minus40kg - kalorijski restoran

* Varivo ... 390 kcal



Povrće za Bosanski lonac i batat.
S obzirom na to da slika govori više od tisuću riječi,
lako ćete prepoznati da li je ovdje bilo suhog ili friškog mesa, kobasica, ...

Ova gotova mješavina za Bosanski lonac sastoji se od krumpira, mrkve, rajčice, zelene mahune, graška, crvene i zelene paprike i luka.

Za pripremu originalnog Bosanskog lonca često se koriste različite vrste povrća i mesa, prema nekim kuharicama u jelo je potrebno staviti čak četiri vrste mesa, a svi sastojci režu se na velike komade.


31.08.2022.
komentiraj (9)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak