Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

30.04.2009., četvrtak

Aktualno

Čeka nas još jedan dugi vikend, ali to ne znači da naši nogometaši neće guštati u svom hobiju. Naprotiv, čim duži vikend tim više nogometnih događanja. Baš ovakve prilike obično se koriste za organiziranje turnira tijekom sezone. Na igralištu NK Španskog održava se od petka do nedjelje memorijalni turnir Darko Tironi za kategoriju limača 98. godišta, a na samo kilometar-dva udaljenom igralištu NK Concordie u petak će biti turnir za zagiće 00.
Momčadi NK Dubrave navedenih godišta sudjelovat će na spomenutim turnirima, radi čega je i raspored odigravanja redovitih subotnjih prvenstvenih utakmica nešto izmijenjen. Veliki limači igraju prvi u 9,00, mali u 10,00 sati, a zagići po ustaljenoj shemi.

Ako se pak pitate „kako vlada naša vlada?“ mora se priznati da su vrlo vrijedni, iako se na prvi pogled može činiti da se zapravo ništa ne događa i ne mijenja. UO sastaje se svaki tjedan nastojeći riješiti goruća, tekuća, svakodnevna i dugoročna pitanja pa su u tu svrhu obavili već i niz direktnih kontakata sa odgovornim institucijama i pojedincima rezultate kojih očekujemo vrlo skoro. Osim toga krenule su i pripreme za Oluju jer je posebno važno napraviti dobar i kvalitetan međunarodni turnir koji bi svakako podigao rejting kluba u nogometnim vodama.
Detalje o radu kluba i dalje možete pratiti naravno upravo i jedino na ovoj adresi.

Komentari (2) - Isprintaj - #

27.04.2009., ponedjeljak

Evo kako stvari stoje na pola polusezone

Za nas najvažnije je veliko iznenađenje ovog kola koje su nam priredili dečki s Kustošije. Od napada Dragovoljaca sačuvali su neokrznutom svoju mrežu, pa je tako Dubrava pobjegla svojem najvećem rivalu i drugoplasiranoj ekipi na 5 bodova i sada malo lakše diše. Od ostalih rošada spominjemo: preskok Dinamo nad Zagrebom, prelet Ponikvi nad HAŠK-om i Kustošijom, te Špansko sustizanje ZET-a.
Kod mlađih limača Dubrava je i dalje na 7. mjestu, međutim treba obratiti pažnju na opasno približavanje Croatie Sesveta. Ova ekipa je od početka proljetnog dijela prvenstva pobijedila u 4/5 utakmica i tih 12 bodova dovelo ih je na samo bod iza Dubrave. Na samome vrhu ove generacije ništa nova (Dinamo, Zagreb, Trešnjevka), Dragovoljac je za par milimetara preskočio Špansko, a Ponikve se još malo udaljile od ZET-a.
Kod zagića 00. Dinamo je i dalje prvi, na sredini su se zamijenili Cro.Sesvete i Hr.Dragovoljac, a Trešnjevka je dobro namučila Špansko te ih natjerala na podjelu bodova, što ovi sigurno nisu očekivali. Špansko je sada dva boda udaljeniji od drugoplasiranog Zagreba, a Trešnjevka je povećala svoju prednost u odnosu na našu ekipu.
Nikakvih neočekivanih situacija nije bilo među najmlađima pa je tako i poredak momčadi ostao nepromijenjen, osim za Dubravu. Utakmica dvije vatre između kojih se nalazila Dubrava (Kustošije i Hr. Dragovoljca) završila je pobjedom domaćina. Tako se Dubrava ipak pomakla stepenicu niže i sada zauzima 8. poziciju. Na čelu je i dalje Dinamo, zatim slijede Ponikve i HAŠK, Zagreb i Špansko i dalje su izjednačeni, a na začelju su i dalje iste ekipe.
Za pet dana očekuje nas novo kolo i nadamo se dobre vjesti sa gostovanja naših ekipa na Savici.


Komentari (2) - Isprintaj - #

25.04.2009., subota

16. kolo - Dubrava-Zagreb

Veselje vodećim limačima Dubrave, jer su uspješno svladali još jednu veliku prepreku pred svojim ciljem, donijeli su golovi Babića i Solde za rezultat 3:1. Čestitke momcima!
Svi ostali današnji rezultati u granicama su očekivanog, ali moglo je, kažu očevici i puno bolje. Mlađi limači odigrali su još jednu utakmicu koju će htjeti čim prije zaboraviti (0:2). No, prije toga bilo bi dobro da svi, od trenera do zadnjeg pojedinca, konačno nauče nešto iz svojih (ako već ne mogu iz tuđih) grešaka. Zagići su pak svojim htjenjem i zalaganjem mogli iznenaditi goste da su bili malo spretniji i sretniji. Jedini gol za domaće postigao je Čuljak za 2001. godište i rezultat 1:2 dok su njihovi stariji kolege završili utakmicu rezultatom 0:3. Nastave li međutim i dalje ovako kvalitetno trenirati moći će parirati i ovakvim velikim klubovima.

Komentari (3) - Isprintaj - #

24.04.2009., petak

Zagreb u Dubravi

Sutra nam u goste dolaze nogometaši NK Zagreba. Dočekajmo ih pristojno, a svoje mališane sportski bodrimo sa vjerujem punih tribina Klake.
Iako je Zagreb neupitni favort, isključujući jasno u 98. godištu, kao što smo svjedočili prije tjedan dana, čuda se događaju. Stoga vjerujem da motivacije neće faliti, osobito jer su treneri u svlačionici koliko čujemo uvijek vrlo inspirativni i inovativni što se tiče načina poticanja svojih igrača. Prepustimo im stoga da u miru rade svoj posao ma što se događalo na terenu.
Posebno ćemo vjerujem uživati u derbiju kola starijih limača u borbi za važne bodove, pa im svojom podrškom i pozitivnom atmosferom olakšajmo teret na terenu.


Komentari (0) - Isprintaj - #

22.04.2009., srijeda

Što nam radi Uprava?

Na konstituirajućoj sjednici UO članovi su se između ostalog dotakli pitanja kao što su: Ugovor o korištenju prostorija na ŠRC Grana-Klaka, financijski izviještaj i plan, turnir „Oluja 1995“, naplata članarine, reklame. Za iduću sjednicu pripremljeni su materijali koji se odnose na ove teme i 16.4. ponovo se sastao UO.
Nakon gotovo 3 sata rada i rasprava, Odbor je prihvatio: sve predložene mjere za učinkovitiju naplatu članarina i izabrao tijela zadužena za organizaciju Oluje.
Osim revizije dosadašnjih dužnika, od sada će se puno ažurnije pratiti i sankcionirati neplaćanje članarine. Plaćanje će se pak od idućeg mjeseca vršiti u tajništvu kluba (do 15. u mjesecu a po opomeni do kraja mjeseca), a od iduće sezone istu obvezu imat će i juniori. O svim oslobođenjima UO će pojedinačno odlučivati.
U organizaciji turnira Oluja sudjelovat će čitavi UO u smislu Organizacijskog odbora, a u Izvršnom se pak odboru nalaze gospoda: Bratko, Poštolka, Zadro, Palić, Bjondić, Prpić i Maloča, najinvolviranji ljudi iz kluba, limača 99. i zagića 00. (kategorija koje se natječu) koji će sve ideje OO sprovesti u djelo. Tu je još i Turnirska komisija koju čine gospoda: Šaka, Perić i Premerl. Sve njih čeka vrlo uzbudljivo i izazovno razdoblje priprema, a mole se i svi roditelji-volonteri NK Dubrave da pripomognu koliko mogu, kako bi ovogodišnji turnir bio još bolji i uspješniji od prošloga 2007.godine.
Sa Holdingom je potpisan Ugovor o korištenju dijela športskih objekata na centru u kojem je i sporna točka o plaćanju najma (1.700 kn/mj.) za prostor tajništva. Iako je tajništvo conditio sine qua non za sve klubove HNL-a, vlasnik centra nije želio tu prostoriju bez naknade ustupiti klubu. Donesen je zaključak da se i dalje nastave intenzivni razgovori i korespodencija sa svim mogućim institucijama (kao i do sada) vezano za uvjete rada kluba (umjetna trava, rasvjeta, tribina…).
Pod razno su se čelnici kluba bavili svakodnevnom problematikom: organiziranjem prijevoza igrača na gostovanja (posljednje je sponzorirao g. Primorac) pa je u tom smislu isti predložio da se zatraži ponuda za ovu uslugu od ZET-a; g. Periša donirao je urgentno potrebna sredstva za održavanje terena (gorivo za kosilicu) i plaćanje troškova subotnje utakmice prve momčadi; prihvaćena je zamolba g. Solde da se 98. godištu omogući nekoliko treninga na glavnom terenu prije dvije predstojeće ultra važne utakmice; g. Primorac i g. Paclik inzistiraju na obnavljanju prostora za treniranje golmana; reguliran je način odlučivanja o sudjelovanju na turnirima; odgođena je odluka o sufinanciranju školovanja trenera Adiljija za licencu „A“; prihvaćen je poziv na skupštinu NK Radnik-Sesvete. That's all folks!.
Detaljna rasprava o financijama prebačena je na jučerašnju sjednicu, a što se tamo zbivalo otom potom.
(objavljeno uz suglasnost 3Pika)

Komentari (3) - Isprintaj - #

19.04.2009., nedjelja

15. kolo - Špansko-Dubrava

Gostovanje u zapadnom dijelu grada Dubravi je donijelo dvije pobjede, jedan remi i jedan poraz. Solidno.
Očekivanu iako ne laganu pobjedu 98. godišta donijeli su golovi Malkoča i Prpića za konačnih 1:2. Tako Dubrava i dalje ostaje na čelnoj poziciji uz upornu i nepokolebljivu pratnju Dragovoljca i deset bodova ispred svojeg idućeg protivnika Zagreba.
Najrazočaraniji su ove kišne nedjelje bili Dubravaši 99. godišta. Iako je Špansko odlično uigrana jaka ekipa, i iako su poveli već u prvoj minuti utakmice, naši su se dečki golom Lebinca vratili i sve do sredine drugog poluvremena vrlo dobro parirali protivniku. Što se pak dogodilo da se u jednom momentu njihova igra raspala te su na brzinu primili dva gola (3:1), nije na nama da odgovaramo ili komentiramo. Međutim, kako ovo kolo nije donijelo nikakva rezultatska iznenađenje 7. pozicija na gotovo nepromijenjenoj tablici i dalje je zadržana.
Ali iznenađenja je itekako bilo u 00. godištu. Nama su najugodnije iznenađenje priuštili naši zagići. Iako mokri ko miševi u svlačionicu su nakon 40 minuta odlične igre ušli prezadovoljni pobjedom od 0:1. Jedan ali vrijedan pogodak postigao je Šahdanović. Od ostalih neočekivanih rezultata ovog kola treba spomenuti pobjedu Ponikvi nad Zagrebom te Sesveta nad Trnjem. Na žalost, u ovakvom spletu okolnosti pobjeda Dubrave nije rezultirala i njezinim penjanjem na tablici jer su sve tri pobjedničke ekipe bile i ostale jedna iza druge.
Naši mališani 01. godišta izborili su bod kao kuća velik i tako ostali na prvoj poziciji doljnjeg dijela tablice ili u samom središte top liste svoje generacije (ovisi kako tko gleda). U svakom slučaju igrali su smislenije i bolje nego u protekle dvije prvenstvene utakmice, imali su šansi, ali su se i uspjeli obraniti. Po ovakvoj nemilosrdnoj kiši igrati na umjetnoj travi nije im sigurno bilo nimalo lako.

Komentari (1) - Isprintaj - #

18.04.2009., subota

PROVJERITI RASPORED UTAKMICA!!!

Sutra igramo utakmice 15. kola protiv ekipa Španskog. Iako je na ZNS-u bio obljavljen raspored po godištima, tog rasporeda sada nema pa obavezno provjerite sa trenerima točnu satnicu.
Iako su sve ekipe Španskog bolje rangirane od naših ekipa, jasno osim 98. godišta, nadam se da će im to biti samo motiv više da sutra odigraju kvalitetne i efikasne utakmice. Puno sreće!

Komentari (0) - Isprintaj - #

17.04.2009., petak

Malo filozofiranja

Vjerujem da ste uživali u produženom uskrsnom vikendu. Klinci su pogotovo imali razloga za veselje jer njihov uskrsni odmor traje čitavih 11 dana, a kako ove godine škola (navodno zbog vrućina) završava već 10.6. ispada da je do kraja preostalo još samo nekih tridesetak radnih dana.
Da li se to meni čini ili je svaka školska godina sve kraća i kraća. Brojeći samo praznike i vikende u ovoj školskoj godini ispada da djeca imaju više dana odmora nego škole, a uključimo li tu i razne interne školske odluke o neradnim danima razlika u korist neradnih dana se još više povećava. Mišljenja roditelja o ovom pitanju su zaista podijeljena. Dok jedni bezrezervno podržavaju skraćivanje školske godine (neka se odmaraju od napora!; neka uživaju na moru ili kod baka i djedova!), drugi su apsolutno protiv ovakve obrazovne politike (kojeg napora?; kamo sa sedmogodišnjakom tijekom 2,5 ljetna mjeseca?; što ako nemate vikendicu na moru ili baku i didu koji jedva čekaju svoje unuče?). Vjerojatno su u istoj dilemi i oni koji kroje naše zakone, ali kada se radi o planu nastavnog programa mišljenja roditelja mogu se svesti pod isti nazivnik: djeca su preopterećena jer je program preopširan.
I tako već godinama naš školski sistem tapka u mraku bezidejnosti i neprilagodljivosti modernom dobu ne uspjevajući spojiti ove dvije proturječnosti. I tako već generacije i generacije mladeži (uz časne iznimke, Bogu hvala) izlaze iz osnovnih škola nepripremljene za ozbiljan sistem srednjoškolskog a pogotovo akademskog obrazovanja. Nivo znanja prosječnog sedamdesetogodišnjaka viši je nego većine rođene 70 ili 80 i neke godine. A ove najnovije generacije koje teško da mogu i zamisliti školovanje bez skupih elektronskih pomagala, bezbroj predmetnih knjiga i širokog spektra stručnjaka svakojakih profila koji im stoje na raspolaganju za sve vrste poremećaja u ponašanju, učenju, čitanju itd., mogle bi štošta naučiti od svojih djedova i baka koji su se školovali samo uz pločicu i kredu.
I tako ja zaključujem da vrućina nije nesavladiva prepreka već još jedna od linija manjeg otpora odraslih prema ovoj novoj indigo generaciji a koja zapravo ne bi smjela biti alibi ni zašto. Djeca 21. stoljeća su pametnija i naprednija od nas, a kamoli od generacije treće životne dobi. Imaju veće mogućnosti i danas i sutra, a nadamo se i bolju perspektivu i zato im ne bismo smjeli uskraćivati i skraćivati mogućnosti stjecanja znanja bez obzira što oni u svojoj (pred)tinejdžerskoj dobi o tome mislili.

Komentari (0) - Isprintaj - #

11.04.2009., subota

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws


Svim limačima i prstićima NK Dubrava te Vama osobno i vašoj obitelji žele prijatelji iz Zaprešića.

Muhamed Velagić
NK Inter Zaprešić

Komentari (0) - Isprintaj - #

09.04.2009., četvrtak

Novosti u klubu

Upravni odbor kluba jučer je održao svoju prvu sjednicu od izborne Skupštine. Članovi su među sobom za predsjednika izabrali g. Paclika, za dopredsjednike g. Perišu i g. Poštolku, a na funkciju tajnika kluba izabran je g. Prpić. Od ova 4P-ika ali i čitavog Upravnog odbora očekujemo mnogo, a to je prije svega transparentno poslovanje uz svježe ideje i nove projekte koji bi klub učinili što konkurentnijim u odnosu na ostale klubove u kvartu i šire.
Ako je već teško slijediti primjer NK Radnika (vidi ranije tekstove) evo još nekih pozitivnih primjera iz drugih klubova. (Tko o čemu ja o malim komunalnim akcijama). Odranski Strmec je naselje u Brezovici kao npr. Trnovčica u Dubravi (mislim). Lokalni nogometni klub tog naselja je NK Omladinac čiji seniori se natječu u 1. zagrebačkoj nogometnoj ligi, juniori u 3., pioniri u 3. jug, a limači u B-5. Za postavljanje umjetne trave na pomoćno igralište ovog kluba, gradska četvrt će izdvojiti nešto više od 200.000 kn te za drugu fazu radova na fasadi objekta 60-tak tisuća. U tom istom naselju je za fasadu objekta NK Dinama namijenjeno 405.000 kn. Jedno drugo naselje ovog kvarta, a to je istoimena Brezovica, i njihov istoimeni nogometni klub, dobit će ove godine novi objekt u čiju izgradnju će iz kvartovskog proračuna biti izdvojeno ukupno preko 2 mil. kn. Treći Planom obuhvaćeni nogometni klub je Mladost iz Dragonošca koji priprema dokumentaciju za natkrivanje pomoćnog igrališta i u tu svrhu vijećnici su mu namijenili 30 tisućica.
Od naših pak susjeda uz već prije spominjani NK Radnik iz Sesveta, znalci kažu da će ove godine teren sa umjetnom travom dobiti i NK Tekstilac iz Maksimira. Okruglih 300.000 kn otići će u ovu svrhu iz gradske blagajne.
Meni stvarno nikako ne ide u glavu ZAŠTO ZAŠTO ZAŠTO svi mogu a mi ne. Zašto mi moramo čekati gašenje nekog xy kluba, zašto moramo čekati javno-privatno partnerstvo, zašto ni krivi ni dužni plaćamo tuđi dug, zašto nam nije sklona niti lokalna samouprava niti gradska uprava (prepuna ljudi iz Dubrave) niti itko drugi pa ni mi sami ... Ma zapravo me ne zanimaju odgovori jer su to tek izgovori. Živim u nadi da će ovi novi ljudi u klubu opravdati dano im povjerenje.

Komentari (0) - Isprintaj - #

07.04.2009., utorak

Proljeće je a ...

Prekrasno vrijeme izmamilo je, uz neizostavne i nonstop prisutne nogometaše, i mnogobrojne šetače i dokoličare na Klaku. Tako eto ovih dana na centru vidimo ljude koje tu nismo vidjeli mjesecima, a što su radili ove zime vidi se po njihovom trenutnom „stanju“. Pozdrav!
G. Maloča i njegova desna ruka Anđelko Vidović „krivi“ su za vrlo dobro stanje glavnog terena, ali svakodnevno rade i na pomoćnim igralištima što najbolje mogu osjetiti naši klinci. Ima tu naravno još puno posla, a bit će ga i za nas i vas ostale. Za jedan od narednih vikenda planiramo završetak fasade pa da konačno možemo roštiljem zapečatiti kraj ove faze radova.
Sutra je konačno prvi sastanak našeg novoizabranog vodstva. Osim izbora predsjednika i dopredsjednika, gospoda se imaju pozabaviti vrlo važnim i hitnim stvarima kao npr. financije, Oluja, staro željezo, rasvjeta ...
U četvrtak počinju uskrsni praznici. Povodom toga limačima se mijenja termin treninga. Mlađi treniraju od 9 sati u čet i pet te čitavi idući tjedan od utorka, a stariji isto tako samo od 10,15 sati. Turnira Zeko nema!
Na stranici našeg Saveza stoji da se utakmice 15. kola između Španskog i Dubrave za kategorije limača umjesto 18.4. igraju 19.4. od 11 i 12 sati, a za zagiće također 19.4. od 9 i 10 sati. PROVJERITI KOD TRENERA!!!
I za kraj još jedna rođendanska čestitka u ovom mjesecu. Konačno će svoj 6. rođendan proslaviti i napokon steći pravo nastupa na službenim utakmicama naš
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 22.4.2003.
Sretan rođendan!

Komentari (1) - Isprintaj - #

04.04.2009., subota

14. kolo

Lijep proljetni dan na Klaki nije donio Dubravašima mnogo razloga za veselje, ali ruku na srce, govorimo li o zagićima i mlađim limačima, nismo mnogo niti očekivali. Doduše mnogi od nas su se možda duboko u sebi i nadali, ali jedno je žarko željeti i navijati na tribinama, a nešto sasvim drugo biti hladno objektivan. Realno su momčadi Dinama bolje ekipe, iako ne toliko koliko bi rezultati mogli sugerirati. Utakmice se kod ovih najmlađih uzrasta uglavnom lome kada padne prvi i drugi gol a tada koncentracija pada, igra se rasipa i teško se vratiti u utakmicu.
Limači 99. godišta su umjesto 1:5 (gol za Dubravu postigao je Marki) možda mogli izvući i bolji rezultat, ali za to im je trebalo malo više sreće, sigurnosti i čvrstine i puno više trčanja, trčanja i trčanja.
Stariji zagići također su uspjeli postići samo jedan počasni pogodak (Šahdanović) za 1:10 što im je pak donijelo bolju gol razliku nego u jesenskom dijelu prvenstva. "Ipak se (o)kreće!"
Što se malih zagića tiče njima već duže ne cvijetaju ruže. Mislim, nije sve niti u rezultatu (0:8), kao što kaže naš Živac, pa izgubljene su tek 2 od 3 posljednjih utakmica, ali daleko je to od one lijepe igre koju smo gledali na Mari. Ali i njima za utjehu bolji su nego u međusobnom ogledu jesenas.
I šečer na kraju - limači 98. Znali smo da će biti teško i bilo je. Znali smo da će biti neizvijesno i bilo je. Znali smo da neće biti golijade a nije bilo niti gola. U ovoj čvrstoj i gruboj utakmici igrači su doslovce 50 minuta trčali u petoj brzini od jednog do drugog gola. Bilo je prilika sa obje strane, bilo je evidentno krivih sudačkih odluka, ali golmani su bez greške odradili svoj posao. Najveću šansu na utakmici obranila je najprije stativa a potom je Dinamov vratar loptu izbio takoreći sa gol linije. Šteta, velika ŠTETA! Tako je derbi svih derbija završio podjelom bodova, što opet više odgovara nama nego njima. BRAVISIMOOOO!

Komentari (1) - Isprintaj - #

02.04.2009., četvrtak

Sretan rođendan!

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 12.4.2001.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 17.4.2000.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 19.4.2001.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 24.4.2001.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 25.4.2002.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 26.4.1999.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 27.4.1998.
www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws sretansretansretan 29.4.2001.

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< travanj, 2009 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com