minus40kg - kalorijski restoran

* Tost, maslac, borovnice, med i jogurt ... 420 kcal


2,5 dag tosta (1 šnita) ... 60
2 dag maslaca ... 150
10 dag borovnica ... 60
2 dag meda ... 60
1,5 dl LGG jogurta 1,5% m.m. ... 90

Smrznute borovnice nemaju prirodnu boju, kao ni čistoću i punoću okusa kao svježe, a ni tekstura nije jednako podatna, tj. od prpošno jedrih bobica u ledu postaju smežurane, ali ovako malo zamaskirane s medom ipak bar granično prolaze. Da, putra je ovdje previše, ali kockica ima taman 2 dag, pa da se ne povlači. Uh ti izgovori.


P.S. Učiš li polako ili još sporije, bitno je da naučiš na vrijeme ;)


15.04.2021.
komentiraj (8)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak