Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

14. kolo

Lijep proljetni dan na Klaki nije donio Dubravašima mnogo razloga za veselje, ali ruku na srce, govorimo li o zagićima i mlađim limačima, nismo mnogo niti očekivali. Doduše mnogi od nas su se možda duboko u sebi i nadali, ali jedno je žarko željeti i navijati na tribinama, a nešto sasvim drugo biti hladno objektivan. Realno su momčadi Dinama bolje ekipe, iako ne toliko koliko bi rezultati mogli sugerirati. Utakmice se kod ovih najmlađih uzrasta uglavnom lome kada padne prvi i drugi gol a tada koncentracija pada, igra se rasipa i teško se vratiti u utakmicu.
Limači 99. godišta su umjesto 1:5 (gol za Dubravu postigao je Marki) možda mogli izvući i bolji rezultat, ali za to im je trebalo malo više sreće, sigurnosti i čvrstine i puno više trčanja, trčanja i trčanja.
Stariji zagići također su uspjeli postići samo jedan počasni pogodak (Šahdanović) za 1:10 što im je pak donijelo bolju gol razliku nego u jesenskom dijelu prvenstva. "Ipak se (o)kreće!"
Što se malih zagića tiče njima već duže ne cvijetaju ruže. Mislim, nije sve niti u rezultatu (0:8), kao što kaže naš Živac, pa izgubljene su tek 2 od 3 posljednjih utakmica, ali daleko je to od one lijepe igre koju smo gledali na Mari. Ali i njima za utjehu bolji su nego u međusobnom ogledu jesenas.
I šečer na kraju - limači 98. Znali smo da će biti teško i bilo je. Znali smo da će biti neizvijesno i bilo je. Znali smo da neće biti golijade a nije bilo niti gola. U ovoj čvrstoj i gruboj utakmici igrači su doslovce 50 minuta trčali u petoj brzini od jednog do drugog gola. Bilo je prilika sa obje strane, bilo je evidentno krivih sudačkih odluka, ali golmani su bez greške odradili svoj posao. Najveću šansu na utakmici obranila je najprije stativa a potom je Dinamov vratar loptu izbio takoreći sa gol linije. Šteta, velika ŠTETA! Tako je derbi svih derbija završio podjelom bodova, što opet više odgovara nama nego njima. BRAVISIMOOOO!

Post je objavljen 04.04.2009. u 17:06 sati.