Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nokticirijeka

Marketing

Prednosti geliranih noktiju

1. Najveća prednost od svih je ta što su uvijek uredni. Možete zaboraviti lakiranje 5 minuta prije izlaska i beskonačno sušenje laka za nokte, ne bi li nokti izledali bar malo urednije. I tako lakiranje svaka 2 dana....
Sa geliranim noktima možete raditi po vodi, s deterdžentima, kemikalijama itd.. i tako mjesec dana a da se oni niti ne pomaknu - francuska manikura ili koji god drugi ukras ne mogu se skinuti, nokti su i dalje sjajni i uredni, pa slobodno možete na party odmah nakon pranja posuđa, a da nokti izgledaju kao da su upravo izašli iz kozmetičkog salona!

2. Velika (ogromna) je prednost i to što ne pucaju. Prirodan nokat koji je inače slab, sklon savijanju, listanju ili pucanju, potpuno je zaštićen ispod gela, koji sprečava da se prirodan nokat ošteti. Sa geliranim noktima nema više toga da je svaki nokat različite dužine jer je gel jako otporan i zaštita je prirodnom noktu od svih vanjskih utjecaja koji bi mogli uzrokovati njegovo pucanje, kao što je npr. rad sa vodom koji smekša prirodni nokat i učini ga lomljivim ili neki grublji posao gdje postoji mogućnost zapinjanja noktima, pa tako i pucanja.
Sa gelom vaši nokti nesmetano rastu i dosežu dužinu što inače bez gela ne bi mogli jer bi puknuli, što zbog vanjskih utjecaja, što zbog toga jer genetski nisu zahvalni.

3. Nadalje, gelirani nokti pružaju mogućnost prikrivanja nesavršenosti prirodnog nokta. Postoji više vrsta gela - prozirni, bijeli , mliječni, oni boje kože koji ploči nokta daju potpuno prirodan izgled, a pritom prikrivaju nesavršenosti kao što su razne pigmentacije (bijele točkice, crtice, ozljede) i neravnine (rebrasti nokat, nepravilan nokat zbog ozljede ili sl.).
Vaši nokti će s gelom biti svi jednaki, lijepi, sjajni, uredni, a pritom će zadržati prirodan izgled.

4. Također, gelirani nokti mogu se ukrasiti po želji - o ukusima se ne raspravlja, tako da mogu biti najobičniji s french-om (francuska manikura- bijeli vrh nokta), šljokasti, s dijamantićima, iscrtani, s ukrasima svih boja i oblika...ukrašavanju nema granica tako da - mašti na volju!

Najbolje od svega je što kako god da ih ukrasili, dizajn se ne može uništiti, izbrisati ili otpasti jer se preko ukrasića stavlja sloj gela koji štiti odabrani dizajn (nail art), tako da je površina nokta uvijek glatka, sjajna i zaštićena. Još jedna pozitivna činjenica je to da gelirane nokte možete slobodno lakirati željenim lakom za nokte, kao i uklanjati lak acetonom, a da pritom nećete uništiti sjaj i dizajn geliranog nokta. Kada se gelirani nokat nalakira i najobičnijim jeftinim lakom, lak će biti postojan dok ga god ne uklonite acetonom jer je gelirani nokat potpuno drugačija podloga s koje se lak ne ljušti. A kada ga uklonite acetonom, gelirani nokat neće poprimiti žutu boju zbog laka neke jače, tamnije boje.







Post je objavljen 26.02.2011. u 10:11 sati.