minus40kg - kalorijski restoran

* Jaja, pecivo i mladi luk ... 410 kcal


10 dag jaja - 2 kom. (150)
5 dag integralnog peciva sa sjemenkama (130)
10 dag mladog luka (40)
1 dag svinjske masti (90)
sol

- lagano dinstaj mladi luk, posoli
- dodaj umućena i posoljena jaja
- serviraj uz integralno pecivo

Večera, nakon posla, ... jednostavnost je tako privlačna ;)

10 dag mladog luka i nije tako malo, pa dio može ostati kao svjež za sa strane.
Naravno, može se raditi s običnim lukom, ili gljivama, ili ...
Mast je prijedlog, ulje standard, i tako to.
Sve je u šabloni i varijacijama.


22.07.2021.
komentiraj (12)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak