Vjerojatno bi najbolje bilo dodati malo meda, ali moj je izbor da u ovom trenutku bude baš ovako. Ribiz je kiseo, dok je aronija izrazito opora, i pomalo suhaljive teksture. Korišteno je zaleđeno voće i čiste zobene pahuljice, koje nemaju veze s onim finim fit pahuljicama s čijih se kutija kočopere razgibane vitke cure. Ne kažem da su te druge pahuljice loše, ali nekako sam sumnjičav, za razliku od piljevinasto neatraktivnih zobenih i njima sličnih. Zašto je ovdje svježi kravlji sir? Samo zato što ne znam što bi drugo mogao staviti iz kategorije mesa i zamjena koje sukladno dijabetičkoj dijeti standardno idu u doručak, kao i u svaki drugi obrok. Ne treba ser te matrice držati kao pijan plota, ali ovo je sasvim pristojan pokušaj.
Jasno mi je da zdravi ljudi ne moraju ovako kombinirati, i valjda je svima razvidno da vas ne nastojim očarati svojim kulinarskim umijećem, tj. i ovo je još jedan sasvim običan svakodnevni obrok, po mom, gastronomska nula, alii nutritivna bomba ograničenih kalorija, pa je moj izbor vjerujem razumljiv.