Neslužbena stranica



NOVA ANKETA



INFO :
Svi rezultati i tablice
NAJAVE:
ml. pioniri 99
ZAGREB-DUBRAVA- 2:2
limači/zagići
turniri
limači A/01 -
limači C/02 - Jelenovac, TEŽ, Mali dom
zagići A-1/03 -
zagići A-2/04 -

Raspored treninga:
ml.pioniri II pon,uto,čet,pet-9/17h
limači A pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
limači C pon-9/18h,uto,sri,čet-9/17h
zagići A1 uto,sri,pet-18h
zagići A2 uto,sri,pet-18h

Trening golmana:
pon,sri-17; uto,čet-8,30
trener Ante Šantak                



Kalendar-2011

RUJAN
1.-4. - 02.(U-10),03.(U-9) - turnir NK Radnik Sesvete
3. - početak prvenstva
6. - 99.(U-13) - susret selekcija KZŽ-ZNS
13. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-SM
20. - 99.(U-13) - susret selekcija ZNS-ŽZ
27. - 99.(U-13) - susret selekcija BB-ZNS
LISTOPAD
4. - 99.(U-13) - selekcija
STUDENI
2. - 99.(U-13) - selekcija
PROSINAC
19.11.-29.12. - 01.(U-11),02.(U-10),03.(U-9) - Jelenovac
19.11.-11.12. - 99.(U-13) - Sava
17.-25.12. - 99.(U-13) - Kutija šibica




ml. pioniri
99. godište:


trener: Josip Palić

limači A
01. godište:


trener: Marko Miljenović

limači C
02. godište:


trener: Marko Miljenović

zagići A1
03. godište:


trener: Darko Premerl

zagići A2
04. godište:


trener: Ivica Laškarin
Copyright © 2008.-10. DgP

Generated image


OVAJ BLOG JE MJESTO NULTE TOLERANCIJE NA VERBALNO NASILJE. BRIŠU SE SVI NEPRIMJERENI I UVREDLJIVI KOMENTARI.

29.12.2008., ponedjeljak

Junaci Dubrave

Free Image Hosting at www.ImageShack.us 9. Dvoransko malonogometno prvenstvo na Jelenovcu je završeno. U sve tri kategorije prva mjesta zauzeli su nogometaši NK Dinama. Ostala dva mjesta kod zagića osvojili su Ponikve (2.) i Cro.Sesvete (3.), kod limača 99. g. Zagreb (2.) i Concordia (3.), a kod starijih limača 98. g. Dubrava (2.) i ZET (3.). A evo kako je izgledao današnji dan iz perspektive Dubravaša.
U teškoj i napornoj polufinalnoj utakmici Trešnjevka se pokazala kao prilično tvrd orah. Ipak od tri viđena gola na utakmici, dva su postigli dečki iz Dubrave (zapravo Babić) i tako zadovoljni otišli na odmor i ručak prije konačnog obračuna.
I kad su već bili poznati nosioci svih medalja u ostale dvije kategorije, na teren su istrčale ekipe Dinama i Dubrave 98. g. Uslijedilo je finale finala pred prepunim gledalištem ŠRC Jelenovca. Malo tko je mogao sa sigurnošću reći tko je favorit u ovoj utakmici, ali mnogi su u duši vjerovali da je to Dubrava i potajno se nadali pobjedi. Potpuno izjednačen početak utakmice narušen je ranim vodstvom ekipe Dinama. Međutim, to nije značilo pad koncentracije niti morala Dubravaša, već nastavak vrlo dinamične i čvrste igre. U drugom poluvremenu i dalje su se kombinirale akcije s obje strane i sijevali udarci prema odličnim vratarima. Jedan takav šut Paška Palića ipak je iznenadio Dinamovog golmana i lopta je završila u mreži - 1:1. Dvorana je eksplodirala. I dok je neizvjesnost u gledalištu sve više rasla kako se bližio kraj utakmice, sekunda dekoncentracije bila je dovoljna da Dinamo postigne pobjedonosni zgoditak. Do posljednje sekunde naši momci su se junački borili, ali vrijeme je išlo na ruku protivnika. Rezultatom 2:1 Dinamo je svladao Dubravu i osvojio zlatnu medalju 9. Dvoranskog malonogometnog prvenstva na Jelenovcu. Čestitke pobjedniku i našim herojima!

Komentari (1) - Isprintaj - #

28.12.2008., nedjelja

Dan odluke na Jelenovcu

Na Jelenovcu su ostale po četiri najbolje ekipe turnira u sve tri kategorije koje se bore za naslov pobjednika 9. Dvoranskog prvenstva ZNS za limače i zagiće.
Od predstavnika Dubrave jedino je ekipa 98. godišta izborila mjesto u sutrašnjoj velikoj završnici. Najprije ih u 11,40 sati očekuje polufinalni dvoboj sa ekipom Trešnjevke, koja je do sada na turniru zabilježila 5 pobjeda (Mladost/B, Polet, HAŠK, Prečko i čf Vrapče) i 2 poraza (Trnje, Dinamo) te gol razliku 16/8. Drugi polufinalni par čine ekipe ZET-a i Dinama. ZET je do svoje 8. utakmice na ovom prvenstvu došao sa također 5 pobjeda (Ivanja Reka, Šparta El., Lučko, Hr.Dragovoljac, Cro.Sesvete) i 2 poraza (Vrapče, Špansko) te gol razlikom 19/8. Ekipa Dinama uvjerljivo je porazila sve svoje dosadašnje protivnike (S.Kraljevec, Lokomotivu, Sloboštinu, Trešnjevku, HAŠK, Prečko i Hr. Dragovoljac) gol razlikom 48/1. Uz njih jedina nepobijeđena momčad je NK Dubrava. Na njihovom putu do polufinala stajale su ekipe Radnika, HAŠK-a, Maksimira, Trnja, Cro.Sesveta, Lokomotive i Concordie, a svladali su ih sa postignutih 16 i primljenim samo jednim golom.
Konačan redosljed ekipa ove generacije biti će poznat nakon utakmice za 3. mjesto, koja se igra u 14,20, odnosno nakon velikog finala koje je na rasporedu u 16,20 sati.
Dođite i navijajte za ljubičaste!

Komentari (0) - Isprintaj - #

27.12.2008., subota

Srebro za Dubravu

Sesvetski Kraljevec bila je posljednja prepreka ekipi Dubrave 2001. g. do njihove prve turnirske medalje. Golovima Šaronje, Poštolke, Dautija i Čuljka Dubrava je upisala svoju 10 pobjedu na Mari 2008. pa tako sa ukupno 32 boda samo jedan bod zaostala za prvoplasiranom momčadi Trnja. Osim srebrne medalje Dubravi je pripala i nagrada za najboljeg golmana, što će malom Šaši vjerujemo biti itekakav poticaj za daljnje napredovanje. Obzirom da je službena statistika turnira na web stranici neažurirana već neko vrijeme, moguće je čak da naša ekipa ima i najmanje primljenih golova, a još je veća vjerojatnost da ih je na Ravnicama najviše i zabila. Bilo kako bilo mnogo znoja je proliveno za ovu medalju a i visoka pobjeda nad najboljom momčadi na turniru nije slučajna. Stoga je srebro na malonogometnoj lizi Mara 2008. velika stvar za ovu sve bolje uigranu momčad prepunu odličnih pojedinaca i prekrasan ulazak u Novu godinu.
Čestitamo svim igračima i njihovom treneru Zemberu, a zahvaljujemo trenerima Uzelcu i Premerlu koji su uskakali kada je bilo potrebno!

Komentari (5) - Isprintaj - #

Subota

Mali zagići odličnom igrom svladali su vodeću ekipu Trnja rezultatom 6:1 (Šaronja-4, Lopar, Dauti). Borbena i čvrsta igra čitave obrane zajedno sa golmanom, teško probojan srednji red i raspoložene špice, dovele su Dubravu do ove toliko željene pobjede. Za samo nekoliko sati očekuje ih i posljednja utakmica na ovom turniru koja će direktno odlučiti o njihovom konačnom plasmanu. Sretno!

Komentari (0) - Isprintaj - #

23.12.2008., utorak

www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws



dječji nogomet
Svim Dubravašima želim SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ.

živac
Svim generacijama NK Dubrave želim blagoslovljen Božić i sretnu Novu godinu. Neka 2009. bude ispunjena pobjedama naše djece uz čim manje ozljeda.

Komentari (2) - Isprintaj - #

21.12.2008., nedjelja

Srijeda

Najjače snage mladeži Dubrave danas su u četvrtfinalnoj utakmici preko svog lokalnog susjeda (Concordie) izborile ulazak u polufinale svladavši ih rezultatom od 4:0. Kao jedini strijelac danas se četiri puta upisao S. Malkoć. U ponedjeljak u polufinalu našu ekipu dočekuju dobro nam znani dečki s Trešnjevke, a isti dan odigrat će se i ostale utakmice završnice kao i svečanost proglašenja pobjednika. Svi navijači su dobro došli!

Utorak


Stariji zagići odigrali su i svoju posljednju utakmicu na malonogometnoj lizi na Jelenovcu. Ekipu Vrapča svladali su rezultatom 4:0 (strijelci ?) i tako baš kad im je krnulo, dvijema visokim pobjedama završili svoj nastup na Jelenovcu. Šteta.
Zagići 01. danas su doživjeli svoj prvi poraz na Mari 2008. od odlične ekipe Lokomotive. Rezultat od 3:0 dao bi možda naslutiti da su protivnici Dubravaša bili dominatna ekipa na terenu, što nije niti izbliza točno. Jednostavno se promašivalo što se nije smjelo i trčkaralo na sve strane u silnoj želji da se postigne pogodak. A staro pravilo: kada se gol ne zabije (iz više prilika) obično se dobije i ovoga se puta potvrdilo u praksi. Od dvije lopte upućene prema golu Dubrave, obje su završile u mreži, a to je bilo dovoljno da se potpuno poremeti svaka koncepcija igre i koncentracija igrača te primi još jedan gol. U subotu zagići igraju još dvije utakmice koje će direktno odlučivati o njihovom krajnjem plasmanu. Sretno!

Ponedjeljak


Dubrava 98. pobjedom nad Lokomotivom od 4:0 uvjerljivo je bez izgubljenog boda izborila prolaz u samu završnicu turnira. U četvrtfinalu čeka ih njihov susjed, ekipa Concordie, a okršaj započinje u srijedu 24.12. u 13,15 sati.
Mlađi limači uspjeli su danas upisati i svoju drugu pobjedu na Jelenovcu i to protiv ekipe HAŠK-a (1:2), ali to im svejedno nije bilo dovoljno za plasman u završnicu natjecanja. Za njih počinju pravi "zimski praznici" i traju do odlaska u Vodice.
Mlađi zagići još uvijek bitku vode na turniru Mara 2008. Danas su odigrali zaostalu utakmicu protiv NA Marić i redovnu protiv ekipe Bistre. Iako su u prvoj utakmici poveli i držali prednost do samoga kraja (6:4), svoje navijače nisu poštedili napetosti. Još manje su to činili tijekom druge utakmice protiv izvrsne ekipe Bistre, te je ova horor utakmica do samoga kraja koštala živaca obja navijačka tabora i na kraju završila remijem 2:2. Već sutra njihov protivnik je dobra ekipa Lokomotive, a u subotu igraju zaostalu utakmicu protiv S.Kraljevca i protiv Trnja, vodeće ekipe na tablici.

Nedjelja


Mlađi limači 99. izgubili su utakmicu protiv RIZ-a rezultatom 1:0. Šanse za prolazak u daljnje natjecanje sada su zaista minimalne, ali ruku na srce svime do sada pokazanim na Jelenovcu (od 5 utakmica samo jedna pobjeda i jedan remi) oni to nisu niti zaslužili.
Zagići 00. pobjedili su na Jelenovcu ekipu Maksimira rezultatom 4:1. Dva puta se u listu strijelaca upisao Alen, a po jednom Emir i Antun. Za njih je na ovom turniru preostala još jedna utakmica u utorak protiv ekipe Vrapča.

Subota


Limači 98. lako su svladali svog protivnika Croatiu Sesvete rezultatom 2:0. Oba gola za Dubravu postigao je povratnik iz Dinama S. Malkoć. U ponedjeljak ih još očekuje ekipa Lokomotive te ždrijeb za završno nadmetanje za medalje.
Subota je također bio važan dan za zagiće 01. Prvu utakmicu protiv ZET sretni su završili neodlučenim rezultatom 3:3 (Čuljak, Lopar-2) jer su čak dva puta stizali vodstvo nezgodnih plavaca. Niti druga utakmica protiv HAŠK-a nije bila ništa manje uzbudljiva, ali je golovima Raužana i Lopara ipak završila pozitivno 1:2 za Dubravu. Več u ponedjeljak u 10 sati očekuje ih zaostala utakmica 1. kola protiv NA Marić a u 13,50 vrlo dobra ekipa Bistre.
Zagići 00. započeli su u subotu novi turnir u dvorani Malog doma. Prvu utakmicu protiv Fotexa izgubili su rezultatom 3:0, a iduća utakmica na ovom turniru očekuje ih slijedeće subote.

Dobili smo i informaciju da B momčad 98. godišta sudjeluje na turniru u Sava centru u Sesvetama i danas igraju čak tri utakmice. Zna li netko nešto o tome slobodno neka nam javi.

Komentari (1) - Isprintaj - #

18.12.2008., četvrtak

Raspored za idućih desetak dana

Iako u petak završava školsko polugodište, limači i zagići NK Dubrave do Božića imaju na rasporedu još desetak utakmica.
sretan 98. g.:
- subota 20.12. - Jelenovac - 13,30 sati - Dubrava-Cro.Sesvete
- ponedjeljak 22.12. - Jelenovac - 10,30 sati - Lokomotiva-Dubrava
sretan 99. g.:
- nedjelja 21.12. - Jelenovac - 9,00 sati - Dubrava-RIZ
- ponedjeljak 22.12. - Jelenovac - 14,00 sati - HAŠK-Dubrava
U ponedjeljak u 12 i 16 sati obavit će se ždrijeb daljnjeg natjecanja u ovim kategorijama.
sretan 00. g.:
- nedjelja 21.12. - Jelenovac - 17,30 sati - Dubrava-Maksimir
- utorak 23.12. - Jelenovac - 18,30 sati - Vrapče-Dubrava
sretan 01. g.:
- subota 20.12. - Ravnice - 11,20 sati - ZET-Dubrava
- subota 20.12. - Ravnice - 13,00 sati - HAŠK-Dubrava
- ponedjeljak 22.12. - Ravnice - 13,50 sati - Dubrava-Bistra
- utorak 23.12. - Ravnice - 13,00 sati - Dubrava-Lokomotiva
- subota 27.12. - Ravnice - 8,00 sati - Dubrava-Trnje
Raspored odigravanja dvije odgođene utakmice protiv Ses.Kraljevca i NA Marić biti će naknadno objavljen.

Komentari (0) - Isprintaj - #

17.12.2008., srijeda

Roditeljski sastanak za Vodice - limači

Ekipe Dubrave 97, 98 i 99 kreću za Vodice sa Klake u subotu 3.1.2009. u 6,15. Na današnjem sastanku za limače trener Palić je roditeljima dao popis stvari koje treba pripremiti za put:
- zdravstvenu iskaznicu
- pribor za osobnu higijenu
- pidžamu
- donje rublje - 5 potkošulja i gaćica
- čarape - 7 pari
- majice kratkih rukava
- svečana trenirka
- radna trenirka
- štucne
- šuškavac
- tenisice i kopačke
- kapa, rukavice, štrample
- jakna
- kupače gaće i ručnik
Limači 99. obavezno trebaju ponijeti četku za pranje kopački, dok starijim limačima ovaj rekvizit, kaže trener, nije potreban jer oni utakmice igraju na umjetnoj travi.
Trener je također savjetovao da se ne pretjeruje sa stvarima, ali svakako treba voditi računa o svakodnevnim treninzima i utakmicama koji podrazumijevaju najmanje dva tuširanja dnevno i vremenskoj prognozi tj. uvjetima na terenu. To je naročito važno pri određivanju količine donjeg rublja, čarapa, radnih trenirki i štucni. Uz sve dnevne obveze djeca će imati i nešto slobodnog vremena, pa bi bilo dobro ponijeti i neku društvenu igru.
živac
I '98. neka ponese četku, ako imaju, i rezervne kopačke jer će se trenirati na prirodnoj travi; ako bude kiše biti će i blata. Klinci iz drugih klubova čistili su kopačke u moru (ako nije bilo jače valovito) i zatim su sol isprali u kupaonici u hotelu. Dobra ideja.
Roditeljski sastanak na istu temu za zagiće predviđen je u petak, vjerojatno nakon treninga.

Komentari (1) - Isprintaj - #

15.12.2008., ponedjeljak

Aktualno

U srijedu u 19,00 sati trener Palić održat će na Klaki sastanak u vezi putovanja u Vodice, a to je ujedno i krajnji rok za plaćanje 3. rate.
Za vikend su predviđene utakmice 2. i 3. kola II kruga dvoranskog prvenstva na Jelenovcu, a ždrijeb parova četvrtfinala obavit će se u ponedjeljak 22.12. u 12,00 sati za 98.g., u 16, 00 sati za 99. g. i u 20,00 sati za 00. g. U konkurenciji za završnicu ostale su obje ekipe limača Dubrave pa im želimo sreću da i uđu među 8 najboljih ekipa, a zagićima 00.g. da se u međuvremenu što bolje pripreme za nastup na Solaris Cupu u Vodicama.
Pred mlađim zagićima ostalo je još 7 utakmica malonogometne lige Mara 2008 (5 redovnih i dvije odgođene) koje trebaju biti odigrane u 4 preostala dana trajanja ovog turnira. U našem rasporedu navedeni su termini redovnih utakmica sa službenih stranica organizatora, a o promjenama i dopunama ćemo biti vjerujem na vrijeme obaviješteni.

Komentari (0) - Isprintaj - #

13.12.2008., subota

Jelenovac, Ravnice, Prečko

Ekipa Dubrave 98. g. svladala je ekipu Trnja rezultatom 2:0. Nebranjive golove iz slobodnjaka zabili su Soldo i Prpić, a bilo je prilika i za veću gol razliku, kažu zadovoljni navijači.
Dubrava 99. g. nije uspjela parirati odličnoj ekipi Dinama, pa je rezultat od 3:0 za Dinamo, kažu neki, dobar zahvaljujući odličnim intervencijama golmana.
Zagići 00. izgubili su utakmicu protiv ekipe Gavrana rezultatom 0:3.
Mali zagići završili su sa natjecanjem u Prečkom. Danas su odigrali posljednje dvije utakmice i to jednu pobijedili 5:1 a drugu remizirali 1:1. Hvala tati Srpaku na ovim informacijama.
Njihovi suigrači koji igraju nogometnu ligu Mara 2008. okupili su se na Ravnicama prema predviđenom rasporedu zajedno sa svojim zamjenskim trenerom Markom, ali su se ubrzo razočarani vratili svojim kućama, jer ih je tamo dočekala vijest da su im obje utakmice otkazane tj. odgođene. Nije li o tome NETKO trebao roditelje na vrijeme obavijestiti?!

Komentari (3) - Isprintaj - #

11.12.2008., četvrtak

Raspored za vikend

U subotu počinje 2. krug dvoranskog prvenstva na Jelenovcu.
Već u 9,00 sati ujutro 98. godište Dubrave susreće se sa ekipom Trnja, dok će mlađi limači 99. godišta u 17,00 sati iskušat svoje umijeće i sreću protiv Dinama. U nedjelju zagići 00. godišta u 15,00 sati igraju protiv ekipe Gavrana.
Nastavljaju se i turniri za mlađe zagiće. U subotu se u Prečkom igraju utakmice u 9,00 i 10,00 sati. Na Ravnicama ogled zagića Dubrave i Ses.Kraljevca počinje u 18,00 sati, a zaostala utakmica prvog kola između Dubrave i NA Marić počinje u 19,40 sati.
Sretno Dubrava!
Najava: Trener limača J. Palić održat će u srijedu 17.12. u 19,00 sati sastanak u vezi turnira u Vodicama.

Komentari (0) - Isprintaj - #

07.12.2008., nedjelja

Kako smo proveli vikend?

Limači 98. golovima Babića i Palića svladali su ekipu Maksimira rezultatom 2:0 i očekivano ušli u A grupu drugog kruga natjecanja na Jelenovcu. U novoj skupini očekuju ih ekipe Cro. Sesvete, Lokomotive i Trnja.
Mlađim limačima 99. sreća je ovoga puta bila naklonjena. Pobijedili su ekipu Mladosti/B rezultatom 3:0 (Lebinac, Čibarić, Marki) i tako u zadnjim centimetrima utrke ušli u A grupu drugog kruga, gdje ih dočekuju još jače momčadi: Dinamo, HAŠK i RIZ Odašiljači.
Nažalost, stariji zagići 00. nisu uspjeli svladati ekipu Radnika (0:3) te će igrati u B grupi drugog kruga natjecanja sa ekipama Maksimira, Varpča i Gavrana. Sve u svemu borili su se i vjerujemo iz ovoga iskustva dosta naučili.
Daljnje natjecanje na Jelenovcu odvija se dakle u 2 grupe (A i B) po 4 skupine. Grupu A čine prvo- i drugoplasirane momčadi iz 1. kruga, a grupu B treće- i četvrtoplasirane te ponovo igraju po skupinama svak sa svakim. U treći krug natjecanja ulaze prve dvije momčadi svake skupine iz A grupe i počinju četvrtfinalnim utakmicama sve do finala i utakmice za 3. mjesto.
Mlađi zagići u Prečkom su odigrali dvije utakmice. Prvu su pobjedili rezultatom 6:3, a drugu izgubili 4:2. Na Ravnicama pak nastavak pobjedničke serije Dubravaša. Pred dobrom igrom pokleknule su ekipe Ponikvi (3:1 - Lopar-2, Šaronja) i Tekstilca (3:2 - Lopar, Raužan, Šaronja). Bravo dečki!
Kratke informacije: Radovi na fasadi i grafitima privode se kraju. Zagići od 01.12. treninge imaju i u dvorani pa roditeljima savjetujemo da kod trenera provjere rasporede treninga. Trener Zember je rekao da igrači na treninge vani obavezno nose kopačke i tenisice ako će trening zbog kiše i blata biti na betonskom igralištu.

Komentari (0) - Isprintaj - #

05.12.2008., petak

Aktualno

Vikend je pred nama. Na Jelenovcu nas očekuje rasplet po skupinama:
98. godište - subota 6.12. - 11,30 sati - Maksimir-Dubrava
99. godište - nedjelja 7.12. - 10,30 sati - Mladost/B-Dubrava
00. godište - nedjelja 7.12. - 15,00 sati - Dubrava-Radnik

Za mlađe limače također još jedan vikend prepun uzbuđenja:
01. godište - subota 6.12. - 10,30 i 11,30 sati - Prečko
01. godište - subota 6.12. - 10,30 sati - Ravnice - Dubrava-Ponikve
01. godište - subota 6.12. - 12,10 sati - Ravnice - Dubrava-Tekstilac

Svima njima želimo puno sreće!

Komentari (0) - Isprintaj - #

04.12.2008., četvrtak

70. rođendan nogometnog kluba Vrapče

Image Hosted by ImageShack.us Vrapče, naselje zapadnog predgrađa Zagreba, već 1938. g. dobilo je svoj nogometni klub zahvaljujući skupini entuzijasta i zaljubljenika u ovaj sport. Međutim, ratni vihor prekinuo je djelovanje kluba na nekoliko godina sve dok se po njegovom završetku polako ali sigurno nogomet nije vratio u Vrapče na lešnato igralište. Dobrovoljnim prilozima tada izgrađena drvena baraka uz igralište bila je do kasnih 80-tih godina simbol sporta u Vrapču. U tom periodu klub je promijenio ime u NK Mladost da bi se zbog teške financijske situacije 1966. g. spojio sa NK Špartom u jedan klub. Ideja spajanja kluba bez igrališta (Šparte) i kluba u lošoj materijalnoj situaciji (Vrapča) nije se svidjela mnogim Vrapčancima, ali je klub ipak prosperirao. Klub 1977. g. ponovo mijenja ime u NK Šparta-Elektra da bi nakon dvije godine došlo do obnavljanja rada sportskog društva Vrapče sa nekoliko sportskih sekcija. 1979. g. smatra se godinom početka nove povijesti NK Vrapča kada klub preuzima mlada generacija volontera koja uz sport, druženje i zabavu okuplja sve više ljudi u klubu i oko njega. Sve to doprinosti novim sportskim uspjesima kluba ali i ponovnom buđenju interesa za nogomet i sport u naselju. Sagrađeno je pomoćno igralište, obnovljeno glavno a izgrađen je izgrađen sportski dom. (izvor:nkvrapce.hr)
Sretan rođendan !

Komentari (0) - Isprintaj - #

Sportske novosti

Sportske novosti donijele su u svom jučerašnjem izdanju priču o jesenskom prvaku 1. Zagrebačke nogometne lige za limače - ekipi NK Dubrave 98. godišta. I dok se u naslovu stavlja akcent na 11 bodova zaostatka Dinama za Dubravom, tekst se bavi dosadašnjim uspjesima limača Dubrave, posebno ističući njihovu neproporcionalnost sa uvjetima u kojima treniraju. Novinar se osvrnuo i na općeprihvaćenu praksu velikih klubova da, služeći se svojim zvučnim imenima te neusporedivo boljim uvjetima odvlače iz tzv. malih klubova ponajbolje igrače svih kategorija oslabljujući njih a sebi i dalje osiguravajući epitet neprikosnovenih favorita. U tom smislu apelira se i na sve nadležne strukture da isprave nepravde prema malim klubovima nanešene neprihvatljivim zapostavljanjem i nepoštivanjem istih kao ravnopravnih sudionika u sportskom životu grada. Ovoj kratkoj interpretaciji novinarskog uratka dodajem i razmišljanje velikog broja roditelja da svi veliki gradski klubovi u svojim skupim nogometnim pogonima sa elitnim trenerskim kadrom imaju itekako velik broj djece od kojih bi po logici stvari trebali samostalno stvarati svoje momčadi. I upravo je zato ovih 11 bodova prednosti ispred Dinama, ali i 9 ispred Zagreb i 5 ispred Hr. dragovoljca rezultat zaista vrijedan divljenja od strane struke i čuđenja od strane neupućenih.

Komentari (0) - Isprintaj - #

02.12.2008., utorak

Priča iz Dubrave: Navijači s Klake

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Evo kako su nam svoju povijest prenijeli sami navijači NK Dubrave.
Počeci ove navijačke skupine mogu se pratiti od kraja 80-tih godina prošlog stoljeća naovamo i to kroz 3 etape.
Prije 20-tak godina još u Međugorskoj ulici, NK Dubravu je bodrila ekipa kvartovskih gledatelja, da bi se prvi organizirani oblik navijanja za kvartovski klub javio 1992. g. ulaskom Dubrave u 2. HNL. Doslovno buđenje lokal patriotizma dovodi na prvenstvene utakmice sve veći broj navijača iz čijih se pak redova ubrzo izdvaja skupina glasnijih, organiziranijih i buntovnijih. Nastajanjem himni "Najbolji su dečki naši" (pjeva) i "Grad u gradu" (pjeva) te odabirom svog prvog vođe (Brkića) na istočnom kraju grada rođeni su REBELSi. Jedne sportske novine tada su pisale: "Nogometni Zagreb nakon Bebebeovaca rodio je još jednu organiziranu skupinu navijača". Navijačku atmosferu na utakmicama navijači ko navijači gradili su raznim pirotehničkim sredstvima, transparentima i pjesmom, a kako? možda najbolje opisuju već citirane novine: "Bespoštednim navijanjem Buntovnici su nanijeli pravu katastrofu simpatičnim Samoborcima, tako da su neupućeni mogli steći dojam da se utakmica igra na Klaki" ili "Još bolji su bili na derbiju prvenstva Između Dubrave i Slavena, a najupečatljiviji dojam ostavili su prošle subote u Grabi". Rebelsi su te godine pratili svoj klub i na brojnim gostovanjima koje je financijski podržavao sam klub. Taj put doveo ih je konačno i do krajnjeg cilja: 1. najjače hrvatske lige. Povijesne 1993. g., kada je Dubrava debitirala u tom elitnom društvu, pokrenut je fan club sa 500-tinjak članova, za mjesto na tribinama Klake tražila se karta više a Sportske novosti donose članak pod naslovom "Rebelsi najluđi navijači u Hrvatskoj". Te povijesne sezone 93/94 svi veliki hrvatski klubovi gostovali su u Dubravi. Između sedam pobjeda upisana je i ona nad Croatiom (Dinamom) od 1:0, ali i 2 gola u mreži Hajduka za vodstvo u utakmici koja je na kraju ipak završila pobjedom gostiju (2:4). Navijači su pak bivali sve glasniji i brojniji. Otvoreno i javno govorilo se o planovima za igradnju stadiona. Takoreći sve je u i oko kluba cvjetalo. Kraj sezone donio je naglo buđenje ih ovog prvoligaškog sna. Klub je, kao predzadnja momčad, ispao iz lige, makete i projekti stadiona pospremljeni su u ladice, momčad se razišla, a interes navijača za utakmice Dubrave bivao je sve manji. Tribine su utihnule.
Sudjelovanje NK Dubrave 1998. godine u Hr. nogometnom kupu bio je dovoljan magnet za lokalne buntovnike. Na gostovanje u Popovaču i utakmicu sa Moslavcem otputovalo ih je 9 te se ekipa ponovo počinje okupljati. Klub je tada bio sudionik 1. ZNL da bi do sezone 2006/07 ušao u 4. HNL u kojoj se i danas nalazi sa istim ambicijama kao i prije 20 godina. Rebelsi su danas uobičajeni pratioci momčadi koji, kao i svi ostali navijači, ponekad pretjeraju u svom strastvenom navijanju, ali upravo su zato zajedničke akcije kluba i navijača (kao što je ova oko uređenja fasade klupskih prostorija) kao i otvoreniji dijalog način da se na obostrano zadovoljstvo pokušaju ispuniti i navijački i klupski ciljevi i interesi. Jer što je nogomet bez navijača i obrnuto?
Stoga navratite li i danas na Klaku u vrijeme neke utakmice NK Dubrave, s tribina će vas dočekati pjesma: "Za Dubravu živim, za Dubravu pjevam, gdje igrate tu smo i mi. Zato igrajte sada, pobjeđujte vi i neka znaju svi o Dubravi".

Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

NK DUBRAVA ZAGREB
ŠRC "Grana - Klaka"
Aleja Blaža Jurišića 2
tel/fax: 2932-770

www.nkdubrava.hr
Radno vrijeme tajništva:
8,30-9,30 - uto,pet
16,30-17,30 - pon,sri,pet

nk.dubrava-mladez@zg.t-com.hr
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


ŠPORTSKA AMBULANTA
Ulica grada Vukovara 284 (ulaz sa terase)
tel: 6404-480
fax:6404-483

TERMIN: 14.-16.09.2011.


UPRAVNI ODBOR:
Predsjednik:
Zvonko Paclik
Dopredsjednik:
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Članovi UO:
Goran Bradić
Marijan Bratko
Sreten Ćuk
Slaven Galić
Jasenko Houra
Andrija Jarak
Jozo Mikulić
Igor Mlinar
Mihajlo Ninić
Krešo Poštolka
Fran Renko
Boris Soldo
Josip Vidović

IZVRŠNI ODBOR:
Zvonko Paclik
Paško Dodić
Tomislav Grahovac
Igor Mlinar
Krešimir Prpić

NADZORNI ODBOR:
Sandra Budja
Boris Klaić
Stjepan Jeren

STEGOVNO POVJERENSTVO:
Goran Lopar
Ante Maloča
Željko Bosnar

Tajnik:
Krešimir Prpić
Voditelj nogometne škole:
Igor Ivec
Domari/oružari:
Ante Maloča
Anđelko Vidović
               


PREPORUKE: ! ! !
2 sata prije treninga/utakmice:
- lagani obrok s rižom, tjesteninom ili cornflakes
Za vrijeme treninga/utakmice:
- svakih 20tak min 1 dcl vode
- kod velikih napora eventualno komadić banane ili čokoladice

30 minuta nakon treninga/utakmice:
- voda+kockica čokolade ili energetski napitak
- svježe ili suho voće (najbolje banana) ili voćni jogurt

PITAMO VAS ????

Na stranici s rezultatima ankete možete ostaviti svoje komentare u svezi ankete!
Tko je kriv za nered u klubu?
predsjednik
Uprava
sportski direktor
voditelj skole
tajnik
treneri
roditelji
ma sve je u redu
  
pollcode.com free polls


                                     
smijeh hehehehehe smijeh

Vraća se Mujo s liječničkog i Fata ga pita:
- I, Mujo, šta ti je rekao doktor?
- Rekao mi je da imam vakuum u glavi.
- Je li to dobro?
- Šta ja znam, bolje išta nego ništa.

Fata uči malog Mujicu:
- Vidiš ovo je palac. Ponovi palac.
- Palac!
- Odlično, slijedeći je kažipsrt!
- Prst!
- Ma ne prst, kažiprst!
- Prst!
- Dobro me slušaj! Kažiprst!
- Pa već treći puta kažem - prst.

- Tata, ne razumijem kako se od 5 može oduzeti 7.
- Ovako: ako se petero ljudi vozi u autobusu i na stanici izađe sedmero, onda ih treba ući još dvoje da bi autobus bio prazan.

- Ivice, u koju skupinu ubrajamo zmije naočarke?
- U skupinu kratkovidnih, učiteljice.

- Kako ide mačka - mijau, mijau.
- Kako ide pas - vau, vau.
- Kako ide miš - klik, klik.

- Jurica, kada se beru trešnje?
- Kad susjed nije kod kuće, profesore.

smijeh hehehehehe smijeh

Male mudrosti velikih ...
rolleyes Hrabrost nije odsutnost straha, već ovladavanje strahom!
rolleyes Dijete govori vani ono što roditelji govore u kući.
rolleyes Nekad pobijediš, nekad izgubiš, ali uvijek se trudi ispočetka!
rolleyes Šampioni vjeruju u sebe i onda kada nitko drugi ne vjeruje!
rolleyes Najbolji prolaze najteži put. Zato i jesu najbolji!
rolleyes Zlatna medalja ne stvara šampiona. Stvara ga naporan rad.
rolleyes Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
rolleyes Nitko nije toliko dobar da mu ne prijeti opasnost od slabijeg.
rolleyes Nisi dobar ako si najbolji među najlošijima.
rolleyes Samo oni koji se ne boje doživjeti veliki neuspjeh mogu doživjeti veliki uspjeh.-Robert F. Kennedy
rolleyes Teško je podnijeti neuspjeh, ali je još teže nikad ne pokušati uspjeti.-Roosvelt
rolleyes Ne boj se neuspjeha. Kad padneš pokušaj ponovo.-Lao Tse
rolleyes Čak i najveći genij treba puno raditi da stvori veliko djelo.-Čajkowski
rolleyes Uvijek se hrabro suprostavi onome čega se najviše bojiš.-Muhamed Ali
rolleyes Pobjednici moraju imati dvije stvari: ciljeve i želju da ih ostvare!-Brad Burden
    
< prosinac, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Studeni 2011 (3)
Listopad 2011 (4)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (7)
Srpanj 2011 (1)
Lipanj 2011 (7)
Svibanj 2011 (11)
Travanj 2011 (12)
Ožujak 2011 (11)
Veljača 2011 (4)
Siječanj 2011 (5)
Prosinac 2010 (3)
Studeni 2010 (9)
Listopad 2010 (8)
Rujan 2010 (18)
Kolovoz 2010 (12)
Srpanj 2010 (5)
Lipanj 2010 (22)
Svibanj 2010 (13)
Travanj 2010 (16)
Ožujak 2010 (17)
Veljača 2010 (15)
Siječanj 2010 (17)
Prosinac 2009 (18)
Studeni 2009 (16)
Listopad 2009 (19)
Rujan 2009 (17)
Kolovoz 2009 (9)
Srpanj 2009 (7)
Lipanj 2009 (19)
Svibanj 2009 (24)
Travanj 2009 (13)
Ožujak 2009 (18)
Veljača 2009 (14)
Siječanj 2009 (21)
Prosinac 2008 (16)
Studeni 2008 (23)
Listopad 2008 (22)
Rujan 2008 (18)
Kolovoz 2008 (9)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Hit Counters
Free Hit Counters
Got My Cursor @ 123Cursors.com