Komentari

nesretnauljubavi2.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Svašta, ali nek je uzbudljivo!

    Mlada si još, pa ne shvaćaš da muškarci sa ženama nisu tako sigurni kako bi voljeli izgledati. Niti uvijek jasno znaju što žele, a pogotovo ne zašto to žele. Još manje je to nepromjenjivo. A svakako nam nije osobito privlačno, niti godi našem egu, kada nem neka poslije sexa kaže, čuj nije bilo loše, ali mi je posve svejedno hoćemo li išta ikada više činiti skupa. Ugoda, doživljaj, dobrog, ili još boljeg, sexa, automatski pokrene u nama nagon za "posjedovanjem", želju da vas imamo kompletnije i stalno,,pa i exkluzivno. Pa je i on pokušao....Ne dobivši željeni odgovor, ništa više od "možeš me doći pojebati i opet lijepo odjebati", okrenuo se drugim prilikama. Jednostavno je SVE što želi tražio drugdje. Muškarci jako žele sex, ali samo dok ga ne dobiju, poslije toga odmah počinju željeti više, ako su oduševljeni ! Kako mu se očito nije posrećilo nigdje drugdje, opet se sjetio tebe i doživljenog i, vjerojatno bez druge izglednije prilike, odlučio je pokušati opet. S istim učinkom! Mogao je i doći u nekom malo drugačijem raspletu, kao što i nije, jer mu je nešto drugo privuklo pažnju. Budi sigurno, muškarci žele SAMO sex jedino kada su neko vrijeme bez njega i dok ne vide bolju šansu.... Ponavljam, sistem, ideja, "jebi i odjebi" uopće nije nešto zamamna ijednom muškarcu koji drži do sebe i svoga ega !!! I može birati...

    avatar

    04.10.2011. (10:15)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Pretpostavljam da nakon tog prvog puta baš i nije više bilo "neobaveznoga seksa"? Čini mi se kao da si ti gledala na to kao tako casual, a on naravno nije. Onda je vidio da od toga nema kruha i našao neku drugu. Sada je vjerojatno opet single i htio bi malo ispipati teren. Iskreno, mogla bi biti polaskana ;)

    Piskarao bi svašta još, ali Svašta ali nek je uzbudljivo je već napisao sve što je bitno.

    avatar

    04.10.2011. (11:58)    -   -   -   -  

  • Kada će doći?!

    ma, saznala sam razlog na kraju..

    nismo iz istog grada i teško nam je uskladiti se..to je njegovo obrazloženje koje nikako ne drži vodu..jer smo i u ono vrijeme živjeli u drugim gradovima i svejedno se vidjeli..ali neka mu bude ako mu je ovako lakše :)

    avatar

    05.10.2011. (00:11)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ma jedostavno treba prestat tražiti i uživati u životu (ne mislim samo na tulumarenje nego i na ostvarivanje samog sebe kroz karijeru i putovanja) i da vidiš kako će se desiti samo od sebe. U ljubavi očito djeluje zakon suprotnosti :) a što se tiče tipa to treba otkantati, nakon 6 mjeseci, bit će da je ostao na suhom pa principom prelistavanja imenika došao na tebe sa frazama za brzu upotrebu. Pošto nisam svetac znam iz vlastitiog iskustva :)

    ps. nismo iz istoga grada :) a ono auti, autoceste, autobus?

    avatar

    12.10.2011. (11:18)    -   -   -   -  

  • mudenburger

    Kako to da ja nikada ne naletim na takvu neku osobu kao ti,sasvim sigurno se ne bih tako ponašao kao on. :-(

    avatar

    12.10.2011. (14:19)    -   -   -   -  

  • Kada će doći?!

    @neverin-za karijeru treba prvo faks završiti,a to će biti tek za neke 2 godine..a do tada samo uživancija :) a tip..on je već prošlo svršeno vrijeme.

    avatar

    12.10.2011. (17:21)    -   -   -   -  

  • Norra Šahini

    Trebala bi s njim o tome popričati i pitati ga jer njegovo misljenje je najbitnije nego naše ovdje :) iako primjecujem da taj lik voli igrice baš .)

    novo.

    avatar

    12.10.2011. (18:01)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @kada, a ne znam, moj faks traži da radiš u praksi od prve godine tako d aimam osjećaj da osim studiranja ostvarujem samog sebe kroz posao već od tada :) projicirao sam svoju situaciju pardon :)

    znači tip je pluskvamperfekt :D

    avatar

    13.10.2011. (13:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...