minus40kg - kalorijski restoran

* Ricotta, tost, nektarina, ... 350 kcal


5 dag ricotta sira (60)
5 dag integralnog tosta (120)
10 dag nektarine (50)
2 dl probiotika (120)
cimet

Ovo je sada doručak koji je sastavom gotovo savršeno uklopljen u željenu matricu ;)

Gastronomski, ima još nešto slobodnog prostora i mislim da bi se stevija ovdje izvrsno uklopila.

E sad, jedan sam tost malo ispržio na gril tavici, baš kao i dio nektarine za njega.
Ispalo je zanimljivo, meso voća je mekše i podatnije, i što je zgodno,
ugrije se hladan sir netom izvađen iz frižidera, ali ...
obzirom da je i jednostavnost itekako poželjna,
ovaj će recept, tj. obrok ostati tek na svježem voću,
a ono se može mijenjati po izboru, tj. volji, želji, potrebi, ...


13.07.2021.
komentiraj (13)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak