5 dag purećeg filea ... 60 kcal
1 dag maslaca .. 80 kcal
sol
10 dag špinata ... 20
1 dag maslaca ... 80
sol, češnjak, mediteranski začini
4 dag pirove tjestenine ... 140
sol
- meso nareži na rezance i pacaj u senfu oko jedan dan
- pirovu tjesteninu skuhaj u slanoj vodi, ocijedi
- špinat pirjaj u woku na maslacu i češnjaku
- dodaj kiselo vrhnje i mediteranske začine
- meso isprži na malo maslaca, posoli
Puretina pacana u senfu, pa pržena na maslacu, ispunila je sva očekivanja.
Špinat u woku na maslacu s kiselim vrhnjem, jako dobro.
Cijelo jelo, za pet, jasno, bar meni.
Ja si brijem da je ovo pravac Stroganoff,
ali dobro, i ne mora biti, kamoli se tako zvati ;)
Kako god, bijela puretina je po defaultu manje ili više pusta,
napacana, i pržena na maslacu, dobije osjetno na okusu i zanimljivosti.