minus40kg - kalorijski restoran

* Cheddar, tost, mladi luk i bučino ulje ... 240 kcal



3,5 dag (2 trokutića) cheddar topljenog sira ... 70
2,5 dag (1 šnita) integralnog tosta ... 60
5 dag (1/2 pušleka) mladog luka ... 20
0,1 dl (1 čep) bučinog ulja ... 90
sol, papar

Kao što Arsen savjetuje Ines da se počešlja u nekom boljem hotelu,
tako i ja sitnicama varam svoje obroke i činim ih značajnijima.
U bolnici, dobio bi kruh i trokut sira, uz mlijeko ili kavu,
ali kad sam već na slobodi što se ne i poigrati ;)


23.05.2020.
komentiraj (5)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak