Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nisamjabilotko

Marketing

Fakin ponedjeljak =))) ...i dodatak!!

Nakon jučerašnjeg srcedrapajućeg posta nešto malo normalnije... =) Onaj skorobrutalnoubijenfrend je preživio.. a fak =))) Ma malo sam ga maltretirala, ništa strašnooo... uglavnom, napomenula sam mu da mi je do kraja našeg školovanja dužan, iteeeekako dužan, i šta god ga budem trebala izvlačit ću se na tu subotu... bash sam grozna =)))) -ironičan smijeh =)
U školi sve ok... čak me ni profa iz hrvatskog nije davila zbog lektire, iako sam imala popriličan show zbog glazbenog... naime, kako glazbeni imamo na drugom katu, ja sam na prvom, odem gore i onda se sjetim da će nam najvjerojatnije pregledavat analize i pitam svoje jel ima itko... neeema... i šta sad, trčala s Tinom dolje do svog razreda (pri čemu su nas "susjedi" iz 2.f zbunjeno gledali =) i tražim bilježnicu... svi prepisuju.. i ajde nađem od frendice, uzmem, pa trči opet gore da bi "pametna" grupica ženskih na stepenicama također (pre)pisala to nešto... ma strašnooo... (i na kraju, žena iz glaz. uopće nije pregledavala... hmmm... zbog čega sam se ja "trudila" =/
I tako... uz sve te gluposti mi frendica kaže da jedan drugaš misli da sam zagrijana za njega =) heheh.. a jadan =)
Buraz me tjera s kompa pa odoh... ajde uživajte mi... =)


...Fakin srijeda!!!!
Da... tek sam sad uspjela dovršit.. =/
Ne da mi se pisat ništa novo pa evo samo da se ukratko javim.. što se tiče ovog drugaša gore, to je komedija, a ne ljubav (kao što su neki shvatili u komentarima) =)))
baš sam jučer komentirala s frendicom kako jednostavno ne mogu nać nikog dovoljno zanimljivog, nikog tko bi mene zainteresirao... mislim, sad će ispat da tražim savršenstvo... i ja se često zajebavam da upravo to tražim... ali nije istina... samo hoću nešto ne toliko uobičajeno... nekog tko će me izvuć iz ove monotonije zvane život... ako treba izvući ću ja njega iz te monotonije samo neka bude drugačiji, za početak barem nek bude bez onih tipičnih uleta koji zvuče kao pročitani u Ok-u... =))) no, uglavnom.. zašto je meni tako teško biti zaljubljena u ljubav... ako već toliko meni bliskih to može, kad ću ja to naučit, ima neki tečaj za to? =))) Zapravo... zanemarite sve ovo do sad... dobro je meni ovako =))) samo sam se malo zafrkavala =))))
Love ya all...

Post je objavljen 30.01.2006. u 22:13 sati.