minus40kg - kalorijski restoran

* Dimljeni losos i špageti ... 380 kcal


5 dag dimljenog lososa ... 90
5 dag integralnih špageta ... 180
0,5 dl vrhnja za kuhanje, 20 % m.m. ... 110
sol, papar, češnjak, peršin

- skuhaj špagete u slanoj vodi, ocijedi
- umiješaj špagete, vrhnje, dimljeni losos i začine
- sve zajedno zagrij u wok tavi da svaka namirnica da svoje
- ostavi par minuta da se sljubi, može i poklopljeno da se ne ohladi

Ovo jelo očarava jednostavnošću i izvrsnim okusom ;)

Naravno, može i neka druga tjestenina,
može i skroz u hladnoj varijanti,
onako, više nalik na salatu,
uz dodatak rikule.


P.S.
Eh da, skupo, jeftino, stvar je trgovine,
nikako kvalitete, vrijednosti, ... mada,
i za dobro i loše vrijedi skoro isto ;)


03.05.2021.
komentiraj (10)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak