ u kojem će nas čitatelji bolje upoznati. Svidio mi se jer je kratak i jasan. Ako se i ti želiš pridružiti ili vidjeti kako ga je ona riješila, posjeti njen blog Jovana Dević.

Da li voliš jesen? Zašto?
Iskreno, draže mi je proljeće zbog cvijeća i neke pozitive u zraku. Ali, ova jesen mi je tako nekako lijepo započela da mi se i ona pomalo sviđa. Ovo mi je prva jesen u Zagrebu i zapravo sam vidjela sve te neke jesenske čari – kišne ulice, šareno lišće posvuda, cijeli raspon boja… Ustvari je čarobna!

Omiljeni jesenski miris?
Ne kupujem baš parfeme, odnosno nemam omiljenu marku. Kupim kada ostanem bez mirisa i kupujem na temelju toga kako mi miriši. Ako mi se miris svidi i ako je cijena prihvatljiva – MOJ JE! Tako sam nedavno ‘uhvatila’ jednog u DM-u i zaljubila se. Zove se LA RIVE Queen of life.

Omiljena jesenska boja?
Moj ormar nije prepun boja jer uvijek kupujem crno i sivo. Ali definitvno broj jedan mi je bordo, pogotovo sad za jesen. Već sam si kupila pleteni oversize bordo pulover i najrađe ga ne bi skidala sa sebe.

Modni dodaci?
Ne nosim ih baš. Eventualno marama. Ali često razmišljam o nekom predivnom šeširu. B

Omiljeni ruž?
Kako sam i prije spomenula, baš sam se zaljubila u tu bordo boju. Tako gledam takve ruževe i lakove za nokte. Trenutno ne skidam sa usana Essence Matt lipgloss u bordo boji.

Omiljeni lak za nokte?
Osim bordo, to su definitivno nude nijanse!

Omiljeni komad odjeće?
Uff… pošto je jedan, onda biram oversize pleteni pulover. Najudobniji, najmekaniji, najtopliji i najjednostavniji. Obožavam!

Omiljena hrana?
Kada je jesen u pitanju, donosi puno jesenskih slastica. Znači volim sve što ima veze s jabukama, pogotovo pite. Ali jesen nije jesen bez pečenih kestena i kukuruza.

Omiljeni miris svijeće?
E kada su svijeće i kaktusi u pitanju, ja sam luda ý . Svako toliko kupujem novu i isprobavam koja mi ima najintenzivniji miris. Moj favorit je jabuka-cimet.

Kava ili topla čokolada?
Velika kava sa toplim mlijekom – UVIJEK!

Omiljeni čaj?
Čajevi su mi draži od vode ý . Volim voćne čajeve više nego biljne. Zato je moj najdraži jabuka-cimet. Čudno? ý

Evo kratko i jasno. Nadam se da vam se svidjelo, ja sam baš uživala jer me ova jesen baš inspirirala. Pridruži se i ti! :)

Oznake: jesen

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.