minus40kg - kalorijski restoran

* Hrenovke, riža i rajčica ... 400 kcal



5 dag pilećih koktel hrenovki ... 120
4 dag riže ... 140
10 dag mini rajčice ... 30
5 dag mladog luka ... 20
0,1 dl maslinovog ulja ... 90
sol, papar

- dinstaj mladi luk, mini rajčice i hrenovke
- dodaj kuhanu rižu, začini

Mini rajčice moraš izgnječiti golim rukama kao i svaki tv kuhar koji drži do sebe,
time ti je zagarantiran štih nonšalantnosti, ali i neupitne muževnosti,
koji se izvrsno kosi s tako ženskastim hrenovkama ;)

Zezam se, ma svejedno je što tko misli,
u kuhinji vrijedi prvo to što moraš, a onda i to što želiš i voliš,
pa ako su to hrenovke, džabe sve nutricionističko gastro propovijedi svijeta ;)

Ključ trovanja, ili pak blagodati, prije svega je u količini,
ako imaju i soju, pa što, dapače, tim bolje,
soja je zapravo sasvim u redu.

E sad, e-ovi,
daleka im kuća :)))


08.06.2020.
komentiraj (4)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak