Glitter Word Generator - http://www.glitterwordslive.com


Noktići - ugradnja umjetnih noktiju, geliranje, nail art RIJEKA

06.02.2015., petak

Gel ili trajni lak?

Često se postavlja pitanje oko toga koje je rješenje idealnije za uljepšati ruke i "podići" opći dojam, uz pomoć današnjih čuda koje beauty industrija nudi - GELIRANJE ili TRAJNI LAK?

Odgovor na to pitanje je individualan.

To ovisi o želji klijenta, kao i o tipu nokta.
Nisu svi nokti isti, što znači da se niti trajnost takve manikure ne može garantirati svima jednako.

Ukoliko je prirodan nokat čvrst i kvalitetan, to će trajni lak na njemu dulje opstati. Recimo da je idealan period između dvije korekcije manikure s trajnim lakom do 3 tjedna.
Sve iznad toga roka, donosi rizik da se takva manikura počne otkidati s vrhova noktiju i ljuštiti, odnosno postaje dotrajala.
Naravno, tu je bitan faktor čvrstoća prirodnog nokta i kvaliteta materijala s kojim se radi, a nije niti za zanemariti pažljiva i detaljna obrada nokta.

Kratki zaključak,trajni lak je idealno rješenje za klijentice koje imaju svoje prirodne nokte ok,pa žele manikuru koja će biti dugotrajnija (maksimalno mjesec dana). Super je i to što trajni lak prirodnom noktu da još mrvicu čvrstoće, a može se preko lakirati i sa običnim lakom po želji, uz napomenu da se u tom slučaju aceton za uklanjanje običnog laka treba korisiti u manjoj količini i "brzinski" kako se ne bi oštetili slojevi trajnog laka.

S druge strane, gel je idealno rješenje za sve tipove noktiju,pa i one najslabije. On je čvrst i pouzdan. Naravno, ukoliko se postupak geliranja noktiju provede detaljno, s pažnjom i pouzdanim materijalom.
Također, kod gela imamo mnogo veći raspon mogućnosti ukrašavanja. Šljokice, crteži, folije, dijamantići, boje, šablone, stickeri i kojekakve sitnice koje svaku ženu vesele :-)
Trajnost gela je dulja, za silu gelirani nokat može opstati i 2 mjeseca, naravno ovdje govorimo sa aspekta trajnosti, a ne urednosti :-)

Ove dane idu i slikice trajni lak vs. gel gdje oba izlaze kao pobjednici ;-)

Oznake: nokti, trajni lak, geliranje noktiju


- 15:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2015  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  

Veljača 2015 (1)
Rujan 2012 (1)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (1)
Travanj 2011 (1)
Veljača 2011 (2)

Opis bloga

Zanimljivi linkovi