Glitter Word Generator - http://www.glitterwordslive.com


Noktići - ugradnja umjetnih noktiju, geliranje, nail art RIJEKA

06.02.2015., petak

Gel ili trajni lak?

Često se postavlja pitanje oko toga koje je rješenje idealnije za uljepšati ruke i "podići" opći dojam, uz pomoć današnjih čuda koje beauty industrija nudi - GELIRANJE ili TRAJNI LAK?

Odgovor na to pitanje je individualan.

To ovisi o želji klijenta, kao i o tipu nokta.
Nisu svi nokti isti, što znači da se niti trajnost takve manikure ne može garantirati svima jednako.

Ukoliko je prirodan nokat čvrst i kvalitetan, to će trajni lak na njemu dulje opstati. Recimo da je idealan period između dvije korekcije manikure s trajnim lakom do 3 tjedna.
Sve iznad toga roka, donosi rizik da se takva manikura počne otkidati s vrhova noktiju i ljuštiti, odnosno postaje dotrajala.
Naravno, tu je bitan faktor čvrstoća prirodnog nokta i kvaliteta materijala s kojim se radi, a nije niti za zanemariti pažljiva i detaljna obrada nokta.

Kratki zaključak,trajni lak je idealno rješenje za klijentice koje imaju svoje prirodne nokte ok,pa žele manikuru koja će biti dugotrajnija (maksimalno mjesec dana). Super je i to što trajni lak prirodnom noktu da još mrvicu čvrstoće, a može se preko lakirati i sa običnim lakom po želji, uz napomenu da se u tom slučaju aceton za uklanjanje običnog laka treba korisiti u manjoj količini i "brzinski" kako se ne bi oštetili slojevi trajnog laka.

S druge strane, gel je idealno rješenje za sve tipove noktiju,pa i one najslabije. On je čvrst i pouzdan. Naravno, ukoliko se postupak geliranja noktiju provede detaljno, s pažnjom i pouzdanim materijalom.
Također, kod gela imamo mnogo veći raspon mogućnosti ukrašavanja. Šljokice, crteži, folije, dijamantići, boje, šablone, stickeri i kojekakve sitnice koje svaku ženu vesele :-)
Trajnost gela je dulja, za silu gelirani nokat može opstati i 2 mjeseca, naravno ovdje govorimo sa aspekta trajnosti, a ne urednosti :-)

Ove dane idu i slikice trajni lak vs. gel gdje oba izlaze kao pobjednici ;-)

Oznake: nokti, trajni lak, geliranje noktiju


- 15:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.09.2012., srijeda

Odizanje, odvajanje i pucanje gela - da li se može spriječiti?

Jedan je odgovor na sva pitanja - može!

Postoje mnoge izlike koje ćete čuti ako se nešto takvo dogodi s Vašim geliranim noktima, npr. da tako mora biti ili da vaši nokti ne podnose gel. To će vam reći onaj tko vam ne može ili ne zna pružiti kvalitetnu uslugu.

OVO JE ČINJENICA: kada se naprave kako treba, GELIRANI NOKTI NE SMIJU SE ODIZATI od nokta niti NE SMIJU PUCATI ili sl.

Kakvi god da prirodni nokti bili - izbočeni, udubljeni, tanki ili deblji - postoji ispravan način za svaku vrstu nokta da se obradi i izgelira, a da se ne pojavljuju nikakvi problemi. Dakle, kad se naprave moraju opstati minimalno mjesec dana do sljedeće korekcije, a da nije svaki drugi odignut, slomljen ili da fali.

O čemu to ovisi ?
Da li će nokti tjednima biti lijepi i postojani ovisi o materijalu, ali najviše o pažljivoj i detaljnoj obradi. Zato nemojte gledati da što brže budete gotovi s postupkom nego pridajte veću važnost krajnjem rezultatu. Gelirani nokti namijenjeni su upravo tome da Vaša ruka izgleda lijepo, uredno i elegantno i da minimalno mjesec dana nemate brige.

Preporuka:

Frizerski salon "in" na Donjoj Vežici (Rijeka), ul. Martina Kontuša 12
-nudi sve usluge uljepšavanja noktiju i jamči zadovoljstvo uz rad sa kvalitetnim proizvodima. Vaši će gelirani nokti biti poput prirodnih, lijepo i fino oblikovani, a trajat će besprijekorno do sljedeće korekcije. sretan

Cjenik:

Ugradnja (produljivanje) noktiju - 200 kn
Geliranje prirodne duljine nokta i mjesečne korekcije - 150 kn
Nail art - gratis
Uklanjanje gela i njega noktiju - 50 kn
Ugradnja 1 nokta- 20 kn

Broj za narudžbe je 0915682426 (Ines), zovite na vrijeme i rezervirajte svoj termin, narudžbe radimo po dogovoru, uključujući vikende.

Oznake: nokti, geliranje, umjetni nokti


- 16:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

05.07.2011., utorak

Transformacija izgriženih noktiju, step by step...

Griženje noktiju je navika koja najčešće nastaje iz nervoze, nesigurnosti u sebe ili pak iz čiste dosade, a u svakom slučaju užasno je se teško riješiti.

Što imamo za rezultat? = Neuredan i nehigijenski izgled ruku, što itekako može utjecati na cjelokupni dojam o osobi.

Gdje pronaći rješenje?
Postoje razni preparati kao pomoć za prestanak griženja noktiju (kreme, lakovi...), ali neznatan je broj osoba koje se odviknu ove ružne navike na taj način. Najčešće u toj unutarnjoj borbi ipak prevlada stara navika. Taman kad se nokti malo uspiju oporaviti, opet vam se ruka nađe u ustima.

Preparat koji definitivno može uspješno pobijediti želju za griženjem noktiju zove se GEL.
Prvo, gelirani nokti su savršeno rješenje za ovaj problem, jer su čvrsti i ne mogu se pregristi, pa vas niti ne "vuče" da pokušavate! Drugo, takvi nokti su toliko lijepi da će vam ih biti žao uništiti. Kada su elegantni, sjajni, svi uredni i jednake dužine, neće vam pasti na pamet da ih više stavite u usta.

IZGRIŽENI NOKTI

Specifično je za izgrižene nokte da je ploča nokta veoma mala, da meso "strši" i da su zanoktice neuredne.

Evo primjer:

Photobucket


Kod prve ugradnje umjetnih noktiju, izgriženi nokti se dovode u red što je više moguće na način da se produljuju, ploča nokta se kamuflira i optički produžuje, sakriju se nesavršenosti prirodnog nokta i njeguje kožica.

To bi zgledalo ovako:

Photobucket

Izgriženi nokat kada je prekriven gelom nesmetano raste i obnavlja se, zaštićen od vanjskih utjecaja koji uzrokuju pucanje, listanje i sl. Otprilike 4 tjedna nakon prvog geliranja izgriženih noktiju potrebno je napraviti korekciju. Sada se već vidi znatno poboljšanje jer se nokat odispod oporavio, dosegao određenu dužinu, kožica je uredna jer ne "divlja" preko izgriženog nokta i cijele ruke izgledaju obnovljeno!

Eto dokaza (to su one iste ruke sa izgriženim noktima, nakon 4 tjedna od prve ugradnje):

Photobucket


Što se tiče ukrašavanja noktiju, mašta nema granice!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Još jedan primjer:

100_3636

100_3639


Želite li i vi preporoditi vaše nokte, javite se na 091 5682426 i pogledajte radove na facebook profilu Noktići Rijeka Vežica
- 12:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.06.2011., utorak

GELIRANI NOKTI - ŠTETNI ILI NE?

Pitanja koja se najčešće postavljaju o štetnosti geliranja su slijedeća:
1. je li sam gel štetan?
2. da li gel oštećuje prirodni nokat
?

Na prvo pitanje odgovor je negativan, dok na drugo može biti i pozitivan i negativan i varijacije između te dvije krajnosti.

1. Sastav gela za nokte je skoro pa identičan sastavu materijala kojim nam stomatolozi plombiraju zube. Na isti način se i suše, samo što ruku stavljamo u uv lampu, a zubari nam na zub prislone onu spravicu sa plavim svijetlom - e pa to je to!

Odgovor je jasan: ako ga možemo imati u ustima možemo i na noktima, bez štetnih posljedica!

2. Najbitnija stvar o kojoj treba voditi računa prilikom geliranja noktiju je upravo zdravlje. Ukoliko se nokat prerašpa i istanji, nokat boli, osjetljiv je na toplinu i hladnoću, čak na dodir i njegovo je zdravlje narušeno. JAKO je bitno da osoba koja pruža usluge njegovanja noktiju, upravo to i napravi - njeguje ih, a ne oštećuje. Storgo je zabranjeno nasilno i grubo rašpanje prirodnog nokta. Ako se nokat dobro obradi i redovito održavaju korekcije gela, problema neće biti! Isto tako, ako se gel pravilno ukloni, nokat neće biti ranjiv.

Dakle odgovor glasi: Ako se napravi profesionalno i pažljivo, prirodni nokat se neće oštetiti! Sve to zahtijeva određeno vrijeme i puno truda, stoga nemojte razmišljati da budete što prije gotovi sa tretmanom, već da tretman bude što kvalitetniji! Bolje da sjedite pola sata dulje kod dobre noktarice i budete zadovoljni preko mjesec dana, bez pojave nekakvih problema, nego završiti sa tretmanom što prije kod neprofesionalne noktarice koja će vam oštetiti nokte pa čekati mjesece da se nokti oporave, a da i ne spominjem odizanje gela, pucanje i sl.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

- 11:42 - Komentari (2) - Isprintaj - #

25.04.2011., ponedjeljak

Facebook profil NOKTI U RIJECI

Pogledajte album klikom na: yes

wave Noktići album thumbup
- 15:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.02.2011., subota

Prednosti geliranih noktiju

1. Najveća prednost od svih je ta što su uvijek uredni. Možete zaboraviti lakiranje 5 minuta prije izlaska i beskonačno sušenje laka za nokte, ne bi li nokti izledali bar malo urednije. I tako lakiranje svaka 2 dana....
Sa geliranim noktima možete raditi po vodi, s deterdžentima, kemikalijama itd.. i tako mjesec dana a da se oni niti ne pomaknu - francuska manikura ili koji god drugi ukras ne mogu se skinuti, nokti su i dalje sjajni i uredni, pa slobodno možete na party odmah nakon pranja posuđa, a da nokti izgledaju kao da su upravo izašli iz kozmetičkog salona!

2. Velika (ogromna) je prednost i to što ne pucaju. Prirodan nokat koji je inače slab, sklon savijanju, listanju ili pucanju, potpuno je zaštićen ispod gela, koji sprečava da se prirodan nokat ošteti. Sa geliranim noktima nema više toga da je svaki nokat različite dužine jer je gel jako otporan i zaštita je prirodnom noktu od svih vanjskih utjecaja koji bi mogli uzrokovati njegovo pucanje, kao što je npr. rad sa vodom koji smekša prirodni nokat i učini ga lomljivim ili neki grublji posao gdje postoji mogućnost zapinjanja noktima, pa tako i pucanja.
Sa gelom vaši nokti nesmetano rastu i dosežu dužinu što inače bez gela ne bi mogli jer bi puknuli, što zbog vanjskih utjecaja, što zbog toga jer genetski nisu zahvalni.

3. Nadalje, gelirani nokti pružaju mogućnost prikrivanja nesavršenosti prirodnog nokta. Postoji više vrsta gela - prozirni, bijeli , mliječni, oni boje kože koji ploči nokta daju potpuno prirodan izgled, a pritom prikrivaju nesavršenosti kao što su razne pigmentacije (bijele točkice, crtice, ozljede) i neravnine (rebrasti nokat, nepravilan nokat zbog ozljede ili sl.).
Vaši nokti će s gelom biti svi jednaki, lijepi, sjajni, uredni, a pritom će zadržati prirodan izgled.

4. Također, gelirani nokti mogu se ukrasiti po želji - o ukusima se ne raspravlja, tako da mogu biti najobičniji s french-om (francuska manikura- bijeli vrh nokta), šljokasti, s dijamantićima, iscrtani, s ukrasima svih boja i oblika...ukrašavanju nema granica tako da - mašti na volju!

Najbolje od svega je što kako god da ih ukrasili, dizajn se ne može uništiti, izbrisati ili otpasti jer se preko ukrasića stavlja sloj gela koji štiti odabrani dizajn (nail art), tako da je površina nokta uvijek glatka, sjajna i zaštićena. Još jedna pozitivna činjenica je to da gelirane nokte možete slobodno lakirati željenim lakom za nokte, kao i uklanjati lak acetonom, a da pritom nećete uništiti sjaj i dizajn geliranog nokta. Kada se gelirani nokat nalakira i najobičnijim jeftinim lakom, lak će biti postojan dok ga god ne uklonite acetonom jer je gelirani nokat potpuno drugačija podloga s koje se lak ne ljušti. A kada ga uklonite acetonom, gelirani nokat neće poprimiti žutu boju zbog laka neke jače, tamnije boje.






- 10:11 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.02.2011., četvrtak

Tajna "umjetnih" noktiju

Zašto umjetnih pod navodnike? Zbog toga što je bit izrade noktiju upravo da budu izgledom što prirodniji! Kako sva tehnologija rapidno napreduje, tako je uznapredovala i kozmetika pa sad imamo široku paletu svih mogućih usluga i proizvoda - onih za mršavljenje, zatezanje, tamnjenje, izbjeljivanje, popunavanje, poravnavanje, umetanje i još kojekakvih radnji koje čovjeka (a pogotovo ženu) čine ljepšima.

No, zasigurno od najbitnijih detalja koji među prvima zapnu za oko (pored kose i zubiju) su NOKTI. Njegovani nokti čine cijelu ruku urednom, a time je i dojam o cijeloj osobi pozitivniji. Lijepo u ređeni nokti ostavljaju dojam visokog stupnja higijene i profinjenosti.

slika govori više od riječi...............

izgriženi nokti

Image Hosted by ImageShack.us
By nailscro at 2011-02-24


uređeni nokti

Image Hosted by ImageShack.us
By nailscro at 2011-02-14



Uredni nokti definitivno utječu na samopouzdanje svake žene. Želite li i Vi lijepe nokte, naručite se na 0915682426 sretan
- 20:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2015  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Veljača 2015 (1)
Rujan 2012 (1)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (1)
Travanj 2011 (1)
Veljača 2011 (2)

Opis bloga

Zanimljivi linkovi