10 dag pilećeg filea ... 110
5 dag tjestenine ... 180
2 dl pasirane rajčice ... 40
0,1 dl maslinovog ulja ... 90
- friško meso kratko proprži na ulju
- dodaj pasiranu rajčicu, kuhaj još 10 min.
- umiješaj kuhanu tjesteninu
- začini kako te volja
Da bi jelo kod mene dobilo etiketu izvrsnosti,
namirnice moraju biti i kvalitetne i svježe,
a ukupna priprema krajnje jednostavna.
Dobar bosiljak ima dobru boju,
intenzivno svježe zelenu
i pomalo je mesnat.
P.S.
Još prošli post, ja, usuglašeno veliki kritičar sebe samoga,
neki uradak nazovem božanskim, naravno, pitanja ništa,
a vele neki, valja znati kad podvući crtu, tj. kad je dosta,
mogu se složiti i da, hvala vam za sve, to je bilo baš to,
bar što se tiče komentara na vaše daljnje komentare,
postovi idu dalje, ali s jednom sasvim drugom svrhom.
----------------------------------------------------------------------