Recept Dotrčim jučer u pekarnicu, a s polica mi se smiju štruce polubijelog, crnog, raženog, kukuruznog, bijelog, miješanog, kalničkog, alpskog, sendviča, mliječnog, graham, sojinog, raznosjemenkastoposutog, francuza... - Izvoliju! - Koji je friški? - Si su friški, gosponček! - To sam i mislio - pohvalim majstoricu Jalžu. - I, koji gosponček hočeju? - Dvopek! Znate ono: trčim svaki čas... - Joj na! - sažaljivo me pogleda moja pekarica i sagne se ispod pulta. - Dvopek nemamo, ali zemite si ovaj škrlniclek prezli. Sake pol vure jednu žlicu i zutri ste kaj novi. - Koliko sam dužan? - Ote z mirom! Kaj bi bili dužni! - Puno hvala! - Za lek se ne fali! - namigne mi majstorica. Jedva sam dotrčao do doma, ali danas više ne trčim. Blažena moja Jalžica! Ne nosi ona zabadava bijelu kutu. |
< | svibanj, 2005 | > | ||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv