minus40kg - kalorijski restoran

* Losos, batat i šparoge ... 470 kcal


10 dag lososa ... 180
20 dag batata ... 180
10 dag šparoga ... 20
0,1 dl maslinovog ulja ... 90
sol, papar, list peršina, limun

- stavi u posudu batat i šparoge, posoli i poulji, promiješaj
- odozgo stavi netom posoljeni i lagano nauljeni odrezak ribe
- peci u pećnici poklopljeno 15 minuta na 200 stupnjeva
- izvadi, otklopi, promiješaj povrće, okreni ribu
- peci poklopljeno još 10 min., izvadi, otklopi
- peci još 10 minuta na istoj temperaturi

* po želji, kod serviranja prelij s malo limunova soka i popapri

...


P.S.
Kad nemaš ništa pametno reći,
a ti pjevaj, pleši, ... ljubi,
a kad imaš, isto ;)
Ne zamjerite,
to vam je ...
... to ;)


24.05.2021.
komentiraj (8)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak