minus40kg - kalorijski restoran

* Orada, riža i brokula ... 490 kcal



10 dag orade iz uzgoja ... 180
5 dag riže ... 180
15 dag cvijeta brokule ... 50
1 dag maslaca ... 80
sol, papar, Vegeta (tekuća)

- skuhaj rižu i brokulu, umiješaj maslac
- ispeci ribu na (gril) tavici

Tekuća Vegeta se koristila za rižu, kod serviranja.
Vrlo je ukusna, izgleda da ima prihvatljive komponente.
Pomalo je slična Wurze tekućem začinu.
Sve u svemu, vrlo sam zadovoljan.

Cijeli obrok je bio izvrstan ;)

* Na fotki je cijela orada, konzumirano je 10 dag.


17.11.2022.
komentiraj (5)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak