minus40kg - kalorijski restoran

* Pileća jetrica i pire krumpir ... 480 kcal


DSC04553-2023-1200x900

15 dag pilećih jetrica ... 210
15 dag krumpira ... 120
2 dl pasirane rajčice ... 40
5 dag crvenog luka ... 20
0,1 dl suncokretovog ulja ... 90
sol, papar, češnjak, tucana crvena ljuta paprika

- na ulju dinstaj luk, pa jetrica
- dodaj grubo pasiranu rajčicu, začini
- serviraj uz prekuhan i zgnječen krumpir

Jednostavno i ukusno jelo.

Od kada sam na blogu postoji otpor na namirnice tipa jetrica.
Ja i dalje mislim ako ih jedem povremeno, neće me ubiti,
a prepune su proteina i ostalih vrijednih nutrijenata.

P.S.
Oblikovati krumpir napravom za sladoled,
boljj je kao ideja, nego što ispadne.


25.09.2023.
komentiraj (6)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak