Ne znam zašto, ali uvijek zaboravim dodati limun na oslića, a znam da to volim. Nema veze, tucanom crvenom ljutom paprikom sam ga malo požestio, i to mi je pasalo. Bob je super, ovaj je smrznut, što vjerojatno nije savršeno, ali lako moguće da je i bolje od svježeg koji od polja do mene stigne za dan, ili dva, dok je ovaj smrznuti vjerojatno zaleđen netom iza branja. I oslić je bio zaleđen. Rotkvica je ostatak od Uskrsa, a maslinovo s Brača, ali to i nije toliko bitno.
U ovoj varijanti sam ribu začinio namazom od maslina, a umjesto rotkvica je išao mladi luk.
Ovo je obrok koji predstavlja gastronomski završetak Uskrsa. Zadnje kuhano jaje, zadnje što je ostalo od izvrsne domaće sušene šunke, a tu je i namaz od maslina, integralni tost i ribana crvena rotkvica, uz malo maslinovog ulja.
P.S. Da nisam tašt, bedast, slab, ... tko bi me podnosio.