03

ponedjeljak

listopad

2011

Savjet neki mi treba! =)

Ajd ovako...prije nekih 9 mj. sam upoznala jednog dečka s kojim sam se odmah spetljala..završili smo zajedno istu večer i meni bi to sasvim odgovaralo da ostane na toj razini (čitaj: da se više ne vidimo) sve dok se on nije počeo učestalo javljati i neke slatke porukice slati. Tu me malo zbunio, zato što je dogovor s obje strane bio ako netko poželi od nas dvoje seks da ćemo se čuti...a on u svojoj nijednoj poruci ništa slično tome nije spomenuo i eto počeli se mi dopisivati i odjednom je sve stalo. Nije se javljao, pa nekih dobrih 6 mjeseci, i sad mi se prije ljeta javi ponovno..kako on mene želi, kako bi me vidio, da dođem kod njega, bla,bla,bla.. (?!?!?!?!?!?!)
Ne razumijem..stvarno koliko god se trudim skužiti taj muški rod, jednostavno mi ne ide od ruke..isto to je mogao imati i prije 6. mjeseci kada se odjednom prestao javljati :S I sad opet ista priča..kao želi me bla,bla,bla..i prije par dana se odjednom prestao javljati..
Mislim, ne želim ja ništa s njim, eventualno neka avanturica ako mi bude dosadno...ali čemu toliki uvodi i tolika laskanja i dopisivanja kad si u realnosti očito pi.... koja ne zna iskoristiti pruženu priliku!

Ajde netko nek mi kaže šta misli o ovome :)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>