Nekretnine Pula

srijeda, 25.05.2016.

Hotel u Selcu mijenja ime, a uz milijunske investicije dobiva i četiri zvjezdice

”Promjeni naziva hotela prilazi se iz nekoliko razloga. Obzirom na godine neulaganja i pada kategorije hotela smatramo da je potrebno tržištu jasno komunicirati promjenu u kvaliteti smještaja i usluge, a to je najbolje učiniti repozicioniranjem brenda hotela. Idemo s nazivom koji nosi međunarodni karakter i koji nije težak za komunikaciju u smislu sadržavanja dijakritičkih znakova. Također, odabrani naziv je jednostavan kako bi bio pogodan za optimalnu vidljivost u on-line kanalima prodaje i na raznim tražilicama, u što je Jadran prošlih godina uložio značajna sredstva. S obzirom da je hotel Varaždin najveći hotel u Selcu, složili smo se s predstavnicima lokalne zajednice da će dostojno nositi ime zaštitnice mjesta, Sv. Katarine. Na nama u Jadranu je da ovaj hotel pod novim imenom bude još više na ponos čitavog mjesta”, izjavio je Dino Manestar, predsjednik Uprave Jadrana d.d.
O promjeni naziva pozitivno se očitovalo i Vijeće mjesnog odbora Selce na čijoj je sjednici predsjednik Uprave Jadrana Dino Manestar argumentirao promjenu naziva hotela.
”Izuzetno sam zadovoljan Jadranovim investicijama u Selcu koje u protekle tri godine iznose preko 44 milijuna kuna s obzirom da se investiralo u hotele Varaždin i Slaven te kamp Selce. Nakon što hotel Varaždin, uskoro Katarina, dobije zaslužene četiri zvjezdice, u Selcu više neće postojati hotel kategoriziran na manje od tri zvjezdice. Posebno me raduje što je Uprava Jadrana najveći hotel u svojoj grupaciji odlučila nazvati po Sv. Katarini, zaštitnici Selca”, izjavio je Vedran Antić, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Selce.
Nakon što je prije mjesec dana hotel ”Omorika” postao prvi hotel u povijesti Jadrana kategoriziran na četiri zvjezdice, isto se već sljedeće sezone očekuje i za hotel Varaždin,
uskoro hotel Katarinu nekretnine Istra

Oznake: nekretnine Istra

- 15:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.