Nekretnine Pula

utorak, 05.05.2015.

Mlinar otvorio prvu u nizu prodavaonica u Njemačkoj

Pekarska tvrtka Mlinar danas je u Muenchenu otvorila prvu u nizu prodavaonica svoje buduće maloprodajne divizije u Njemačkoj, izvjestili su iz te tvrtke.
Jedinstvenu ponudu pekarskih delikatesa, koje su već poznate kupcima u Hrvatskoj, Sloveniji i Mađarskoj,
njemačkom su tržištu inicijalno odlučili ponuditi na jednoj od najprestižnijih lokacija u glavnom gradu Bavarske, na središnjem trgu Marienplatz stanovi Dubrava Zagreb

Oznake: stanovi Dubrava Zagreb

- 13:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 19.03.2014.

Kreće se u projekt gradnje garaže u Klaićevoj vrijedan 40 milijuna eura

Cilj je pokupiti promet u mirovanju s tog područja, ali i revitalizirati igralište na Klaićevoj kojim bi se onda mogli služiti fakulteti i srednje škole na tom području. Također će investitori osigurati dodatne sadržaje, a ono najvažnije da bude na korist svima nama – rekao je Bandić.
Dodao je da su otkupili tvornicu Medike u blizini, te postoji mogućnost da na tom mjestu nikne kongresni centar što bi dalo dodatnu vrijednost garaži u Klaićevoj. U cijelom projektu Grad Zagreb ima podršku EBRD-a. Dvorana mora imati 350 mjesta, najmanje dva podzemna kata, te tunel s dječjom bolnicom. Radovi bi trebali početi 2016. godine i trajati 18 mjeseci. Naravno ako se nađe investitor.
Natječaj će početi u rujnu ove godine s iskazivanjem interesa od strane investitora, a sredinom studenog investitori će biti pozvani da podnesu i službene ponude. Kraj cijelog natječaja očekuje se u posljednjem kvartalu 2015. godine. Cijelu proceduru vodit će Sandra Švalje, dogradonačelnica je na čelu projektne skupine, a danas se okupilo 26 investitora na kozultacijama oko samog projekta. Također Bandić je najavio da će od 1. travnja parking u Zagrebu pojeftiniti za 25 do 50 posto stanovi Dubrava Zagreb

Oznake: stanovi Dubrava Zagreb

- 15:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 21.09.2012.

U imotskom poslu stoljeća Šveđani, Rumunji, Nijemci

Prošlih dana učinjen je još jedan korak prema ostvarenju posla stoljeća, kako su ga prozvali Imoćani, u poslovnoj zoni Vinjani Gornji. Naime, 13 vlasnika raznih tvrtki iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Švedske, Austrije i Rumunjske potpisalo je s Gradom Imotskim kupoprodajni ugovor o kupnji zemljišta u poslovnoj zoni Vinjani Gornji. Godinama je ta zona bila u planovima, mjesecima su se čekale dozvole iz Ministarstva poljoprivrede i šumarstva, te je napokon Grad Imotski uspio 16 hektara zemljišta uknjižiti na svoje ime stanovi Dubrava Zagreb.

“Ostvarili smo sada praktički završni čin na pokretanju izgradnje poslovno-proizvodnih pogona u zoni Vinjani Gornji. Dogovori što smo ih mjesecima vodili s potencijalnim ulagačima postupno se privode kraju. Nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora, poduzetnicima sada ostaje da se uknjiže na već rezervirane nekretnine, te uz lokacijske i građevinske dozvole, koje će sami realizirati, počnu s gradnjom svojih objekata.

Oznake: stanovi Dubrava Zagreb

- 15:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.