minus40kg - kalorijski restoran

* Piletina, noklice i povrće na saft ... 450 kcal


DSC04883-2023-1200x900

10 dag filea pilećih prsa ... 110
10 dag svježe tjestenine s jajima ... 170
20 dag povrća za saft ... 80
0,1 dl suncokretovog ulja ... 90
sol, papar, peršin, suha crvena paprika, lovorov list

- na ulju dinstaj povrće i meso
- dio povrća samelji da dobiješ gustoću
- ukuhaj noklice, podlijevaj vodom po potrebi

Ovaj puta su išli grašak, mrkva, paradajz, paprika i luk.

Jasno, moglo je ići neko sasvim drugo povrće,
a i meso je moglo biti neko drugo,
pasala bi i filetirana riba.

Sve mi više paše ovaj tip jela.


P.S.
Jela na saft budu njime zamućena,
pa se glavne namirnice ne vide skroz jasno.


20.10.2023.
komentiraj (7)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak