Nekretnine Pula

srijeda, 28.02.2018.

Valamaru dobit rasla 20%, ostvarili 1,84 mlrd. kuna prihoda i najavljuju otvaranje 600 novih radnih mjesta

Rast prihoda prvenstveno je vezan za rast noćenja od 20% i povećanje prosječne cijene od 6,4%. Ostvaren je snažan rast operativne dobiti (prilagođena EBITDA) od 20% na razinu od 623 milijuna kuna uz povećanje operativne efikasnosti i ostvarenje prilagođene EBITDA marže od 35%. Tržišna vrijednost dionice Valamar Riviere u protekloj godini
povećana je za 26% real estate Croatia

Oznake: real estate Croatia

- 13:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 03.02.2016.

Kuća iz bajke na raspolaganju je svima koji ispune samo dva uvjeta

“Ustupamo kuću sa velikim vrtom koja se nalazi u centralnim ulicama sela Jaša Tomić. Kuća je renovirana i ima kupaonicu, kuhinju, dvije spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV. Kuća ima vlastiti bunar na 100 m dubine i priključena je na električnu mrežu”, rekli su iz domaćinstva koje surađuje sa organizacijom WWOOF, koja se bavi razmjenom mladih ljudi širom svijeta koji se žele volonterski baviti organskom proizvodnjom.
Kako su dodali vlasnici kuće, od zainteresiranih se očekuje da sami plaćaju troškove struje, obrađuju vrt ispred kuće i da prinos s njima dijele napola.
“Mi u bašti godinama uzgajamo organske proizvode, uglavnom od vlastitog sjemena, pa očekujemo da stanari njeguju zemlju i da je ne prskaju kemijom. Ove godine obavit ćemo proljetnu pripremu za sijanje sami, kao i prvu sjetvu. Pored ove kuće s vrtom imamo još jednu kuću u blizini u kojoj uzgajamo stoku: krave, ovce, podunavske guske, patke, koke. Ukoliko postoji zainteresiranost i za tako nešto, moguć je dogovor”,istaknuli su oni i dodali da
u blizini protječe rijeka Tamiš koja je plovna, idealna za ribiče i ljetne kupače real estate Croatia

Oznake: real estate Croatia

- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 23.09.2014.

Strance najviše zanimaju kuće u Rijeci i na Krku

ZAGREB - Cijene kuća tijekom kolovoza pale su u prosjeku za 3,9 posto. Pokazuju to podaci portala Crozilla.com prema kojima se najveći mjesečni pad cijena dogodio u Šibeniku i Zadru. U Šibeniku je tako prosječna cijena kvadrata za kuću iznosila 1232 eura, a u Zadru 1575 eura.
Cijene kuća pale su i na području Rijeke gdje se za četvorni metar u prosjeku tražilo 1192 eura, što je 1,5 posto manje nego mjesec ranije. S druge strane, u Zagrebu su cijene kuća u kolovozu porasle za jedan posto i prosječna tražena cijena iznosi 1147 eura. Međutim, u odnosu za kolovoz 2010. godine, prosječna cijena zagrebačkih kuća prošli je mjesec bila niža za gotovo 30 posto.
Porast cijena kuća zabilježen je i u Puli, i to od 0,8 posto pa sada kvadrat u tom gradu u prosjeku stoji 1378 eura. Mnogo je i kuća čija cijena ne prelazi 1000 eura po četvornom metru. U Sisku je tako prosječna tražena cijena četvornog metra kuće u kolovozu iznosila samo 559 eura. Slično je i u Bjelovaru gdje se za kvadrat kuće u prosjeku traži 599 eura, dok se u Varaždinu u kolovozu tražilo 983 eura.
Što se pak tiče potražnje za kućama, prema podacima portala Crozilla.com, prošli je mjesec ona bila najveća na području Zagreba, a potom Zadra i Šibenika. Stranci koji su pokazali najveći interes za kupnju kuća u Hrvatskoj uglavnom su iz Njemačke, Bosne i Hercegovine, Francuske, Austrije i Slovenije. Podaci govore da su ih najviše zanimale kuće na području Primorsko-goranske županije, i to posebice u Rijeci i na otoku Krku. Veliki je interes i za kuće u Zagrebu te one u Istarskoj županiji real estate Croatia

Oznake: real estate Croatia

- 15:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.