Traume iz djetinjstva

srijeda, 11.01.2006.

Blokada

Jeste ikada imali spisateljsku blokadu? Kada želite/morate nešto napisati, ali jednostavno ne ide? Ako da, onda znate kako se trenutačno sjećam.

Mrzim to. Evo, upravo pišem jednu priču i imam manje-više sve što mi treba. Imam likove, imam radnju, imam početak i kraj. Čak i djelove sredine. Napisao sam preko pola i znam što ide sljedeće i kako će završiti sve skupa. I usprkos svemu tome, zadnjih pola sata buljim u ekran i nemam pojma što dalje. Užasno frustrirajuće! Plus, trebao bih napisati još barem jednu priču (uz ovu) do petka. Jupi! Koja katastrofa...

I tako, ja isfrustriran odlučio napisati kratki blog, moža ću se bolje osjećati. Možda mi padne na pamet slijedeća rečenica. Moža shvatim sve. Možda nađem Pitanje na odgovor '42'. Možda na u svemiru ima inteligentnog života. Možda.

I ne, ne pomaže, ne osjećam se nimalo bolje. Dovraga! Idem ja pušit...
- 17:07 - Komentari (3) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.01.2006.

Z grand opening

Muko moja...

Davno je bilo otkako sam napisao zadnji blog (na drugim stranicama, istina). A loooong time ago, in a galaxy far, far away... Što mi bi da sam krenuo opet, ne znam. I pitanje koliko će me to dugo držati. Nije kao da imam puno toga za reći. No, dobro, vidjet ćemo kako će ovo ići. Ćovjeće, koliko mekih 'ć'. Hm.

Anyways, eto. Otvorio sam blog i sad to treba punit. Tko zna, možda i napišem nešto pametno. Sasvim slučajno, naravno. Zanimljivo je to, kad god želim biti pametan ili što već, ispadne totalna debilana, a kad jednostvano napišem nešto bez plana i ideje, ispadne super. Tako to, valjda, je. Čudno.

No, dobro. Idem ja a vi mi do sljedećg bloga ostanite zdravi, debeli i veseli!
- 17:35 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>