Friendster images

Friendster images

27.02.2007. u 18:27 | 0 Komentara | Print | # | ^

KOJE SMO MI CURE USTVARI KUČKE

Ja jednostavno ne mogu vjerovat kakve smo mi žene. Nekad pomislim da bi mi puno lakše bilo da sam se rodila kao muško. Moja "najbolja" frendica u petek joj je odjednom palo na pamet dabi se mogla posvadat samnom. Ujutro sam joj poslala neku poruku ako mi može neka majce njezine dofurat jer navecer kao idem van. Nije mi odg na tu poruku, ok ajde nije bed, mozda nema para na mobu. Dođem ja u školu i pitam ju da li mi je donjela majce a ona onako bahato odgovori: "Ne!!!". Taj jebeni NE je rekla kao one glupe crnkinje iz onih crnačkih filmova kad se bahate jedna drugoj. Ok pomislim možda je PMS. I tako nešto cijeli dan ona ko ne razgovara samnom, nešto šapce sa još dvije frendice, a meni ništa nije jasno. Kad cujem po razredu od ostalih kokoši kako me Matea non stop trača zajedno sa Mirjanom I Deky. Maknem se od njih i premjestim se sjedit kod drugih cura, mislim se proći će ju. Ma kurac...ponedeljak još gore... pola cura je iz razreda povukla za sobom i sere po mene, a meni nije ništa jasno šta ona sere toliko. kad me god netko pita zbog čega smo se posvadale ja neznam šta da kažem.
Nije meni toliko to što smo se ja i ona posvadale i što ne razgovaramo jer će to proć kad tad, nego tako sam se razočarala u nju koja mi se predstavlja kao dobra frendica da nekažem i najbolja i onda tako. Nije mi jasno kako može toliko srat o nekim s kim se družila do prije par dana i zajedno išle po kavama.... Ja neznam ako se ikome to dogodilo, ali ja sam izvan sebe. Nemogu vjerovat da netko može s toliko mržnje pričat tako i još povuć za sobom pola njih kako nebi slućajno izgubila prijatelje. Odvratan je osjećaj ulazit u razred, kad ono svi odjednom zašute, a ti znaš da se upravo pričalo o tebi kad si ti glavna tema posljednih par dana, a ustvari nemaš pojma šta si krivo napravio.

27.02.2007. u 17:53 | 2 Komentara | Print | # | ^

Image hosting

Image hosting

25.02.2007. u 18:26 | 1 Komentara | Print | # | ^

Blog images

Blog images

24.02.2007. u 17:01 | 6 Komentara | Print | # | ^

Nisam dugo pisala blog cak tjedan dana, a kod mene se u tjedan dana jako puno toga moze promijenit. Bila sam s onim deckom na piću, bilo je sve ok, vidjeli smo se još jednom nakon toga, ali..... nemogu ja to kad nije on Miro.
Što se MIre tice, pomirili smo se!!!!!!! Mislim da jesmo, nisam sigurna... Spavao je kod mene prosli vikend (ajme bilo je prekrasno!wink) , preksinoć smo bili u gradu i kod njega i sinoc smo bili kod njega, stvarno mi je prelijepo... kao prije. Ali problem je kad god pokušam s njim pričat o tome šta je sad među nama, jer se nije bas izjasnio, on kao da non stop izbjegava tu temu. Tako da jedino šta znam da nam je sad prekrasno i stvarno dobro, ali neznam jesmo li ponovo skupa ili je to sve samo prijateljski sex.
Sinoc kad sam bila kod njega nije mi se dalo u 3 ujutro cekat tramvaj niti davat 300 kuna za taxi pa sam zvala starog da me pokupi jer je on ionako bia vani. Pokupi meme stari i ja ulazim u auto kad ono u njemu neke 2 trebe i njegov frend. Ja ono ostala paf. Prvo kad sam ušla pitala sam trebice ko su one a stari je odma brzo odgovorio da one rade sa njegovim prijateljem u školi (da ziher, ja sam vec odavno prošla takva muljanja). Odvezli njih u hotel neki i mi se uputili kući. Stvarno me zanimalo koje su to butre mislim ipak imaju oo 25 godina i on s njim! headbang . Ali nekako mi je bilo neugodno razgovarat o tome s njm. Šta da ga pitam? "E stari ševiš ti to?". Fakat nemam pojma. Ne znam da li da staroj kažem ili ne. A ne želim ako je to na što sam ja pomislila da stari radi od mame budalu. Ako netko ima neki savjet ja bi molila jer neznam da li da sta kažem staroj ili ne?!




Myspace layouts

Myspace layouts



24.02.2007. u 15:40 | 1 Komentara | Print | # | ^

Prije dva vikenda sam sa prijateljicom Tamarom bila u Lampasima. Bio je njezin decko i neka 2 njegova prijatelja koji su jako cudni, ali to je sad nevazno. Rekla sam joj da idem samo pod cijenu da me ima tko vratit doma kad kod budem morala ic. OK, ona se slozila i tako je i bilo. Tamo je dosao jedan njezin bivsi kojemu je Tamara pokazala neku moju sliku i on je ajmo rec jednostavno postao opsjednut samnom. bang UGLAVNOM... meni se to cinilo malo glupom idejom da lik kojeg znam na pola sata je dosao samo da mene upozna i samo da me moze odvest doma... Gle to je super, ali ja sam se osjecala glupo... kao da mi je bio zadatak da ga zabavim na pola sata i da me moze vozit doma, ali se tad to cinilo kao jedini moguci izbor. Odvezao me je doma i fino smo pricali i lik je fakat super, nisam ocekivala da decko s 23 godine moze bit i normalan... Normalno dogovorili smo se za kavu, ali poznavajuci mene koja imam jako malo slobodnog vremena nikako da nadem vremena za njega, a mislim da je stvarno zasluzio da mu se oduzim tim odlaskom na kavu. Ne vidim nista lose u tome, ali kad ja nemam zelje da izadem s nekim drugim, jer mi nitko nije kao Miro (bivsi decko za kojim jos uvijek patim headbang ). Zvao me i na Valentinovo da se nademo no mene je neka gripa ulovila, i nekako se jedva dogovorimo za danas. Jedva sam cekala da se nademo da mogu s njim normalno popricat i malo ga bolje upoznat. Ali problem je nastao kad me Tamara sinoc nazvala i rekla mi da ju taj decko neprestano zivka i ispituje o meni sta volim... zatim joj je rekao da ce me izvest na neku veceru i kuit nesto ili od nakita ili neki parfem. Meni je to jako glupo nisam taj tip da mi decko nesto kupuje, a pogotovo ne ako nije moj.... Danas cu se nac s njim pa cu vidjet, ali malo mi je sve to nekako cudno.....

16.02.2007. u 14:32 | 1 Komentara | Print | # | ^

MRZIM SUTRASNJI DAN-VALENTINOVO

Ovo mi je prvi post i vec iznosim neku mrznju. Inace nisam takva, ali ovo doba, Valentinovo kad svi okolo hodaju sretni, zagrljeni, neprestano bale jedni po drugima, kupuju si poklone... to me jednostavno izluduje.
Zasto mora postojat to Valentinovo? Ako se netko voli volit ce se stalno, a ne sad bas ce posebno na taj dan dobiti neke opasne izljeve ljubavi. To mi je jadno. Vjerovatno da sam ostala s njim nista mi od toga nebi bilo jadno nego bi me fasciniralo kao i sve ostale. Vjerovatno veceras nebi spavala od uzbudenja kako cu mu dat poklon ili sta cu ja dobit od njega, a ovako jedino od cega necu moc spavat je ova temperatura sta me muci i napadaji placa zasto vise nismo zajedno. Ali eto tako je moralo bit. Muski su takvi izmisle neki jebeno glup razlog tipa da nije spreman na ozbiljnu vezu i da jednostavo nema vremena... Hello!!! Nakon 6 mjeseci ti shvatis da ne zelis vezu, pa eto hvala sta sam to sad saznala. Ma prebolit cu ja to. Samo mi teba vremena.






www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
  

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws





13.02.2007. u 17:44 | 1 Komentara | Print | # | ^

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        

Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O MENI

IME: Sara
GODINE :17
DATUM RODENJA: 11.8
GRAD: Zagreb
SKOLA: P.Š.Vladimira Preloga
SMJER: Kozmeticar

Neznam sta da jos dodam o sebi ali citajuci ovaj blog sami cete moci zakljucit kakva sam...

Friendster images

Friendster images



Friendster images

Friendster images



MySpace

MySpace




Friendster

Friendster



Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

blog koji stalno čitam:
trius fantastikus
lea

Myspace layouts

Myspace layouts



MySpace

MySpace





Myspace layouts

Myspace layouts



Friendster

Friendster




MySpace images

MySpace images




Blog images

Blog images



Free Website Counters
Free Website Counters

myspace layout

myspace layout



Friendster images

Friendster images



MySpace Layouts

MySpace Layouts