minus40kg - kalorijski restoran

* Kobasica, krumpir, kupus i rajčica ... 380 kcal


5 dag kranjske kobasice ... 140
20 dag krumpira ... 160
20 dag kupusa ... 40
2 dl pasirane rajčice ... 40
sol, papar, Vegeta

- ubaci kobasicu, krumpir i kupus u lonac, prelij vodom, začini
- kuhaj oko pola sata uz povremeno miješanje
- dodaj rajčicu, kuhaj još 10 minuta

Na ovaj način se kupus prekuha,
ali je i vrlo podatan i ukusan.
Ostalome je taman ovoliko.

Juha je bila izvrsna.

Jasno, slijedi prvomajski grah ;)


P.S. Zna biti zanimljivo kada se ide u detalje,
ali tada je teže prenijeti osnovnu poruku.


02.05.2021.
komentiraj (11)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak