minus40kg - kalorijski restoran

* Marinada od srdela i krumpir salata ... 420 kcal


10 dag srdela ... 120
15 dag krumpira ... 120
10 dag luka ... 40
0,15 dl maslinovog ulja ... 140
sol, papar, vinski ocat, lovor, ružmarin

- ispeci luk i ribu, dodaj začine, ocat i vodu
- serviraj uz salatu od kuhanog krumpira, luka i maslinovog ulja

Dio navedenog luka je išao u samu marinadu, oko pola,
a onaj drugi u krumpir salatu ;)

P.S.
Danas sam lovio u čudesnoj šumi.
Doma sam donio orade, pastrve, lignje, gambere,
juneću bijelu pisanicu, teleći but, a ubrao sam i malo borovnica ;)


29.07.2021.
komentiraj (13)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak