5 dag krvavica ... 120
20 dag krumpira ... 160
15 dag kiselog zelja ... 30
0,15 dl suncokretovog ulja ... 140
sol, papar, ...
- dinstaj zelje na malo ulja, podlijevaj vodom
- ispeci krvavice u tavici na malo ulja, poklopi
- skuhaj krumpir, restaj ga na ulju od krvavica
Ovo restaj vjerojatno nije najbolji izraz, ali pretpostavljam da je jasno o čemu se tu radi.
Kalorije za krvavice su ovaj puta osjetno manje, jer baš tako piše na njima
Bile su s heljdom i čini mi se dosta krvi. Ove su iz marketa,
dakle ne neka domaća čarolija koji ljudi vole.
Mislim da se neki samo prave važni.
Kako god, klasika, i fino.
P.S.
Vjerujem da je raznolika i umjerena prehrana dobar princip,
a život u gradu zadnjih dana tjera na prečace, jer budimo ozbiljni,
gdje i kako bi ja radio svoje krvavice, pa da točno znam što je u njima.