minus40kg - kalorijski restoran

* Dagnje i povrće na salatu ... 370 kcal



15 dag dagnji ... 110
20 dag mješavine raznog povrća ... 80
0,2 dl maslinovog ulja ... 180
sol, papar, bijeli vinski ocat, češnjak, peršin

- skuhaj/dinstaj, ohladi, začini

Mješavina povrća: cvjetača (min 19%), zelene mahune rezane (min 18%), rezana mrkva (min 17%), brokula (min 14%), grašak (min 12%).

Dagnje i povrće su iz škrinje:
- Ledo dagnje
- Bonduelle mješavina povrća 4 godišnja doba

E sad, da su ovo najbolje jelo na svijetu, sigurno nije,
ali da je dobro, bar meni, to bome je ;)


21.07.2021.
komentiraj (8)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak