ponedjeljak, 31.03.2008.

SMRT DIMU, SLOBODA NARODU!!!


gumeni bomboni



Kakva su to vremena bila... Pušio sam ko Smuk. Pušio sam doma, pušio u firmi, pušio u gostima, pušio u kafićima. Da mi je bilo vidjet da mi netko kaže «Nemožeš pušit kod mene». Stari moj, bili smo frendovi ali ako ti tako misliš, onda se vidimo u nekom drugom životu.. Pa neće mi valjda netko govoriti gdje, kako i kada ću ja pušiti!!!

A sad...

Perem robu nakon svakog radnog dana.. Svaki trenutak na poslu ja sam na rubu da sve oko sebe pošaljem u rodni kraj kad mogu pušit kraj mene i nije ih briga dal to meni smeta ili ne..
Ja ne razumijem te bezobzirnike na svakom koraku..
Halo ljudi, pa
DAJTE mi malo zraka..
DAJTE bar jedan dan odmora mojoj vešmašini..
DAJTE priliku mom nerođenom djetetu da diše..
Smrt pušenju (dok opet ne počnem)!!!

- 19:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ĐENERAL protiv DIREKTORA


umrijeti na lastovu



Gle na primjer ovo: Alien VS Predator..
Mislim stvarno, pa kaj je to? Alien je kult, on je prošlost i budućnost. Predator je neki filmić koji sam zaboravio još dok sam ga gledao.. Dobro, pa kome normalnom je palo na pamet da bi se njih dvojica mogli ikada zbližiti?!!
E sad, neki vele, ovaj naš đeneral je isti ko i Vinko Pintarić, čak ih i uspoređuju, ono, njihovi životni putevi i dostignuća.. Đeneral Ivan VS zagorski Čaruga Vinko.. E, to će biti susret!
Nego, najviše u svemu tome pate jadni Zagorci koji se ne usude promoliti nos iz hiže.. Sad se vidi tko je bio štedljiv i spremio si na sigurno demižon, dva, a tko je sve popio i propio...

- 00:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 29.03.2008.

«ČESTITAM, vidio sam JAJCA!»


nakon kiše



Žena i ja bili neki dan na pregledu kod doktora i saznali sretnu vijest. Da se razumijemo, nama bi bila jednako sretna vijest i «Čestitam, vidio sam zrno kave» ali našem Docu to definitivno nije svejedno.. Navalio čovjek sa čestitanjem, te bravo tata, te vidi se da je tata odradio svoj posao, te ovo, te ono.. Ja crvenim i osjećam nabujajući ponos za kojeg nisam ni znao da ga imam, osjećam se kao da sam pobijedio neku opaku bolest ili barem diplomirao.
Žena skužila da je doc blago zatucan, pa ga počela i sama kurit, sve nešto tipa: vjerovatno će bit peder, kad smo cijelo vrijeme brijali da je curica, pa imamo vec 20 roza haljinica, pa kako ćemo ga sad upisat na balet, itd, itd.. Ali doktor se neda smesti, lagano ignorira moju bolju polovicu i sad je već potpuno okrenut meni i namiguje mi ispod oka, kao, govori mi (govorom tijela) bravo majstore, pusti ti nju nek ona priča kaj hoće, bitno je da je MUŠKO.. Namignem mu i izletim u čekaonicu, te navalim na izlizani Globus dok se žena ne upristoji i izađe...

- 16:36 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>