31

srijeda

kolovoz

2011

Povratak u blog život =)

Imala sam blog ovdje prije neke 2 godine otprilike..ali kako kod mene sve brzo pada u zaborav..tako je i tom blogu istekao rok trajanja (sada se ne mogu sjetiti lozinke , niti maila koji mi je onda bio aktualan)..Ovaj put ću pokušati sama sebe iznenaditi i pisati ovdje učestalo..
Naziv bloga je bio sličan ovome..tako da eto po svemu sudeći, skoro ništa se nije dogodilo pozitivno po tome pitanju u mom životu..

Evo sad, ta ljubav meni je toliko bitna a nema je nigdjeee..jednostavno se odbija pojaviti u mome životu, tako da sam jedno vrijeme odustala od traženja ljubavi i posvetila se tulumarenju, izlascima i mijenjanju tipova kako mi je došlo..Zapravo, postala sam muško na jedno vrijeme. Iskreno, nije mi loš taj osjećaj..muški zapravo uživaju, a mi uvijek na kraju nekako završimo kao patnice..Ako dosad niste probali ponašati se kao muški, napravite to, nećete požaliti..osim ako živite u nekoj konzervativnoj sredini..eee..onda vaše ponašanje neće biti lijepo primljeno rolleyes

U ove dvije godine znači , dogodilo mi se svega..Prvo prekinula sam svoje mazohističko ponašanje i prekinula se viđati s jednim dečkom s kojim sam s viđala 3 godine, a od mene je uvijek i samo isključivo htio seks..i to naravno pod uvjetima koji su uvijek njemu odgovarali,a ja sam naivno i glupavo pristajala na to. Baš sam bila naivna djevojčica. Evo baš sad prošli vikend je htio biti sa mnom, bez obzira na to što je u vezi 1 godinu već, i tako je bio dobar osjećaj odbijati ga cijelu večer..To mi je pružilo užitak kakav nijednom nisam osjetila dok sam bila s njim.

U drugo m postu ću malo napisati što sam radila dok sam bila u fazi: želim biti muško i raditi što poželim i kad god to želim! zubo

Sljedeći mjesec >>