minus40kg - kalorijski restoran

* Brancin, krumpir i blitva ... 380 kcal

20240514-224705

10 dag brancina (iz uzgoja) ... 130
15 dag krumpira ... 120
20 dag blitve ... 40
0,1 dl maslinovog ulja ... 90
sol, papar, češnjak u tubi

- ispeci u pećnici

Eto, kao i svaki fetivi purger obožavam ribu uz krumpir i blitvu. S druge strane, pasta češnjaka umjesto svježeg možda ukazuje na pokoje crveno krvno dalmatinsko zrnce, tko će ga znati, a i nije bitno, dok je ovakvih ljepota ima mjesta za sve i sva.

P.S.
Na slici je cijela riba, ali kada makneš glavu, repu, kost i još ostaviš pola za sutra ispadne tih skromnih 10 dag.


17.05.2024.
komentiraj (5)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak