03

četvrtak

studeni

2011

Nova stranica =)

Evo, nekako nakon pomnog razmišljanja i premišljanja, odluka je pala..okrećem potpuno novu stranicu u svom životu!

Prvi korak je bio naći neki posao u obližnjem većem gradu, da bih si sama mogla financirati svoj život ondje..i uspjela sam! Zaposlila se, odselila od svojih i malo njima olakšala financije. Našla si mali stančić koji si mogu priuštiti i sad sam svoj na svome. Doduše, na tuđem, ali bit je da sam prepuštena sama sebi.

Eh sad drugi korak jest posvetiti se davno zaboravljenom fakultetu i obvezama koje dolaze s njim. E to će biti malo teže, s obzirom da sam upisala ono što me nimalo ne interesira, ali nema povratka natrag, jednom ću i njega završiti. S malo više muke, ali završiti ću ga! Par ispita mi fali da upišem 4. godinu tako da nema smisla odustati sada nakon toliko godina muke :)

E i zadnja odluka, tiče se ljubavi. Trenutno sam nju bacila na zadnje mjesto, ona mi je uvijek bila prioritet i to nikad nije dobro završilo...e sad ću laganini pustiti da sve ide svojim tokom pa ćemo vidjeti gdje će me to dovesti. Ako me i to ne dovede nigdje,ee onda mi nema pomoći :)

Ali uvijek ostaje posao, faks, obitelj i prijatelji i uvijek treba biti zahvalan u životu zbog nečega, a ja sam upravo zbog toga zahvalna (izuzev faksa :D).
Zahvalna na predivnoj obitelji koju imam,koja je uvijek uz mene bez obzira na sve, svojim najvjernijim i najboljim prijateljima koji će uvijek biti tu uz mene i uz koje mi je život lakši i puno zabavniji.

Eto, nova stranica je okrenuta, i samo ja odlučujem što će biti upisano u nju!
...i sad pišem..bacam se na knjige, idu rokovi u 11. mjesecu! :))

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>