<

>

Uživajte i samo slušajte...

ponedjeljak , 28.12.2020.

Nova pjesma Zvonimira Varge 'Nova za Kety' ugrijat će vas ove zime i odvesti na jednu opuštenu ali jako nježnu vožnju.
Uz nju ide i zgodan video u čijem stvaranju sam i ja malo pomogla asistencijom u montaži :)
Sjedni u auto
Ja natočit ću benzin
Nebo obojat ćemo u plavo
Pa krenut s njim

Sve bajke ćemo proći
Skupa zajedno
Dobro će nam doći
Da se malo maknemo

A kada dođemo na cilj
Tada drži me za riječ
Nije ovo neki mali hir
Naša ljubav traje zauvijek

Pripazi na minutu
Da ne prođe kao tren
S tobom na putu
Ja sam opet zaljubljen

A kada dođemo na cilj
Tada drži me za riječ
Nije ovo neki mali hir
Naša ljubav traje zauvijek

A kada dođemo na cilj
Tada drži me za riječ
Nije ovo neki mali đir
Naša vožnja traje zauvijek


Oznake: zvonimir varga, nova za kety, video, pjesma, Zagreb, kantautor, indie pop rock

Miris ljeta

srijeda , 22.04.2020.

Spot za 'Miris ljeta' je napokon vani! Ove fotografije su moj mali svemir i stvarno mislim da su našle svoje mjesto - Zvonkova pjesma ih je jako lijepo ugostila! Nastala je prije 5 godina i sva sreća da se opametio i odlučio ju snimiti jer je naprosto jedno remek-djelo. Bravo Zvonko!

Nadam se da će vam naš video bar malo uljepšati ovo teško karantensko razdoblje. Ima toliko prekrasnih mjesta koje treba posjetiti, trenutno smo ograničeni, ali i dalje možemo pronaći čaroliju oko sebe!


Oznake: Miris ljeta, zvonimir varga, video, spot, glazba, Zagreb, more

Ljubav na kotačima

srijeda , 26.02.2020.

Dragi moji,
podijelit ću s vama još jedan video koji sam s užitkom snimila. Pjesmu 'Katarina' je snimio zagrebački kantautor Zvonimir Varga. Pjesma je brza i ima tarantinovski surferski zvuk, tako da smo odmah imali viziju da bi se u video izvrsno uklopila vožnja.

Ideja za spot je došla vrlo spontano. Dva autića na daljinsko upravljanje su glavni akteri. Prikazali smo njihovu ljubavnu priču i popratili je poetičnim, nježnim kadrovima prirode i ostalim detaljima koji su nam zapeli za oko.

Za mene je snimanje jedna jako zabavna igra. Kada upalim fotoaparat-kameru, ne postoji više niti jedan problem niti briga. Samo želim uživati u svakom novom prizoru i podijeliti ga s ljudima koji cijene i vole umjetnost.

Kada bi svatko od nas mogao uhvatiti neki poseban, divljenja vrijedan prizor u svom životu, imali bismo puno više lijepih misli na pameti - barem tako ja mislim. A nečija kreativnost uvijek potiče da i drugi izraze sebe na neki drugi način. Tako da uvijek treba stvarati, dok god imamo onu iskrenu energiju i motivaciju, naravno i malo talenta.

Neću previše filozofirati. Veselilo bi me jako kada biste pogledali spot i naravno ako imate klince, možda će i njima biti zanimljivo.
Voli vas Muni Kuper.


Oznake: Katarina, zvonimir varga, video, autići, vožnja, Zagreb

Moj prvi spot

subota , 05.10.2019.

Danas želim s vama podijeliti spot koji sam snimila za zagrebačkog kantautora Zvonimira Vargu. Spot za pjesmu 'Kako da se volim' snimljen je s malom, jeftinom kamericom - vjerovali ili ne, ideja je najbitnija, i naravno malo hrabrosti i ludosti. Sve u svemu jako smo se dobro zabavili i zadovoljni smo našim djelom! :)

Uživajte...

Oznake: video, zvonimir varga, kako da se volim, spot, glazba, kantautor, spona

<< Arhiva >>