Marijan M. (43)

petak, 07.10.2005.

Barcelona

Htjel sam i prije nekaj napisat o izletu do Barcelone, ali bio sam prebukiran s poslom, a kad sam pak napokon našao slobodnog vremena onda nije radio blog-servis. Evo ipak tekstića i fotkica o Barceloni, točnije o okolici Barcelone.
Naime kaj, zbog prirode posla (vozikanje, vozikanje i samo vozikanje), u centar Barcelone nisam uopće ušao, ali zato imam lijepih sličica s cesata ukrug dvjestotinjak kilometara. Kad-tad naći ću vremena za provest cijeli dan i u samom centru Barce.

Velike brdotine

Velike brdotine oko Barce

Castellet

Castellet

Castell de Sant Marcal

Image Hosted by ImageShack.us

Groblje

Groblje u Barceloni

Barcelona je zaista jedan od najkrasnijih gradova Europe, ali i okolica je impresivna. Prošli smo desetine katalonskih sela i gradića i osjećali smo se k'o doma. Imena nekih mjesta skroz su erotična, npr. Esparaguerra. Još smo se provezli kroz Vilafrancu, Pieru, Granollers, Moiu, Vic, a u trajnom sjećanju ostat će mi Castelltercol. Tamo sam doživio još jednu saobraćajku. Više ih nit ne brojim.

Tropical

Bilo je naravno i ljepšijeh događaja. Kao npr. dvosatno izležavanje u beach clubu Tropical u Gavi, na skoro trideset stupnjeva, dok je istovremeno u Zagrebu pljuštala kiša.

Ova hrpa špeka desno sam ja

Naravno da sam išao namočiti papke, a usput sam, ni sam ne znam kak, uspio napravit glupu pozu.

Pozer

Sjedeć u klubu igrao sam se s fotoaparatom i moram se pohvalit da sam ko pravi paparaco uspio s pedesetak metara sasvim jasno snimit određene stvari. Imate samo jednom priliku pogađati koje su prave,a koje umjetne.

Umjetn(ičk)o djelo

Prirodno bogatstvo

Kurabe

Sličice umjetnih i prirodnih grudvi, kao i još mnogo lijepih ženskih spodoba, bolje se može pogledat na
online albumu.
S putovanja u Barcelonu imam i fotke jedne od neizostavnih turističkih atrakcija za sve putnike cestom uz more prema jugu. Riječ je o kurabama. Svih vrsta i fela, veličina i manjina, pofarbanima i blijedima, debelima i mršavima, skupima i jeftinima... Vole pokazivat srednji prst kad ih slikaš.

Kurabe

Dekle stoje uz cestu pa tko voli nek izvoli. Navodno koštaju od 20 do 50 eura. Navodno, tak sam čuo. Ne znam kaj se dobije za tu cifru. Nemam ja pojma o tome.

- 19:55 - Komentari (15) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Kaj je ovo?

Brzi pregled ili arhiva

Blogeri i blogerice (osobni izbor)