minus40kg - kalorijski restoran

* Panirani bakalar, francuska i masline ... 360 kcal


5 dag paniranih štapića bakalara ... 100
10 dag francuske salate ... 140
5 dag crnih maslina ... 70
0,05 dl maslinovog ulja ... 50

- u pećnici ili na tavici na malo ulja ispeci panirane štapiće bakalara
- serviraj s francuskom salatom i maslinama

Slika je ovdje u formi ilustracije, količine orijentacijske,
a svatko će si složiti što mu već paše, treba, ...


P.S. Ne traži zlato u oblaku,
ali "zlato", to bi čak možda i išlo,
sve ovisi kako definiramo zlato, oblak, ...


13.05.2021.
komentiraj (7)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak