minus40kg - kalorijski restoran

* Srdele, kruh i paprika ... 340 kcal



10 dag srdela ... 120
5 dag kruha ... 110
10 dag kisele paprike ... 20
0,1 dl ulja ... 90
papar, list peršina

- otvori konzervu ribica i teglicu paprika
- serviraj uz kruh, sve malo začini
* ulje iz konzerve ocijedi

Gdje uloviti 10 dag srdela, jedino u konzervi ;)


P.S.
Ovo nije obrok od petka, nego od neki dan,
u međuvremenu je bio i oslić ala bakalar,
danas idu dimljeni fileti skuše, dakle,
jedem ribu svako malo, a kada ovo ludilo prođe
jest ću je i češće i to ne samo konzerviranu ili onu zaleđenu.


08.05.2020.
komentiraj (7)


<< Arhiva >>

JELOVNIK


NEDJELJA
- doručak: Guacamole namaz
- ručak: Junetina, tjestenina i ajvar
- užina: Jabuka
- večera: Sir i vrhnje, tost, povrće

SUBOTA
- doručak: Kruh i namaz od tune
- užina: Kupine
- ručak: Piletina, krumpir i mahune
- užina: Kivi
- večera: Gorgonzola, riža i shiitake

PETAK
- doručak: Šunka, kruh i jagode
- ručak: Piletina, noklice i povrće
- užina: Mandarine
- večera: Tuna i povrće

ČETVRTAK
- doručak: Pahuljice, jogurt i borovnice
- ručak: Srdela, grah i paprika
- užina: Kruška
- večera: Oslić, ljubičasti batat i luk

SRIJEDA
- doručak: Pecivo, trapist i maline
- ručak: Kunić, batat i raštika
- užina: Nektarina
- večera: Zečja jetra, noodlesi i pelati

UTORAK
- doručak: Pahuljice, kefir i kupine
- ručak: Pileća jetrica i pire krumpir
- užina: Breskva
- večera: Tuna, leća i paprika

PONEDJELJAK
- doručak: Srdele, povrće, pecivo
- užina: Borovnice
- ručak: Piletina, tjestenina i rajčica
- užina: Lubenica
- večera: Tuna, povrće i umak