minus40kg - kalorijski restoran

* Puretina, grah, rajčica i mladi luk ... 350 kcal



10 dag purećeg filea bez kožice ... 110
10 dag kuhanog graha ... 110
10 dag rajčice ... 20
5 dag mladog luka ... 20
1 dag svinjske masti ... 90
sol, papar, bosiljak

- posoli meso, ispeci ga na masti
- dodaj mladi luk, dinstaj, posoli
- dodaj paradajz, dinstaj, posoli
- dodaj kuhani grah s tekućinom
- dinstaj dok se ne zgusne, začini

Eto, još jedna šablona u nizu.

Moglo je ovdje ići neko drugo meso,
pa umjesto graha prolazi slanutak ili leća,
a kod povrća ono koje je dobro za dinstanje ;)


26.05.2020.
komentiraj (3)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak