Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muni-kuper

Marketing

Ljubav na kotačima

Dragi moji,
podijelit ću s vama još jedan video koji sam s užitkom snimila. Pjesmu 'Katarina' je snimio zagrebački kantautor Zvonimir Varga. Pjesma je brza i ima tarantinovski surferski zvuk, tako da smo odmah imali viziju da bi se u video izvrsno uklopila vožnja.

Ideja za spot je došla vrlo spontano. Dva autića na daljinsko upravljanje su glavni akteri. Prikazali smo njihovu ljubavnu priču i popratili je poetičnim, nježnim kadrovima prirode i ostalim detaljima koji su nam zapeli za oko.

Za mene je snimanje jedna jako zabavna igra. Kada upalim fotoaparat-kameru, ne postoji više niti jedan problem niti briga. Samo želim uživati u svakom novom prizoru i podijeliti ga s ljudima koji cijene i vole umjetnost.

Kada bi svatko od nas mogao uhvatiti neki poseban, divljenja vrijedan prizor u svom životu, imali bismo puno više lijepih misli na pameti - barem tako ja mislim. A nečija kreativnost uvijek potiče da i drugi izraze sebe na neki drugi način. Tako da uvijek treba stvarati, dok god imamo onu iskrenu energiju i motivaciju, naravno i malo talenta.

Neću previše filozofirati. Veselilo bi me jako kada biste pogledali spot i naravno ako imate klince, možda će i njima biti zanimljivo.
Voli vas Muni Kuper.
Post je objavljen 26.02.2020. u 16:26 sati.