Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

31.05.2010., ponedjeljak

21. kolo - HAŠK-Dubrava

Zagići 2001. jučer su, za razliku od jesen, uspjeli oduzeti bod bolje plasiranom HAŠK-u, dok su naši najmlađi zahvaljujući golovima Poštolke, Crnića i Benkovića sa derbija začelja ovoga puta s Peščenice kući ponijeli sva tri boda.


Komentari (3) - Isprintaj - #

27.05.2010., četvrtak

Via Italia

Sutra u podne limači i navijači kreću za Italiju. Prognoza je na žalost, osobito za subotu, kiša pa će im trebati nešto više odjeće i obuće kako bi ostali suhi. Majice su štampane, djeca osigurana, a možda dobiju i šeširiće. Pripremite im koji sendvič i sok, dosta vode i ne pretjerujte sa slatkišima. Informirati se o svakodnevnim zbivanjima naravno možete kod trenera ili predstavnika roditelja.

Jučer smo u Veslačkoj izgubili obje utakmice.
Limači su započeli odlično, pritiskali i prijetili, ali jedna neopreznost obrane i lopta je završila u našoj mreži. No još nije sve bilo izgubljeno, golmani s obje strane imali su pune ruke posla i onda ponovo gol – bijelih. Do kraja je bilo i vrlo izglednih prilika i sreće, ali lopta jednostavno nije uspjela ući u Zagrebov gol. Ova tri boda vratila su pjesnike na treću poziciju dva kola prije kraja prvenstva, a ljubičastima umanjila šanse za broncu.
Zagići su izgubili 2:1 kao i na jesen. Očevici govore o odličnoj igri naših, golu Raužana za početno vodstvo, ali i diskutabilnim sudačkim kriterijima i odlukama. No ipak Zagreb je u ovom godištu puno bolje plasirana momčad pa naši dečki još koji bod trebaju tražiti u ogledu sa iduća dva protivnika HAŠK-om i Dragovoljcem.


Zagići će ovaj vikend braniti boje Dubrave na igralištu HAŠK-a na Peščenici. Želimo im puno sreće i uspjeha te koji osvojeni bod.

Komentari (20) - Isprintaj - #

26.05.2010., srijeda

Sretan rođenadan, dečki!

Denis P. sretansretansretan 8.5.1999.
Leonardo Č. sretansretansretan 11.5.2002.
Josip V. sretansretansretan 12.5.2000.
Marko B. sretansretansretan 13.5.2002.
Robert P. sretansretansretan 14.5.2001.
Luka M. sretansretansretan 15.5.1999.
Luka T. sretansretansretan 18.5.2001.
Fran G. sretansretansretan 23.5.2001.
Emir Š. sretansretansretan 31.5.2000.

Komentari (0) - Isprintaj - #

25.05.2010., utorak

Samo kratko

Sutra se u 19,30 u Veslačkoj igra zaostala utakmica 19. kola između Zagreba i Dubrave. Dođite na derbi!

Komentari (3) - Isprintaj - #

24.05.2010., ponedjeljak

20. kolo - Dubrava-Špansko

Dvije pobjede i jedan poraz skor je ljubičastih u subotnjim utakmicama 20. kola.
Limači su u derbiju kola pobijedili Špansko 2:1, a oba gola postigao je A. Čibarić. Tako se sada, dva kola prije kraja, čak tri momčadi sa jednakim brojem bodova bore za treću poziciju na tablici, a obzirom na njihove iduće protivnike biti će gusto do samoga kraja. Naše dečke još očekuju susreti sa Dragovoljcem, HAŠK-om i zaostali sa Zagrebom, Špansko ide na dvije vodeće momčadi, a Zagreb osim nas očekuju i dva nešto slabija protivnika Kustošija i Croatia.
Zagići nisu uspjeli osvojiti niti bod u susretu sa zadnjeplasiranom ekipom iz Španskog te su zadržali svoju devetu poziciju. No zato su Špančani samo jednoj ovosezonskoj pobjedi u zadnja dva kola pridodali čak još dvije i tako se ipak pomakli sa samoga dna. Ovo je ujedno i jedina generacija u kojoj se još vodi bitka za naslov prvaka obzirom da su Ponikve i Dinamo na samo dva boda razlike.
Mali zagići su pak u derbiju začelja pobijedili 3:1 golovima Crnobrnje, Poštolke i Crnića što im je donijelo jedno mjesto više na tablici. Iduću utakmicu, ponovo derbi začelja, igrat će sa HAŠK-om kojeg su subotnjim bodovima uspjeli preskočiti.
Na zbirnoj tablici situacija se prilično izmijenila. Osim vodećeg Dinama te Trnja (4.), Lokomotive (6.) i HAŠK-a (10.), sve ostale ekipe pomicale su se po ljestvici što dolje što gore. Najveći skok prema gore napravilo je Špansko popevši se sa dna tablice na devetu poziciju, a najdublje je zaronila Trešnjevka spustivši se sa drugog na peto mjesto. Na sredini tablice mjesta su zamijenili Zagreb i Dubrava budući da su u prošlom kolu ljubičasti osvojili više bodova. U zoni ispadanja iz 1. Zagrebačke lige sada su Cro. Sesvete i Kustošija sa istim brojem bodova, HAŠK sa tri boda više i Špansko sa još tri više. Tek potom bi se u teoretskoj opasnosti mogli naći Zagreb i Dubrava i to samo ne osvoje li više niti boda a spomenuti klubovi sve, što se, vjerujemo, neće dogoditi.


Komentari (2) - Isprintaj - #

21.05.2010., petak

Info blok



Od danas do nedjelje u Boćarskom domu možete posjetiti prvi hrvatski sajam nogometa. Na sajmu će se predstaviti nogometni klubovi, kampovi i škole, nogometna oprema i rekviziti i još štošta vezano uz nogomet. U popratnom programu sajma organiziran je stručni skup Sport i nasilje u Europi, slobodna predavanja o kondicijskim pripremama djece, prehrani i sl., izložbe Povijest nogometa u Hrvatskoj i dječjih radova o nogometu i toleranciji na stadionima. Atrakcije su svakodnevne demonstracije nog. škola, regionalno prvenstvo u freestylu, koncert Soul fingersa, grupno praćenje finala Lige prvaka na video zidu i možda za najmlađe najzanimljivije natjecanje u nogometu na PS3.

Koliko čujemo otkazana je sutrašnja utakmica 2000. godišta, pa provjerite još kod trenera pravu satnicu ostalih utakmica.

U ponedjeljak će biti održan roditeljski sastanak za 1999. godište u vezi Italije.

Komentari (6) - Isprintaj - #

18.05.2010., utorak

Aktualnosti

Zagreb.hr se krajem prošlog mjeseca ponovo bavio nepravilnostima u radu ZŠS-a ovoga puta intervjuirajući predsjednicu Odbora za obrazovanje i šport Gradske skupštine gđu. Daniru Bilić (čitaj tekst). Meni je ovaj članak zanimljiv iz nekoliko razloga. Prvo, svaka čast gđi. Bilić, ali razlijevanje krivnje na sve i svakoga bez ikakvih konzekvenci je jedan od najvećih hrvatskih problema. U sistemu koji ima pravila, procedure i zakonske okvire, krivac za njihovo nepoštivanje ima ime i prezime i on treba snositi posljedice. Ako se trošilo gdje i kako se nije smjelo, zna se tko je to mogao. Ako se nije kontroliralo, zna se tko je to trebao. Svaka fotelja ima svoja prava, obveze i odgovornosti. Drugo, dade se zaključiti da rasipanje u ZŠS-u traje već neko vrijeme, dok u Skupštini sjedi podosta istih zastupnika kao i u prošlim mandatima. Koliko je to godina potrebno da se "prekine loša praksa ZŠS-a"? Zašto se baš sada krenulo u borbu protiv dosada prešutno odobravanog nepoštivanja procedura? Koliko je novaca nas poreznih i prireznih obveznika otišlo u nepovrat? I to sve samo zato što ljudi na svojim radnim mjestima ne rade časno i odgovorno svoj posao. Na žalost tu ne pomaže samo isprika radi iznenadnog zakašnjelog buđenja. I treće, potpuno je kriva i naopaka praksa koja se želi promovirati da građani služe kao servis nadležnim službama umjesto sasvim obrnuto. Upravo je posao tih svih mogućih već postojećih izvršnih i kontrolnih službi uočavati, rješavati i ispravljati probleme i nepravilnosti po službenoj dužnosti. No kako ne bi ispalo da sve samo kritiziram, pohvalit ću ono pozitino u čitavoj ovoj priči, a to je da su se konačno i na nivou počela postavljati pitanja i traže se odgovori.
Inače, već dva tjedna radimo na projektu "Neka stanu ratovi tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva". Ideja je potekla iz razgovora o predstojećem prvenstvu i lekcije iz povijesti o Olimpijskim igrama. Mama Anita Jelić Kiš kontaktirala je izbornika Bilića, koji je pak sve i podržao, a mi smo napravili plakat i pismo koje smo poslali u sjedište FIFA-e. Pokušali smo istodobno organizirati i humanitarnu akciju skupljanja dresova i kopački za mališane u Africi, ali smo zbog prilične kompliciranosti i troškova odustali. No, kako je u tijeku humanitarna akcija tj. aukcija Zaklade Vatreno srce hrvatskih nogometnih reprezentativaca, pokušat ćemo im se pridružiti i podržati ih.

Komentari (1) - Isprintaj - #

13.05.2010., četvrtak

Info blok

Iako su ovaj vikend trebale biti slobodne samo mlađe kategorije limača i zagića (00. i 02. godište) obzirom da Zagreb nema prijavljenih momčadi u ovoj generaciji, niti limači 99. neće u subotu igrati svoju utakmicu 19. kola. Kada će točno biti odrada ovog susreta znat ćemo naravno na vrijeme.
Inače, trenutno radimo na jednom projektu kojeg ćemo vam uskoro predstaviti, a do tada samo informacija da se u klubu pripremaju za godišnju skupštinu koja će biti krajem mjeseca. Dakle sada je pravo vrijeme, ako još niste, da se učlanite u klub i tako aktivno i formalno učestvujete u njegovom radu. Osim toga počele su pripreme za turnir OLUJA '95 za 2000. godište koji će se na Klaki održavati od 27. do 29.8. No prije toga klub će biti domaćin i organizator turnira za vrtiće i najmlađe školarce koji se redovito svake godine održava u sklopu programa Dani Dubrave (18.-23.6.).

Komentari (3) - Isprintaj - #

10.05.2010., ponedjeljak

18. kolo - Dubrava-Trnje

Gostovanje Trnja na Klaki realno je moglo i puno bolje proći za domaćine. Jedino su zagići 01. ponovili jesenski uspjeh pobijedivši ovoga puta 2:0 golovima Raužana i Čuljka. Tako su Trnjanima, inače puno bolje plasiranoj momčadi, i dalje ostali nepremostiva prepreka. Ova tri boda mogla bi ih malo pomaknuti na prvenstvenoj ljestvici, ovisno o rezultatu derbija začelja između Croatie i Dragovoljca. U svakom slučaju igrači sretni, trener zadovoljan.
Sve ostale subotnje utakmice bile su mnogo neizvjesnije jer su započele vodstvom Dubravaša, ali je tijek igre otišao u sasvim nekim drugim smjerovima. Tako su limači 99. vrlo dobrom igrom i golovima Prenkpalaja i Cerića već na početku poveli 2:0, međutim iz nikakvih prilika ubrzo su i primili dva gola, što je unijelo nervozu u redove ljubičastih i na kraju utakmicu dovelo do podijele bodova. Mlađi limači golom Kiša također su poveli i do pred sam kraj susreta održavali ovu minimalnu prednost. No u par zadnjih minuta Trnje je preokrenulo rezultat na 1:2 i ostavilo razočaranima brojne domaće navijače. Sličan scenarij dogodio se i malim zagićima. Poštolka je zabio za vodstvo, što je samo probudilo Trnjane koji su odmah potom izjednačili te nastavili svoju kanonadu. Ukupno se mreža domaćina tresla 4 puta, dok je s druge strane Crnobrnja uspio smanjiti poraz na 2:4.



Komentari (4) - Isprintaj - #

07.05.2010., petak

Slijedi ...

Odrađeno je pola druge polovice prvenstva i nije naodmet malo baciti oko na tablice.
Jedino što je neosporno u generaciji izlaznih limača je da je Dinamo osigurao naslov prvaka no kako sad izgleda u borbi za drugo i treće mjesto biti će gusto do samoga kraja. Trenutno su na te dvije pozicije Zagreb i Dragovoljac s istim brojem bodova, naši momci su im za petama s jednom pobjedom zaostatka, a na sredini tablice gužvaju se čak četiri momčadi koje teoretski mogu svima pomrsiti račune. Prema sadašnjim plasmanima Dubravu još očekuju tri teške i dvije jako teške utakmice pa se nadamo da će ih forma u kojoj se nalaze pratiti još barem mjesec dana.
Kod mlađih limača Dinamu još fali bod za siguran naslov, a razmak između ostalih ekipa je toliko mali da je sve otvoreno. Dubrava se trenutno nalazi na sedmoj poziciji, a čekaju je još tri utakmice sa slabije plasiranim momčadima i posljednja najteža sa trećim Dragovoljcem.
Ponikve i dalje uspješno predvode kolonu zagića iako im Dinamovci i dalje pušu za vrat. Nešto dalje od ove dvije ekipe slijedi čak osam klubova u šest bodova razmaka koje će prema svemu sudeći voditi bitku za treće mjesto. Dubrava se nalazi na desetoj poziciji s jednakim brojem bodova kao i Dragovoljac, a od predstojećih protivnika u jesenskom dijelu bodove je osvojila samo na Trnju.
Mali zagići u prizemlju tablice čekaju okršaje sa četiri slijedeća protivnika. Teoretski se mogu pomaknuti koji kat više, ali za to će im trebati još koji bod osim ova tri do sada osvojena u proljetnom poluvremenu prvenstva. Inače Dinamo je i u ovoj generaciji najuvjerljivija ekipa, a za drugo i treće mjesto šanse ima čak pet momčadi gornjeg doma tablice.

Sutra dočekujemo Trnjane, čini mi se opet po izmijenjenom rasporedu. U kategoriji zagića Trnje je dosta bolje plasirano od Dubrave dok se kod limača nalazi tek stepenicu niže. No hrabrost i odlučnost zajedno sa sportskom srećom mogu čuda. Stoga ih dočekajmo sportski korektno, ali i sačuvajmo što više bodova na Klaki.

Komentari (1) - Isprintaj - #

06.05.2010., četvrtak

Limači 99

Danas u pola sedam limači 99 igraju odgođenu utakmicu 17. kola protiv Ponikvi u Gajnicama. Utakmica je odgođena zbog sudjelovanja obje ekipe na Memorijalnom turniru Darko Tironi ovaj vikend u Španskom. O rezultatu naše momčadi već smo govorili, ali ako nekoga od njih zanima, ili netko od vas već ne zna, evo nekoliko informacija tko je bio Darko Tironi.
Darko Tironi (1955.-1999.) bio je novinar koji je čitavi svoj život posvetio sportu posebno nogometu. Dvanaest godina bio je novinar u Sportskim novostima, potom osam glavni urednik toga lista, a izvješćivao je sa 3 svjetska i 2 europska nogometna prvenstva. Osim istaknuti nogometni novinar, bio je i utjecajni nogometni funkcionar. Sudjelovao je u razdruživanju HNS-a od Saveza bivše države te u stvaranju hrvatske nogometne kuće. Dva puta je bio član Izvršnog odbora HNS-a i njihov višegodišnji glasnogovornik. Za svoj novinarski rad i doprinos hrvatskom nogometu dobio je brojna priznanja, odlikovan je redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara, nositelj je Spomenice Domovinskog rata i prvi dobitnik nagrade „Urednik godine“ prema izboru Hrvatskog zbora sportskih novinara.

Komentari (8) - Isprintaj - #

03.05.2010., ponedjeljak

17. kolo - Ponikve-Dubrava

Utakmica mlađih limača protekla je upravo kako smo i najavili. Iako bez nekoliko standardnih igrača, Dubrava je svladala svog protivnika 3:1 golovima Fulira, Žakule i Prpića što im je donijelo mjesto više na ljestvici.
Zagići su ipak izgubili od favorita utakmice i čitavog prvenstva. Za razliku od jesenskih 0:0 jučerašnji dvoboj završio 6:2. U muški borbenoj i otvorenoj igri golove za Dubravu postigli su Raužan i Dauti.
Malo iznenađenje priredili su nam najmlađi zagići. Uspjeli su osvojiti bod izborivši protiv malih zelenih neriješeni rezultat. Utakmica je završila bez golova iako je bilo dobrih prilika i s jedne i s druge strane.
Limači 99. na turniru u Španskom nisu se uspjeli plasirati u polufinale. Jučer su odigrali tri utakmice s jakim protivnicima i to sa Zagorcem (0:0), Španskim (0:0) i Croatiom Sesvete (0:1). Možda dečki nisu prezadovoljni rezultatom, ali i trener i navijači zadovoljni su njihovom igrom i zalaganjem.
Po najnovijim informacijama prvenstvenu utakmicu sa Ponikvama igrat će u četvrtak.

Komentari (18) - Isprintaj - #

01.05.2010., subota

Nedjelja

I dok će sutra limači 99. pokušati ući u samu završnicu turnira Darko Tironi u Španskom, nekoliko kilometara dalje ostali limači i zagići branit će boje svoga kluba u srazu s Ponikvama.
Mlađi limači na jesen su protiv ovog protivnika čak sedam puta poentirali i nešto bolje stoje od njih u doljnjem dijelu tablice pa imaju na čemu graditi svoju vjeru u pobjedu.
Zagići 01. će sutra stati oči u oči s vodećom ekipom svoje generacije. Prvi njihov ovogodišnji dvoboj završio je neodlučeno pa zašto se i ovoga puta, bez ikakvog pritiska, ne nadati bodu.
Mali zagići u prvenstvu su s Ponikvama također podijelili bodove dok su na Mari od njih izgubili minimalnom razlikom. Međutim, dok dečki iz Gajnica predvode donji dom tablice, Dubravaši već duže čuvaju svoju pretposljednju poziciju. No ohrabrimo li ih dovoljno mogu zaista biti i nepredvidivi.
Sretno svima!

Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< svibanj, 2010 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com