Fakin ponedjeljak =))) ...i dodatak!!



Nakon jučerašnjeg srcedrapajućeg posta nešto malo normalnije... =) Onaj skorobrutalnoubijenfrend je preživio.. a fak =))) Ma malo sam ga maltretirala, ništa strašnooo... uglavnom, napomenula sam mu da mi je do kraja našeg školovanja dužan, iteeeekako dužan, i šta god ga budem trebala izvlačit ću se na tu subotu... bash sam grozna =)))) -ironičan smijeh =)
U školi sve ok... čak me ni profa iz hrvatskog nije davila zbog lektire, iako sam imala popriličan show zbog glazbenog... naime, kako glazbeni imamo na drugom katu, ja sam na prvom, odem gore i onda se sjetim da će nam najvjerojatnije pregledavat analize i pitam svoje jel ima itko... neeema... i šta sad, trčala s Tinom dolje do svog razreda (pri čemu su nas "susjedi" iz 2.f zbunjeno gledali =) i tražim bilježnicu... svi prepisuju.. i ajde nađem od frendice, uzmem, pa trči opet gore da bi "pametna" grupica ženskih na stepenicama također (pre)pisala to nešto... ma strašnooo... (i na kraju, žena iz glaz. uopće nije pregledavala... hmmm... zbog čega sam se ja "trudila" =/
I tako... uz sve te gluposti mi frendica kaže da jedan drugaš misli da sam zagrijana za njega =) heheh.. a jadan =)
Buraz me tjera s kompa pa odoh... ajde uživajte mi... =)


...Fakin srijeda!!!!
Da... tek sam sad uspjela dovršit.. =/
Ne da mi se pisat ništa novo pa evo samo da se ukratko javim.. što se tiče ovog drugaša gore, to je komedija, a ne ljubav (kao što su neki shvatili u komentarima) =)))
baš sam jučer komentirala s frendicom kako jednostavno ne mogu nać nikog dovoljno zanimljivog, nikog tko bi mene zainteresirao... mislim, sad će ispat da tražim savršenstvo... i ja se često zajebavam da upravo to tražim... ali nije istina... samo hoću nešto ne toliko uobičajeno... nekog tko će me izvuć iz ove monotonije zvane život... ako treba izvući ću ja njega iz te monotonije samo neka bude drugačiji, za početak barem nek bude bez onih tipičnih uleta koji zvuče kao pročitani u Ok-u... =))) no, uglavnom.. zašto je meni tako teško biti zaljubljena u ljubav... ako već toliko meni bliskih to može, kad ću ja to naučit, ima neki tečaj za to? =))) Zapravo... zanemarite sve ovo do sad... dobro je meni ovako =))) samo sam se malo zafrkavala =))))
Love ya all...


30.01.2006. | 22:13 |
21 K | P | # | ^


Shoppingoholičarka se vratila.. =)



Vratila se ja već u petak navečer ali eto javljam se tek sad... U Austriji je bilo zaaaakon... kupila sam si većinu (ne)potrebnih gluposti, ali iznimno lijepih gluposti =) tako da sam jaaaako zadovoljna, i vratit ću se ja tamo brzo.. New Yorker... H&M... i ostali dućani rulz =))) moram priznat da sam se "malo" umorila hodajući, isprobavajući... čak sam mislila i odustat od subotnjeg izlaska, ali neeee.... samo sam ga malo skratila =) dakle umjesto ujutro došla sam doma oko pola 3.. =) i što je najbolje, vani sam naletjela na... hm.. njega... i to baš jučer kad sam ga najmanje očekivala =/ =) šta da kažem.. da mi je uljepšao izlazak? -Je! No, ubrzo sam ga izgubila u gužvi... ili je on izgubio mene u gužvi... svejedno, ostatak večeri ga nisam vidjela.. ako je i bio u blizini, nisam ga primjetila.. bila sam okupirana plesom i ničim drugim... htjela sam ponovo stvorit "onaj svoj svijet" gdje ništa/nitko drugo/i ne postoji... Jesam uspjela? Djelomično... zabavila sam se, ništa mi nije smetalo (osim možda naporne seljačine -idiota koji se cijelo vrijeme motao oko mene, da bi me na kraju čak i zalio vodom -"slučajno", ali njega sam se riješila po brzom postupku)... lagala bih kad bih rekla da nisam pomislila na njega, di je sad, šta radi (iako je vjerojatno stajao/sjedio u nekom kutu uz svoje dečke, sa Bavariom/Becksom/jegerom u jednoj ruci, i mobitelom u drugoj...-toliko o tome koliko ga znam =) -bio mi je u mislima, ali to mi je samo podizalo raspoloženje... čak ga nisam ni tražila pogledom... nisam htjela, bila mi je dovoljna njegova blizina... mnogi to neće shvatit, nisam ni ja mogla dok ga nisam upoznala (damn!!!!!)... uz "njegovo Veličanstvo" (bwhahahahahhhh...) U Contyu se nalazilo još puuunooooo poznatih... gdje god se okreneš netko ti maše, grli te, ljubi, davi te za ples =) što uopće nije loše, barem imaš razloga za smijeh =)
Sutra opet škola... =) =/ =(
Prvi, dakle happy smajlić je zbog ekipe, zabave... hm... njega =)
Drugi, dakle zbunjeni ili neodlučni smajlić.. fak, sad sam zaboravila zašto je on, ak se sjetim napisat ću poslije... =/
Treći, dakle tužni smajlić je zbog fakin lektire koju nisam pročitala... Život je san... dobro zvuči, ali budući da knjige nije bilo u knjižnici, ja sam to primjenila u svom životu... samo se pitam hoće li me to spasit od sulje...

Upravo sam saznala da mi je frend sjedio do dotičnog cijeluuuuuu večer... jebemu... znao je da sam ja unutra i idddddiooooot nije došao po mene iz ne znam kojeg razloga... ubit ću ga... ubit ću ga... ubit ću ga... ak čujete negdje o smrti šesnaestogodišnjaka.. brutalno ubijenog.. zaborevite da ste ovo pročitali... =)
Idem ga zvat... kizzezzz


29.01.2006. | 14:21 |
11 K | P | # | ^


Here I am.. =)



Kao što rekoh ne stignem baš pisat... (to je kao neka moja isprika -moš mislit =) pa evo ipak da se malo javim... Ono o čemu sad najviše razmišljam je to što sutra idem u Austriju =) Idem maloooo puno shoppingirat =))) -inače ja sam, kao i većina ženske populacije, opsjednuta trošenjem love (naravno, ne svoje!) i jedva čekam da obiđem sve te kraaaasne dućane =) (baš me zanima hoću li tako razmišljat i kad budem sama zarađivala, ma hoću... a do tada -buraz volim teee =) naime, on me vodi i financira =) Tako da sutra ne idem u školu, mnogi bi bili sretni, oduševljeni i sve to... i ja sam, stvarno jesam, doduše malo će mi falit (...) ali ublažit ću si "tugu" svim tim glupostima koje namjeravam kupit... žao mi je što vas zamaram tim ali... =) (ako ćemo iskreno, nije mi uopće žao što vas zamaram tim jer je blog moj i pisat ću o čemu ja hoću... hahahahahahah... šalaaaa =)
I tako... inače, u mom životu sve blista, cvijeta, kako god hoćete =)
Ništa se posebno nije događalo ovih dana, što znači da se ništa loše nije dogodilo (barem koliko ja znam) što bi poremetilo moje psihičko stanje iliti sreću =)
Čitala sam u novinama (informiram se =) da su znanstvenici došli do zaključka da je najdepresivniji dan u ovoj godini (oni tvrde: 23.1.2006) iza nas... tj. da je prošao =))) heheeh... dakle, goodbye depri =)
još samo da ova hladnoća prođe i bit će sve u najboljem redu.. mislim, nemam ništa protiv toga da snijeg pada, ali da bude hladno dok sunce sja... neeeeeee =) čak bi mi i bilo drago vidjet malo snijega jer je u našoj školi neka vrsta tradicije "grudat" se na oooogroooomnom školskom igralištu (tj. igralištima, da nas pohvalim Kušlanova ima čak i ono novo igralište s umjetnom travom, bilo je na tv-u =) a to je ove godine preskočeno iako je snijega bilo u izobilju -u krivo vrijeme =( a slijedeće godine to neće bit toliko zanimljivo jer neće bit naših najdražih maturanata i mi ćemo bit najstariji u smjeni... =( -već mi fale =/
Da se ne bih još raspekmezila zbog nečeg što će se dogoditi za nekih pola godine (malo manje) prestat ću s pisanjem na vrijeme =)
Uživajte mi... koristite svaki trenutak svog života jer ono što jednom prođe više se ne vraća (bar kad se o vremenu govori... o onim dobrim starim vremenima...)
Sutra dolazi danas...
Ljubim vas sve =) ...i javim se kad se vratim iz Austrije =)


26.01.2006. | 15:32 |
18 K | P | # | ^


Dobre "vibracije" =)



Svake večeri netko misli na tebe prije nego što utone u san...

Najmanje 15 osoba na ovom svijetu te voli...

Jedini razlog nečije mržnje prema tebi je taj da želi bit baš poput tebe...

Najmanje dvije osobe na ovom svijetu bi umrle za tebe...

Nekome si ti život...

Netko, za koga ne znaš ni da postoji, te voli...

Kad napraviš najveću pogrešku u životu, nešto dobro se dogodi upravo zbog te pogreške...



-nešto slično sam dobila mailom pa da podijelim to s vama... dobre "vibracije" je lijepo širit =)


A inače... u školi je i dalje zaaaakon =) još sam malo strgana od subote... pa sam popizdila kad sam se sjetila da moram danas vježbat tjelesni... ali kako bi "dragi" Banovac rekao "ti si žena od željeza" pa sam izdržala.. (dakako, ne zbog njega, nego zbog viška neopravdanih =/ ja i dalje ne vidim smisao njegove "đimnastike" pa mislim, jedna frendica je na njegovom satu strgala nos, upravo zbog te njegove "ajde, žžžene" ili "a vidi ga ti nje"... ma strašnooo)
i tako.. bilo je dobro, imala sam razloga za smijeh i zajebanciju pa mi ni ova fakin hladnoća nije mogla pokvarit dan... iako ću sutra definitivno ponijet i šal, i rukavice, i kapu, i malooo dužu majicu i sve što je potrebno da ni jedan dio mog tijela bude nepokriven =) brrrrrrrrr....
Kissam vas sve... i držite se što toplijih mjesta/osoba... mislim, da vas ima tko grijat (zato je bolje imat osobu suprotnog spola uz sebe po zimi, za ljeto se pobrinuo Bog i dao nam Sunce.. di je sad??? sunce, mislim! =)


23.01.2006. | 16:02 |
26 K | P | # | ^


Školaaaaaa =)))



Da, oduševljena sam kao što se vidi iz naslova =) valjda sam jedina? =) Prvo da objasnim da nisam pisala jer nisam imala vremena... razlog nije učenje (za one koji su se ponadali da sam napokon nešto počela radit =) nego ekipaaa =) pa treba svim ti ljudima posvetit malo dragocijenog vremena =) Dakle, kave prije škole, poslije škole, u školi (hehehhh)... ma ludnica... vidjela sam neke ljude iz Ivanicha (napokon!!!! =), Pticu smo posjetili =) ali još se mora punooo njih vidjet =) Conty, Paradiso... uobičajena mjesta... Ljudi u školi isti, ako ne i bolji, postaje sve zanimljivije (iako sam se neki dan pred školom doslovno derala da nema nikog zanimljivog... ima, ima... =))) Ponovila se jedna scena... četvrtak ispred škole prije par mjeseci, ovaj četvrtak u školi... znaju moji o čemu/komu se radi =))) hmmm...da... =) Uglavnom... ide mi, u životu ide miiiiiii =) I tako... profesori još ne maltretiraju previše, joooš... Sad bih je kao trebala puuuno pisat jer se nisam javljala tjedan dana, ali nemam volje, previše sam hiperaktivna da bi sjedila dugo za kompom =) Anyway, zahvalna sam na komentarima =) nadoknadit ću ja to vama... Zaboravih napisat kako sam se provela prošli vikend... pa ako ikog zanima, bilo je fenomenalno.... Bili u Papayi, zajebavali se s konobarom, pa nam je oko pola dva dosadilo, otišli s namjerom da uzmemo taxi i odemo u San Antonio, međutim, naišle na tramvaj koji je već bio krenuo sa stanice pa sam se ja malo brukala i mahala mu da stane, i stao je =) I tako, otišle u Antonio, isplesale se, poslije smo otišli kod frenda na kvart... dovoljno je reći da sam doma došla sutredan popodne =)
Love ya all.... javim se brzo =) kizzezzz

Dodatak: ...kad sam napisala da se javim brzo... mislila sam doslovno... nije mi se dalo pisat novi post pa ću samo ukratko.. =) sinoć, tj. noćas je bilo prrreprejebeno =))) bile smo u Conty-u, negdje do 5 ujutro.. ples, ples i pleeees... e, noge mi otpadaju, došla van oko ponoći i nisam stala s plesanjem osim kad je trebalo nešto popit, popričat, prošetat... uglavnom.. frendica me zvala i rekla da je u Antoniu bila racija i stjerali su ih van... i onda ona došla do Contya pa ih ni tamo nisu pustili (ona otišla doma)... ja tad još nisam bila ni izašla (to je bilo negdje oko 11).. kao što rekoh oko ponoći ja i Paulina došle na kennedyev.. vidjele dosta rulje kako stoji vani jer ih ne puste unutra... nas dvije fino došle, ušle, malo se dobro nasmijale sa izbacivačem i njegovim frendom i otišle plesat... nekom treba osobna? Meni ne =))) -i tako... u svakom slučaju bilo je zabavno, i više nego zabavno, Paula me upoznala sa svojim nekim bratićima... a njih ima punooo... zakon su... i super plešu =) pogotovo Dalibor I Sebo =)


21.01.2006. | 15:09 |
27 K | P | # | ^


Ou fakkkk!!!!



Nisam otišla u Ivanich =( ne zbog fakin vlaka ( s kojim i dalje nisam u dobrim odnosima..) nego zato što moja Tiniey nije u najboljem stanju... pa da ju ne sje*em još više, ostadoh u Zagrebu =/ a baš sam ih htjela malo posjetit... damn... (jacek, glavno da si se ti napio, valjda ćeš bit u stanju to ponovit kad ja dođem tamo, ma hoooćeš... uskoro... prvom prilikom... obaveznoooo =) Tak da sam dan provela s dečkima iz razreda na biljaru, stolnom nogometu i pikadu... i ne žalim se... pravo muško druženje... uz iznimku mene, kao žene... bili smo u M-u... i sve me boli od smijeha.. al dobro... =))) Sad sam htjela otić na chat sa već spomenutom Tinom, ali ne mogu... ne moooogu... zato što je moj buraz administrator a ne ja... pa si nemrem instalirat Javu... a on radi noćnu... već sam se fino registrirala i sve kad ono... ne može.. ou fakkkk!!!! (objašnjavam naslov =) Skužih da je prošla ponoć što znači da je danas petak 13... Nekom to nešto znači? Pa ako ste imalo praznovjerni, ostanite doma u sigurnosti toplog kreveta... ja se planiram ubit =)... od cuge, naravno.. pa petak je.. šta me briga za onaj mali broj do toga =))) sad kad sam rekla da je petak... slijedeći tjedan, na ovaj dan ću najvjerojatnije bit u Ptici... hmmm... jedvaaaa čekam =)) Mareeee i Tina, idemo? =))) I takoooo... ne znam šta da više pišem, zbedirana sam jer ne vidjeh Ivanić grad =(((
Love ya alll... kizzezzzz =)


13.01.2006. | 00:17 |
40 K | P | # | ^


ja i vlak =) neeee..



Nakon one monstruozne fotke koje su se čak neki i prepali =) bilo bi vrijeme da napišem nešto pametno... ali jel znate vi kako je teško napisat nešto pametno nakon "tako duuuuugiiiiih" praznika... briješ si ono "bar si naspavan" -ali nisi.... pa "spavam do podne" (inače i puno duže al me danas probudio fakin telefon), ali zato po cijele noći izvodiš manje ili veće gluposti... opet sam počela pisat gluposti... =) E, da, sutra možda idem u Ivanich.. ali možda... veeeeliko možda... Nadam se.. fakat bih htjela napokon vidjet tu ekipu... ne moram opet ni napominjat kako su meni oni zakon... napisala sam to već u dosta postova prije... ali jesu, zaaaaakon su =) samo... ako i budem išla tamo ne znam hoću li doći do Ivanicha... naime, ja i vlak baš i nismo u naboljim odnosima =) a šta ako se izgubiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm????? =((( Ma neću... valjda... mislim... aaaaaaaaa... =)
Inače, kod mene je super, po cijele dane ljenčarim, povremeno odem van.. pa me nema cijelu noć doma... i tako... pa sve isponova... uglavnom... "sve je super i sve je za pet kada si žensko -i to ti je jedina zanimacija u životu" =)))
Ne smijem zaboravit napomenut da ako netko od vas dragih blogera želi udomiti slatkog malog psića nek mi se javi (sami izaberete kojeg želite)... frendica mi volontira tamo negdje i poslala mi je fotke (stavit ću jednu...) i preeeeeeslatki su... pa ako netko voli peseke i starci mu nisu tvrdoglavi kao moji.. nek si uzme jednog... može? Ma možeee.. =)
Ostavljam vas...
...kizzezzzz =)


11.01.2006. | 12:29 |
24 K | P | # | ^


It is JA =)



Evo... plavuša uspjela stavit slikicu =) Doduše, malo je mutna, ali to mi je jedna od dražih... =) Slikana je u školi (to je razlog zašto mi je trenutno draga)... Do mene su moja slatka Tiniey i frend iz razreda (hmmm... ja sam ova skrooooz lijevo =) Inače imam skroz ravnu kosu i sada sam malo puno više plava (vidjet ćete i to sad kad znam stavljat fotke, hehehhe =) special tnx Bokiju što mi je udijelio malo svog velikoooog znanja =))) kizzzezzzz


09.01.2006. | 15:11 |
15 K | P | # | ^


Subotaaa...



Bilo je dobro, ma šta dobro, fenomenalno!!!! =))) Završili mi u Contyu (nakon dugih rasprava)... isplesala sam se toliko da me sve boli... strgana sam... totalnooo... al vrijedilo je... nisam mislila na nikog i ništa... bila sam u svom svijetu i ništa mi nije falilo... toliko poznatih, toliko maturanata iz moje škole... i kuma mi je bila (vidjeh joj dečka, napokon =)... gužva velllika... ma divnooo... ne da mi se pisat... nemam snage... tek toliko da se javim... i da kažem... ajm hepiiiii =)))) ako vam se da čitajte prethodni post pa komentirajte njega jer se ovdje nema šta reći =))) love ya allllllll =))) htjedoh stavit svoju fotku ali nisam uspjela iako mi je prof. dr. Boki sve detaljno objasnio (tnx =).. ah, plavuša =) kizzezzzz


08.01.2006. | 15:56 |
7 K | P | # | ^


Savršenost...



...a ti ne znaš...
Lopov ja sam što ti krade poglede...
Da te vidim smišljam glupe razloge...
Bože, teško je biti bez tebe...
a još teže je reći ´volim te´...


Škorina pjesma... moja vilo... naletjela sam na nju ovih dana i ovi su me stihovi ubili u pojam...
Razmišljala sam sinoć i sjetila se izjave moje profe iz hrvatskog "savršena ljubav je ona neostvarena"...
Možda ima pravo... možda neke ljubavi trebaju ostat savršene... dakle, neostvarene... nemam više snage ništa ne poduzimat u vezi te ljubavi, a još manje hrabrosti da poduzmem išta... I onda sam došla do zaključka da ću ga jednostavno zaboravit... ali, kome ja muljam?! On se ne zaboravlja... Ljubav se ne zaboravlja... taj osjećaj... taj prokleti osjećaj... a ipak jedini osjećaj savršenstva... Ja čak nikad na glas nisam rekla ni da ga volim...nisam i sve mi se više čini da neću... mislim da bi mi onda bilo teže... zapravo ni ne znam je li to ljubav, šta ja mogu znat sa jebenih 16. godina... mogu počet nagađat... ne mogu ni reći da je bilo ljepše živjet u ne znanju... Reklama nekog filma o cijeni za koju biste zaboravili voljenu osobu (nešto tako...): prvo pomisliš: super, napokon bih se riješila svih tih nedoumica, razmišljanja do kasno u noć, boli...te proklete boli... ali onda nastaviš razmišljat o pozitivnim stranama te "zatreskanosti"... mnogi će se zapitat zar sve to ima pozitivnih strana... nakon svega ovog što sam maloprije napisala i ja bih se to zapitala... ali ima... kad prihvatiš nekog sa svim njegovim manama znači da ga voliš... to je glavni razlog zašto ja to još nisam rekla... naime, tražila sam mu manu, manu koja bi meni nešto značila... ne one gluposti u vezi izgleda, osobina... ne to... to s vremenom prestaje biti važno, i te njegove mane prestaju biti "nešto loše" -postaju vrline... postaju upravo "ono nešto" što čini tu osobu posebnom... te mane postaju razlogom naše ljubavi... i našla sam, po mom mišljenju, jedinu prepreku da u mojim očima on postane savršen... nije savršen jer ne drži mene uz sebe...
Sad kad sam barem jedan dio svega toga izbacila iz sebe duboko se ispričavam što ste morali čitat nešto toliko "dubokoumno"... =))) ako ikog zanima, ja sam inače dobroooo... zapravo odlično... zabavljam se koliko mogu... svo ostalo vrijeme se odmaram... ljenčarim... i tako... cijelo jutro visim na telefonu... dogovaram se za večeras... nemremo se odlučit di ćemo... Conty... Papaya... San Antonio... ma neam pojma... na kraju ćemo OPET bit "svugdje po malo".. Ma strašnoooo =))))
Nadam se da koristite zadnjih tjedan dana odmora... a onda sve po starom... =))) yupiiiii =))) mislim dobro je i ovako... ovaj... da...
Vojim vas sve... kizzezzzzz


07.01.2006. | 15:42 |
10 K | P | # | ^


...još maaalo... =)



Here I am... ovih dana sam samo komentirala i nije mi se dalo pisat, pa da nadoknadim =) Nije se događalo ništa posebno, tipični dani oko blagdana, sve je nekako monotono... ali nije bilo loše! Napokon našla vremena za sve one drage ljude koji se tijekom škole izgube u silnom učenju i ne znam ni ja čemu (oni, ne ja =) ili oni koji više ne idu u školu, nego su na poslu, ili ljenčare -i njih vidjeh =) I tako, čak sam dosta vremena provodila s burazom, mislim ja i on smo jako bliski i sve je i inače s nama zakon, ali, on, kao jako zaposlen čovjek skoro nikad nije doma, a ja kao ja, ili sam u školi ili vani, rijetko doma, pa se ne viđamo tako često koliko bi ja to htjela.. neki dan sam s njim bila kod susjeda (oboje njegovih godina), uglavnom, bilo nas je petero, igrali PLAYSTATION (da, da... djeca =) -one nekakve crve (Worms), igrica je preeeedobra, zarazna =), uz to se zajebavali, cugali (bambus, ali u umjerenim količinama =)... Frend kod kojeg smo bili (taj legendarni susjed) navija za Hajduk, a ja mu se pojavila u Dinamovom dresu..., heheheheheheh... možete zamislit reakciju =) anyway, ovih dana je stvarno bilo dobro, ali nešto mi fali, lako se naživciram, lako se rastužim... ne znam šta mi je... Jučer onak pogledam na kalendar i skužim da je još manje od dva tjedna do škole... i ne znam kak da reagiram, mislim, lijepo je ovako dizat se kasno, ništa ne radit, "mozak na pašu.." al fali mi sve... fali mi on... fali mi ekipa... fali mi neprestano trčkaranje po onim fakin stepenicama da bi došla do školske kantine, ili fotokopirala šalabahter, izašla na igralište, ili pak na vanjske stepenice pušačima =) ili se popela na kat kad imamo likovni, glazbeni, do knjižnice, ili jednostavno do neke druge ekipe... sve mi to užasnoooo fali... onaj osjećaj kad ujutro, onako pospana i bezvoljna, ili pak popodne (kad nakon kave ili vruće čokolade u nekom od dražih birceva baš i nisam željna 7h bit na istom mjestu) dolazim u tu neobjašnjivu ustanovu zvanu "škola" i vidim sve te ljude, svi različito raspoloženi, najčešće nasmijani i jedva čekaju da prepričamo događaje tih nekoliko sati koje nismo proveli zajedno =) ..i vidim njega... sa svojom je ekipom, u svom je svijetu, a ipak zapazi mene, najednom mu se usta razvuku u prekrasan osmijeh, oči mu sjaje, sjaje i inače, ali sada nekako posebno jer... vidio je mene.. ja sam vidjela njega... pozdravljamo se... nastavljamo svojim putem... sretnija, zadovoljnija... imam razloga.. da, imam razloga ustat iz kreveta i prekinut snove kako bih otišla u školu... jer na tom mjestu mi svaki dan njegov osmijeh učini život ljepšim od ikakvog sna... još malo... =)
Nadam se da uživate u praznicima, uživam i ja, samo, eto, ponekad se prepustim osjećajima... nostalgiji... =) na trenutak sam ostavila svoju emancipiranost negdje sa strane... sve je opet u redu.. ponovno ona stara =)
Love ya all... =)


04.01.2006. | 16:14 |
27 K | P | # | ^


Prošla je i ta godina...



Sad bih najradije napisala mali osvrt na prošlogodišnje događaje, ali neeeeemam snage... tek sam se probudila, sve me boli... dakle doček je prošao i više nego dobro... Ispalo je da su neplanirane stvari ipak dobre =) Uglavnom, bila sam u Dubcu kod tog nekog tipa (Alena) na tulumu, bilo nas je dvadesetak, cuge ko u priči, mjuza: svega po malo... novi, zanimljivi ljudi, svi dobro raspoloženi, plesali, smijali se, zajebavali... čula sam se s njim, dakle bolje nisam mogla željet =) Vatromet... ah, pa barem smo bili ispod istog neba =) doma sam došla ujutro, po običaju... Vidim da imam dosta komentara i čestitki pa ljudi moji sretna vam nova godina (cijelaaaa), želim vam sve ono što vi želite, jer sami sebe najbolje poznajete =) nadam se da će vam biti bolja nego prošla (ako je moguće)... Provedite ju uz najdraže osobe i bit će sve u redu =) Sigurna sam da ste se lijepo proveli sinoć, nadam se da vam ništa nije stajalo na putu k sreći... ma nijeeee.. =) Komentirat ću vaše blogiche čim se malo oporavim od svega.. sad stvarno nemam snage... ostavljam vas u dobrom raspoloženju...
Voli vas puno vaša Zexyyy =)


01.01.2006. | 18:03 |
26 K | P | # | ^


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da ili ne?


Opis bloga


Zasad ne znam šta da tu napišem, ali s vremenom ću valjda shvatit pa ću to malo sredit... valjda... mislim... ma hoću... e, da... barem da mi znate ime... Ivana... =)




Linkovi


Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Jedan od mojih mail-ova (jedini koji znam napamet =): ivekica000@vip.hr

..msn: ivekica007@hotmail.com

Meni draži blogovi: (zasad)
ivke.blog.hr -MOJ JEDINI, UJEDNO I NAJDRAŽI BURAZ ILITI BRACO... (SAMO ZA ONE IZNIMNO INTELIGENTNE =)
blog -MOJA SLATKA MARIE


sweethoney006.blog.hr -TTT... MY HONEY =)
highschools.blog.hr -DRAGA SUSJEDA..
animamundi.blog.hr -MIGGY-ANTIPEŠĆA
jurajacek.blog.hr -KOLE-ZAAAAKOOONNNN =)
krkica.blog.hr/ -MY DEAR DEENA
sweety666.blog.hr -MALA JEY@ =))
chuba.bog.hr -CHUBA THE LEGENDA
fluffy04.blog.hr -LEGENDARAN BLOGICH PISAN ŽENSKOM RUKOM
gadura18.blog.hr/ -ZADNJI OPIS KOJI BI JOJ JA DALA JE GADURA, VRIJEDNO ČITANJA =)
theadry.blog.hr -BLIZU SAVRŠENOSTI..
sleepyboo.blog.hr -SOOOO GOOOOD!!!
kralj86.blog.hr -JEGER BOY, HE, HE...
unikat.blog.hr -FORRRRAAAA...
ooops.blog.hr -BIG BITCH =))
heels.blog.hr -PRETJERANO DOBRO (warning: mogli bi postat ljubomorni=))

Legende 4.a
http://vratiseadolfe.blog.hr
http://djmiletrance.blog.hr
http://drkunich.blog.hr

Ovoliko vas je bilo od 10.-og mj 2006
Free Counters
Free Counters


Himna


Nije mi dosta da mi pričaš, da sve sam tebi i da sve preuveličaš.. Nisam ti ja baš bilo tko...Nije mi dosta da me moliš, kada griješiš da se kuneš da me voliš... Nisam ti ja baš bilo tko...
Jer ona naivna djevojčica odavno žena je postala, i morat ćeš se potruditi da bih ostala.. Ne treba meni samo zlato i sjajni dijamanti, i netko skupe darove da lako plati, hoću luda iznenađenja, nekoga tko me voli bez ograničenja, što je drago srcu mome da mi radi i ne razmišlja o tome... Hoću sve to... Skupa ja sam... Baš me briga znam da to zaslužila sam... NISAM TI JA BAŠ BILO TKO... Nije mi dosta da se kaješ, da kad te dugo nema sve od sebe daješ... Nisam ti ja baš bilo tko...

I...
Neka svi budu tvoji, a ti ničija... =)

<div><a href="http://minorcrisis.net/files/Seka%20Aleksic%20-%20Kafana%20puna%20dima%20%281%29.mp3">Seka Aleksic - Kafana puna dima (1).mp3</a></div>

Hosted by minorcrisis.net


Ti vodiš ljubav bez pravila ;-)


Ti si se promenila,
previše rumenila,
ispeglana kosa,
glumiš da si loša -a ja te u dušu znam..
s njim si se pojavila
-da bi se pohvalila
lažeš ga u oči,
a sa mnom ćeš poći -za sat vremena...
Oooo.. da, da, o da, da...
Da li možda on to zna?
Ti vodiš ljubav bez pravila..
-u tome si najbolja,
rođena da blefiraš
i kad gubiš dobivaš..
Ti vodiš ljubav bez pravila..
-u tome si najbolja,
rođena da blefiraš,
kada dobivaš
i kad uzimaš..
Ti si se promenila,
usne si nabacila,
hodaš ko na pisti -a pogled ti je isti
i sjaj u očima..
S njim si se pojavila,
malo ga prošetala,
samo dižeš cijenu
-prva si u svemu
i nezamjenjiva!
Oooo.. da, da, o da, da...
Da li možda on to zna?
Ti vodiš ljubav bez pravila..
-u tome si najbolja,
rođena da blefiraš
i kad gubiš dobivaš..
Ti vodiš ljubav bez pravila..
-u tome si najbolja,
rođena da blefiraš,
kada dobivaš
i kad uzimaš..

Veeljoshka girls -song =)

Ponekad se sjetim,
ožiljci me muče,
svi prokleti strahovi
srce brzo tuče,
gubim čak i nadu,
i evo sada pišem
neku sjebanu baladu...
Što će mi život?
Umjesto vina kad krene
htela bih da droga
projuri kroz vene...
Kad bi samo pogledali
u moje tmurne oči,
vidjeli bi patnju i
neprospavane noći...
Jer čemu udisati zrak
i gledati svijet oko sebe
kad te svaki bez beda
opet zajebe...
Sjećam se dana...
Znaš onih u pijesku,
i zapitam se tada
gdje sam napravila grešku?
Jebote, to samo ja
zajebem k`o i uvijek...
I, opet taj osjećaj
kada suze poteku,
a te izrezane ruke peku,
putem sam izgubila
dušu i sebe,
al` boli tebe kurac,
kažeš: "k`o te jebe,
tu su druge trebe!"
Daj, mali, šta ti briješ
da sve čekaju tebe?!




Trebaš mi...

Pogledaj kako drhtim kada gledam te... i kao da si poslijednji na svijetu ne dam te... Pogledaj moje oči, sve ti govore... kada te nema uvijek pomislim na najgore... i tijelo drhti sad, i ruke znoje se, a u stvari znam da voliš me...
Trebaš mi, trebaš mi.. ni Sunce Zemlji kao ti meni, meni... i hajde dođi pa me uvjeri, uvjeri... da sumnje ne bude u meni...
Zamisli kako mi je kad se probudim... kako mi srce lupa kad na tebe pomislim... i sumnja javi se... sa srcem bori se... a u stvari znam da voliš me...
Trebaš mi, trebaš mi.. ni Sunce Zemlji kao ti meni, meni... i hajde dođi pa me uvjeri, uvjeri... da sumnje ne bude u meni... TREBAŠ MI... TREBAŠ MI....


Ma kog me boga za tebe pitaju...

Ma kog me boga za tebe pitaju... spuštam glavu, brišem finu prašinu... I rijetke ptice pjevajući umiru... a na polju hladne kiše padaju... MA KOG ME BOGA ZA TEBE PITAJU... U SEBI MOLIM DA ME SUZE NE IZDAJU... i strašno mrzim Romea i Juliu... sve mi stvari smrde sad na prevaru... Na polju hladne kiše padaju.... na polju hladne kiše padaju... Ma kog me boga za tebe pitaju.. i suze mi na oči tjeraju... i strašno mrzim Romea i Juliu... sve mi stvari smrde sad na prevaru... a na polju hladne kiše padaju... ....


Coca-cola (bezveze naziv, ali nađoh na jednom blogu, i pjesma je dooobrrra! =)

Izgled zna da prevari
danas to u modi je
da se mlada djevojka
oblači slobodnije

Al' to ništa ne znači
tek da znaš, lepi moj
ako ti se dopadam
to je samo problem tvoj
šta te briga ko me oblači i svlači
meni znači ako ljubavlju zrači

Ref. 2x
Točno je da se napijem
i od Coca Cole
lako na dobru pjesmu otkačim
još lakše mogu da zaplačem
kad se drugi vole
al' teško mi je da se zaljubim

Izgled zna da otkrije
nekad jasne namjere
al' je često moguće
da te oči prevare

Eto u mom slučaju
pogrešno si shvatio
da je gotov posao
čim si piće platio
šta te briga ko me oblači i svlači
meni znači ako ljubavlju zrači



TI SI MI U KRVI

Pogledom me miluje
k'o da me dodiruje
i svaki put
kao da je prvi
Ja stalno mislim prestat ce
iz cista mira nestat ce
al' pozuda ne prestaje
ti si mi u krvi

Toliko dugih godina
uzimanja, davanja
ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane
i smisljam slatke prevare
al' djavo se ne predaje
ti si mi u krvi

I ako te odvedu
Cigani cergari
ili te ukradu strasni haremski cuvari
Ako te odvedu
ja cu da poludim
bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim

Ako te odvedu
sve ce da se srusi
Pamti me k'o prijatelja, cuvaj me u dusi
i onda
kad mislis da je prekasno za snove
za sve

Toliko dugih godina...

I ako te odvedu...