Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Here I am.. =)

Kao što rekoh ne stignem baš pisat... (to je kao neka moja isprika -moš mislit =) pa evo ipak da se malo javim... Ono o čemu sad najviše razmišljam je to što sutra idem u Austriju =) Idem maloooo puno shoppingirat =))) -inače ja sam, kao i većina ženske populacije, opsjednuta trošenjem love (naravno, ne svoje!) i jedva čekam da obiđem sve te kraaaasne dućane =) (baš me zanima hoću li tako razmišljat i kad budem sama zarađivala, ma hoću... a do tada -buraz volim teee =) naime, on me vodi i financira =) Tako da sutra ne idem u školu, mnogi bi bili sretni, oduševljeni i sve to... i ja sam, stvarno jesam, doduše malo će mi falit (...) ali ublažit ću si "tugu" svim tim glupostima koje namjeravam kupit... žao mi je što vas zamaram tim ali... =) (ako ćemo iskreno, nije mi uopće žao što vas zamaram tim jer je blog moj i pisat ću o čemu ja hoću... hahahahahahah... šalaaaa =)
I tako... inače, u mom životu sve blista, cvijeta, kako god hoćete =)
Ništa se posebno nije događalo ovih dana, što znači da se ništa loše nije dogodilo (barem koliko ja znam) što bi poremetilo moje psihičko stanje iliti sreću =)
Čitala sam u novinama (informiram se =) da su znanstvenici došli do zaključka da je najdepresivniji dan u ovoj godini (oni tvrde: 23.1.2006) iza nas... tj. da je prošao =))) heheeh... dakle, goodbye depri =)
još samo da ova hladnoća prođe i bit će sve u najboljem redu.. mislim, nemam ništa protiv toga da snijeg pada, ali da bude hladno dok sunce sja... neeeeeee =) čak bi mi i bilo drago vidjet malo snijega jer je u našoj školi neka vrsta tradicije "grudat" se na oooogroooomnom školskom igralištu (tj. igralištima, da nas pohvalim Kušlanova ima čak i ono novo igralište s umjetnom travom, bilo je na tv-u =) a to je ove godine preskočeno iako je snijega bilo u izobilju -u krivo vrijeme =( a slijedeće godine to neće bit toliko zanimljivo jer neće bit naših najdražih maturanata i mi ćemo bit najstariji u smjeni... =( -već mi fale =/
Da se ne bih još raspekmezila zbog nečeg što će se dogoditi za nekih pola godine (malo manje) prestat ću s pisanjem na vrijeme =)
Uživajte mi... koristite svaki trenutak svog života jer ono što jednom prođe više se ne vraća (bar kad se o vremenu govori... o onim dobrim starim vremenima...)
Sutra dolazi danas...
Ljubim vas sve =) ...i javim se kad se vratim iz Austrije =)


Post je objavljen 26.01.2006. u 15:32 sati.