minus40kg - kalorijski restoran

* Losos na crveno s tjesteninom ... 490 kcal



10 dag filea lososa ... 180
5 dag tjestenine ... 180
20 dag paradajza ... 40
0,1 dl maslinovog ulja ... 90
sol, papar, češnjak, peršin

- na maslinovom ulju dinstaj češnjak i nasjeckanu rajčicu, začini
- ispeci ribu na malo ulja, na tavici, roštilju ili u pećnici
- usitni ribu i pomiješaj s tjesteninom i umakom

I ova je riba ostatak prošlog pečenja.
I ovdje smo bili sigurni da nećemo naići na košćice.

Sve u svemu, vuče na zdravo, jednostavno za pripremu i vrlo ukusno,
a uz to je ispalo bolje i ljepše nego ono prošlo koje je išlo na bijelo.

Na bijelo osjetno bolje ispadne s filetima dimljenog lososa ;)


30.05.2021.
komentiraj (8)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak