minus40kg - kalorijski restoran

* Skuša i tjestenina ... 680 kcal


10 dag skuše ... 170
0,3 dl maslinovog ulja ... 270
5 dag tjestenine od pira i buče ... 200
10 dag kisele paprike ... 20
sol, papar, češnjak, peršin

- na malo ulja dinstaj češnjak i papriku
- umiješaj skuhanu tjesteninu i skušu, začini

Tjestenina od pira (80%) i buće (20%) je dosta specifična. Posebno mi se svidjelo što joj je dovoljno par minuta da se skuha.

Konzerva skuše u maslinovom ulju, malo tjestenine i par kiselih paprika, a toliko kalorija. Iznenađenje? Pa i ne baš, ali dobro, recimo da su ovo dobre kalorije. Bilo bi bolje da je ova konzerva podijeljena na dvije porcije, ali eto, ženica se već zasitila nečim drugim, pa je mene dopao ovaj skromni studentski obrok ;)




P.S.
U vinu je istina, a u istini vino,
šipak voda ili boza :)))


14.05.2021.
komentiraj (12)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak